Secondary Adv

RATECH Albania

 

Përshkrimi

RATECH shpk është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e sistemeve të sigurisë dhe telekomunikacionit. Sistemet e projektuara nga emrat më në zë, kanë përparësi në funksionimin e duhur të zbatimeve, sepse karakteristikat dhe specifikat teknike ofrojnë funksione shumë më të moderuara se sistemet e tjera të ngjashme të ofruara në Shqipëri. Kështu, të vendsour drejt cilësisë maksimale, RATECH projekton dhe zbaton: Sistem Vëzhgimi; Akses Kontroll; Sistem Alarmi; Video Citofoni; Telefoni; Sistem Parkimi; Sistem Audio; Ndërtim Rrjeti; Internet. Investimet e “RATECH” përfshijnë të gjithë elementët përbërës në detaje:

 

-Stafi i kualifikuar
-Partnerët më të njohur global
-Risi në pajisjet dhe mjetet e montimit dhe mirëmbajtjes

 

Pika kyçe e burimeve njerëzore të kompanisë janë trajnimet teknologjike dhe organizimi efiçent i pozicioneve. Secili departament përmbush detyrat në përputhje me të gjithë kërkesat e proçedurave të mbarëvajtjes së punës. Mbështetur në ta, kryhen të gjitha funksionet e shërbimit të kompanisë. RATECH sh.pk ka zhvilluar, dokumentuar dhe implementuar Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë në përputhje të standardeve ISO 9001 : 2008.

 

Stafi në nivel menaxherial ka krijuar dhe zbatuar një sistem të dokumentuar, me anë të së cilit synon përmirësimin e vazhdueshëm. Proçeset e nevojshme për Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë janë identifikuar, në të njëjtën kohë janë  përcaktuar format e ndërveprimit të tyre. Kontrollimi i metodave dhe kritereve janë përcaktuar dhe aprovuar për të kontrolluar proçeset në mënyrë efektive.

KUSH JEMI?
Ne jemi një ekip profesionistësh të përkushtuar, me objektiv kryesor rritjen e kompanisë sonë duke shfrytëzuar të gjitha mundësitë e ndryshme në Shqipëri. Do të ndërtojmë një organizatë të efektshme me performues efektiv, të cilët do të ndërmarrin sfida gjithnjë në rritje dhe do të jenë krenar për lidhjen e tyre me kompaninë.

 

FILOZOFIA JONË
Filozofia jonë është e thjeshtë. Ne dëgjojmë klientët tanë dhe pastaj ofrojmë këshilla të paanshme të ndershme e profesionale. Kjo na lejon të jemi shumë selektiv në markat dhe produktet që zgjedhim. Ne nuk ndjekim trendet e industrisë, por më tepër kujdesemi për t’i vendosur ato. Ne punojmë me produkte që janë testuar në terren dhe përfshijnë garanci nga prodhuesi. Gjithashtu, paralajmërojmë klientët tanë të jenë të vetëdijshëm për produktet e importuara që nuk kanë garanci nga prodhuesi i tyre.

Çfarë ofron

Zyrat e Ratech ndodhen në zemër të Tiranës. Prej 11 vitesh jemi pranë jush për t’ju mundësuar një jetesë më të sigurt. Rrugët, lagjet, pallatet, zyrat dhe shtëpitë falë shërbimeve RATECH janë në syrin tuaj 24/7. Sistemet e avancuara teknologjike ju kanë sjellë një jetesë inteligjente përveçëse të kontrolluar ndaj rreziqeve të jashtme. Ne nuk jemi një kompani për të përfituar një shërbim të thjeshtë. Punojmë çdo ditë që gjithë proçeset e ofruara, t’ju informojnë dhe mundësojnë kënaqësi afatgjate. Ambienti që që na rrethon të jetë komod dhe me shpenzime ekonomike.

 

Sistem Vëzhgimi
Sistemet e Vëzhgimit të ofruara nga RATECH shpk, mbajnë emrin e prodhuesit “DAHUA TECHNOLOGY”. Larmishmëria e produkteve e bëjnë punën tonë efikase në shumë drejtime zbatimi. Kështu, sistemet e survejimit HDCVI dhe IP zbatohen në institucione dhe biznese me veprimtari të ndryshme.

