Secondary Adv

Enersys Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Enersys Albania si distributor ekskluziv në territorin e Republikës së Kosovës dhe Shqipërisë përfaqësojmë produktet e Enersys, që është lider global për prodhimin e baterive indsustriale, me mbi 125 vite përvojë është lider në zgjidhjet e energjisë të ruajtur për aplikimet industriale. Sot, bateritë e Enersys të energjisë tregtohen dhe shiten kryesisht nën markat PowerSafe, DataSafe, Hawker, Genesis, ODYSSEY dhe CYCLON. Mbi 10.000 konsumatorë në mbi 100 shtete me nje fuqi punëtore profesionale, 10.900 të punësuar anekënd botës.

 

Ne sjellim energji, mbajmë botën në lëvizje, në mënyrë të sigurtë dhe qëndrueshme. Ndjekim përsosmërinë për furnizimin me energji për të inovuar dhe frymëzuar. I japim botës  qasje në energji, ndihmojmë njerëzit kudo që janë. Ne bashkëpunojmë me klientët për të frymëzuar zhvillimet dhe rritur biznesin e tyre. Energji që krijon vlera superiore për klientët tanë duke e fuqizuar të ardhmen kudo për të gjithë. Ne jemi krenarë që jemi EnerSys. E konsiderojmë rolin tonë si një qytetar global kritik për vlerat tona thelbësore dhe punojmë që të ruajmë fuqishëm integritetin dhe standardet etike, të promovojmë praktikat e qëndrueshme dhe të mbrojmë të drejtat e njeriut në të gjithë kompaninë tonë dhe në zinxhirin tonë të furnizimit.

Çfarë ofron

EnerSys mban pozicionin e saj udhëheqës duke u ofruar klientëve produkte dhe shërbime të klasit botëror, të arritura përmes angazhimit total të punonjësve, punës në grup dhe partneriteteve të furnitorëve. Tejkalimi i pritjeve të klientëve tanë dhe furnizimi i produkteve dhe shërbimeve me cilësi më të lartë janë të rëndësishme në EnerSys.  EnerSys ofron bateri të llojeve të ndryshme. Produktet tona të baterisë përfshijnë një gamë të gjerë të madhësive, konfigurimeve dhe aftësive elektrike, duke bërë të mundur që të përmbushim një shumëllojshmëri të kërkesave të konsumatorëve. Besimi është themeli që ndihmon në përcaktimin e vizionit të kompanisë për progres dhe i lejon klientët tanë të arrijnë qëllimet e tyre. Ne ndjekim përsosmërinë për furnizimin me energji. Marrëdhëniet midis EnerSys dhe furnizuesve tanë duhet të bazohen në respektin dhe integritetin reciprok. Grupet e blerjes dhe cilësisë përpiqen të mbajnë standardet dhe parimet më të larta të etikës së biznesit, mirësjelljes dhe kompetencës në marrëdhëniet dhe transaksionet me furnizuesit.

Shërbime

Bateri industriale Enersys
Bateri industriale Enersys
Bateri industriale per sistemin hekurudhor
Bateri industriale per sistemin hekurudhor
Bateri industriale per nenstacione elektrike
Bateri industriale per nenstacione elektrike
Bateri industriale per pajisje ne aeroporte
Bateri industriale per pajisje ne aeroporte
Bateri industriale per piruna
Bateri industriale per piruna
Bateri industriale per sektorin e telekomunikacionit (Antenat, Linjat)
Bateri industriale per sektorin e telekomunikacionit (Antenat, Linjat)
Bateri industriale per teknologji informative
Bateri industriale per teknologji informative
Bateri industriale per sinjalizim hekurudhor, tokesor, ajror, detar etj
Bateri industriale per sinjalizim hekurudhor, tokesor, ajror, detar etj
Bateri per impiantet dhe linjat elektrike
Bateri per impiantet dhe linjat elektrike
Bateri per aparatura mjekesore
Bateri per aparatura mjekesore
Bateri per paisje spitalore
Bateri per paisje spitalore
Bateri per automjetet ushtarake
Bateri per automjetet ushtarake
Bateri per makina
Bateri per makina
Bateri per makineri dhe mjete industriale, miniera etj
Bateri per makineri dhe mjete industriale, miniera etj
Bateri per gjeneratore
Bateri per gjeneratore
Bateri per ndricim ne raste emergjente
Bateri per ndricim ne raste emergjente
Bateri per sisteme sigurie, alarmi, zjarri
Bateri per sisteme sigurie, alarmi, zjarri
Bateri per sistemet e energjise se rinovueshme (Diellore, Fotovoltaik)
Bateri per sistemet e energjise se rinovueshme (Diellore, Fotovoltaik)
Bateri sisteme me energji te rinovueshme
Bateri sisteme me energji te rinovueshme
UPS per energji te panderprere
UPS per energji te panderprere

Historiku

EnerSys dhe kompanitë e tij të mëparshme kanë qenë prodhuesit e baterive industriale për më shumë se 100 vjet. Kompania u formua në fund të vitit 2000, bleu nga Yuasa Corporation (Japoni) fuqinë e saj rezervë dhe bizneset e baterive të fuqisë motive në Amerikën Veriore dhe Jugore. Në mars të vitit 2002, kemi fituar fuqinë rezervë dhe biznesin e fuqisë motive të Grupit të Ruajtjes së Energjisë të Invensys plc. Në qershor të vitit 2005, kemi fituar biznesin e baterive të fuqisë motivuese të FIAMM, S.p.A. (FIAMM), e cila plotëson biznesin tonë ekzistues europian të fuqisë motive.

Video

Klientet tane

1.    Devolli Corporation
2.    Buçaj
3.    Kosmonte Foods
4.    Qendra Tregtare Arjeta– Qta
5.    Beta Group
6.    Loreal
7.    Atlantik Group
8.    Adriatik Group
9.    Ministria e Shëndetësisë
10.    Ministria e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës
11.    Ministia e Ambientit dhe Planifikimt Hapësinor
12.    Ministria e Edukimit
13.    Universiteti i Prishtinës
14.    Oda Ekonomike e Kosovës
15.    United Nations Mission in Kosova
16.    Ministry e Punëve të Brendëshme
17.    Imperial Tobacco Kosovo