 

Akses Kontroll
Ratech ju ofron sisteme kontrolli inovative, fleksibël, kosto-efektive dhe të aksesueshme në çdo kohë për aplikime të pothuajse çdo madhësie. Mundëson kontrollin e plotë të dyerve të jashtme dhe të brendshme të godinave, regjistrimin e gjithë eventeve dhe krijimin e raporteve të ndryshme për personat dhe lëvizjet e tyre.

 

Sistem Alarm
Në ditët e sotme, alarmet e shtëpisë ose sistemet e sigurisë për shtëpi/biznese janë një nevojë e domosdoshme për të garantuar sigurinë e shtëpisë/biznesit nga vjedhjet dhe rreziqet nga zjarri. Instalimi i një sistemi sigurie për shtëpi/biznes përmirëson ndjeshëm sigurinë e familjes dhe të pronës tuaj.

 

Video Citofoni
Sistemi është i ndërtuar mbi teknologjinë IP dhe mund të lidhet në Internet për të mundësuar njoftimin në smartphone nëpërmjet aplikacionit që bën të mundur dhe komandimin e derës nga distanca. Ai është I pajisur me kamera me rezolucion të lartë, rezistenete ndaj kushteve atmosferike dhe dhunës për pjesën e jashtme të derës e cila mund të shërbej dhe si pajisje akses kontrolli.

 

Sistem Telefoni
Sistemi është i gjithi elektronik dhe mund të trajatohet si VoIP, Analog ose Hibrid. Komunikimi, në varësi të produkteve, ka transmetim HD të zërit, është i shpejtë dhe lehtësisht i kontrollueshëm.

 

Sistem Parkimi
Mundëson menaxhimin e plotë të vendeve të  parkimit dhe tarifimin e saktë të klientëve sipas kohës së qëndrimit, monitorimin e automjeteve 24/7 dhe regjistrimin e pamjeve.

 

Sisteme Audio
Shërbimi Audio për ambjente si: hotele , vila, palestra, klinika, etj. Të pajisur me mikrofonë janë të përshtatsëm edhe për ambientet publike. Për një realizim më të plotë , bëhet montimi i bokseve (spekears).

 

Shërbime IT
Ratech ofron shërbime si: Kabllime, Konfigurime Rrjeti, Konfigurime Serverash etj. Projektim dhe Asistencë për çdo kërkesë në fushën IT. Shërbimi plotësohet edhe me servisin e pajisjeve si kompjutera, smartphone dhe objekte të tjera teknologjike të fushës.

Internet & Telefon
Internet & Telefoni “RATECH” është një mënyrë e besueshme për tu lidhur me familjen dhe miqtë tuaj. Jo vetëm kaq, por edhe biznesi juaj do të jetë në performance maksimale si në komunikim ashtu edhe në lundrimin online.

 

Shërbimet që mbulojmë
Projekte të çfarëdolloj madhësie nuk janë problem për ne. Mjafton të parashtroni kërkesën tuaj dhe stafi ynë ndjek çdo hap të nevojshëm për funksionim total të sistemeve. Sistemet e projektuara nga emrat më në zë, kanë përparësi në funksionimin e duhur të zbatimeve, sepse karakteristikat dhe specifikat teknike ofrojnë funksione shumë më të moderuara se sistemet e tjera të ngjashme të ofruara në Shqipëri. Kështu, të vendsour drejt cilësisë maksimale, RATECH projekton dhe zbaton:

 

-Sisteme Survejimi
-Sisteme Alarmi Zjarri dhe Vjedhjeje
-Sistem Kontrolli Hyrje-Dalje
-Video Citofoni
-Sistem Parkimi
-Sisteme Audio
-Shërbime IT, etj…

 

PROJEKTIM
Stafi projektues, studion hapësirën, avantazhet/disavantazhet e organizimit, dhe përshtat produktet me ambientin duke respektuar buxhetin.

 

ZBATIM
Zbatimi është një proçes kompleks dhe i varur nga projekti. Punimet ndiqen nga supervizor që mundësojnë saktësi dhe dorëzim në afat.

 

MIRËMBAJTJE
Suporti teknik i RATECH është i pandërprerë. Montimet të kryera , janë në duar të sigurta të profesionistëve për tu përballur me çdo lloj defekti të papritur.

Shërbime

Kabllime, konfigurime rrjeti, konfigurime serverash etj
Kabllime, konfigurime rrjeti, konfigurime serverash etj
Kamera vezhgimi HDCVI dhe IP Dahua
Kamera vezhgimi HDCVI dhe IP Dahua
Monitore led te lidhur me kamerat e sigurise
Monitore led te lidhur me kamerat e sigurise
Sisteme alarmi vjedhjeje
Sisteme alarmi vjedhjeje
Sisteme alarm zjarri konvencional dhe i adresuar
Sisteme alarm zjarri konvencional dhe i adresuar
Sisteme akses kontrolli
Sisteme akses kontrolli
Sisteme alarmi intruder dhe zjarri
Sisteme alarmi intruder dhe zjarri
Sisteme alarmi TELETEK
Sisteme alarmi TELETEK
Sisteme audio per hotele, vila, palestra, klinika etj
Sisteme audio per hotele, vila, palestra, klinika etj
Sisteme telefoni VoIP, Analoge ose Hibride
Sisteme telefoni VoIP, Analoge ose Hibride
Smart living acces control dhe video Intercom
Smart living acces control dhe video Intercom
Video citofoni, sisteme IP per apartamente dhe vila
Video citofoni, sisteme IP per apartamente dhe vila
Butona emergjence per qendra biznesi
Butona emergjence per qendra biznesi
Kamera LPR per detektimin dhe leximin e targave
Kamera LPR per detektimin dhe leximin e targave
Sisteme parkimi
Sisteme parkimi
Sisteme per per llogaritjen e pageses se parkimit
Sisteme per per llogaritjen e pageses se parkimit
Sisteme profesionale sigurie
Sisteme profesionale sigurie
Sisteme vezhgimi per institucione, banka, transporti
Sisteme vezhgimi per institucione, banka, transporti
Sisteme vezhgimi per qendra banimi, biznese, magazina
Sisteme vezhgimi per qendra banimi, biznese, magazina
Tabela sinjalizimi per parkim
Tabela sinjalizimi per parkim

Historiku

2007: Themelimi
RATECH u krijua si brand në 01 Shtator 2007.

 

Vizioni ishte i qartë.
Partnerët furnitor u zgjodhën me kujdes për të përmbushur kërkesat e tregut të asaj kohe dhe zhvillimit teknlogjik që po priste territori Shqiptar.

 

2010: Dep. IT
Për 3 vite me radhë stafi i dedikuar i RATECH krijoi besueshmëri e seriozitet për klientelën, duke deleguar kështu pasionin dhe nevojën e teknologjisë për një jetë të sigurt. Për të përmbushur misionin u zhvillua një zyrë e dedikuar totalisht teknologjisë: Departamenti IT

 

2014: Projekte “BIG”
Sajë investimeve të pandërprera drejt produkteve dhe shërbimeve më cilësore, RATECH fitoi terren në kontrata shumë të rëndësishme. Projekte madhore u bënë realitet përtej sfidave dhe kushteve të vështira të vendit.

 

2015: Rifreskim Brandi
Tetë vite në treg i dhanë RATECH pjekurinë e duhur dhe sigurinë e daljes me një imazh të ri, më modern dhe tërësisht të përshtatur me pozicionin e fituar.Logoja e re u përshtat me fokusin dhe lenten e kamerës, që nënkuptojnë survejim të pandërprerë për një siguri maksimale.

 

2018: Zyra të Reja
Pas një dekade të suksesshme, RATECH projektoi shtëpinë e re, më të madhe, më teknologjike dhe më mikpritëse. Zyrat e reja u përshtatën me organogramën e avancuar dhe në shërbim të çdo departamenti në mënyrë të tillë që kompania të shfrytëzoj kohën dhe potencialin maksimal.

Punë të kryera

Avokati i Popullit
Avokati i Popullit
Coca Cola
Coca Cola
Delta Group  Deutschcolor
Delta Group Deutschcolor
Fabrika Koral Fish
Fabrika Koral Fish
IEVP, Shkoder
IEVP, Shkoder
Instalimi i kamerave per Shkolla
Instalimi i kamerave per Shkolla
Instalimi i sistemeve te sigurise Vila Koral
Instalimi i sistemeve te sigurise Vila Koral
Kamera per Sistem parkimi
Kamera per Sistem parkimi
Park Construction
Park Construction
Restorant Era
Restorant Era
Sistemet e sigurise Tv Klan
Sistemet e sigurise Tv Klan
Sophie Caffe
Sophie Caffe
Spitali Amerikan
Spitali Amerikan
Top Channel
Top Channel
United Bank Of Albania - UBA
United Bank Of Albania - UBA

Partnere

dahuaadanidashoukarelroger

Certifikime

Video

Klientet