Secondary Adv

EURO VILA shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania Euro Vila Shpk eshte themeluar ne 06/02/2009. Me nje eksperience te gjate ne tregun shqiptar ka zgjeruar aktivitetin e saj duke ofruar :

- Ndertim objektesh te ndryshme
- Rikonstruksion dhe Restaurim godina banimi, shtepi private, hotele, institucione shteterore
- Ndertim vila, godina rezidenciale, sherbimi dhe industriale
- Prodhim dhe tregetim inertesh
- Lyerje fasada, Sistem kapot, Izolim me lesh guri, Grafiato etj
- Lende drusore
- Prodhim duralumini prodhim dyer dhe dritare

 

Objekte banimi ne shitje

EURO VILA shpk1564067825
EURO VILA shpk1564067839
EURO VILA shpk1564067855

Shërbime

Kompani per ndertim vilash
Kompani per ndertim vilash
Kompani per ndertim shtepie private
Kompani per ndertim shtepie private
Firma per ndertim vilash
Firma per ndertim vilash
Ndertim hotelesh
Ndertim hotelesh
Ndertim me celesa ne dore per vila dhe shtepi private
Ndertim me celesa ne dore per vila dhe shtepi private
Ndertim me dru
Ndertim me dru
Ndertim projektim vilash
Ndertim projektim vilash
Ndertim shtepi banimi me nje, dy, tre ose me shume kate
Ndertim shtepi banimi me nje, dy, tre ose me shume kate
Ndertim shtepi pushimi
Ndertim shtepi pushimi
Ndertim shtepish 2 kateshe
Ndertim shtepish 2 kateshe
Ndertim total per shtepi private
Ndertim total per shtepi private
Ndertim vilash 3 kateshe
Ndertim vilash 3 kateshe
Projektim dhe zbatim vilash
Projektim dhe zbatim vilash
Projektim vilash dhe ndertim i tyre
Projektim vilash dhe ndertim i tyre
Punime vilash
Punime vilash
Restaurim vilash
Restaurim vilash
Rikonstruksion vilash
Rikonstruksion vilash
Zbatim i projekti vile dhe shtepi banimi
Zbatim i projekti vile dhe shtepi banimi
Zbatim Ndertim pallatesh
Zbatim Ndertim pallatesh

Punë të kryera

EURO VILA shpk1564067825
EURO VILA shpk1564067839
EURO VILA shpk1564067855
EURO VILA shpk1564068069
EURO VILA shpk1564068078
EURO VILA shpk1564068086
EURO VILA shpk1564068233
EURO VILA shpk1564068242
EURO VILA shpk1564068251
EURO VILA shpk1564068260
EURO VILA shpk1564068290
EURO VILA shpk1564068298
EURO VILA shpk1564068307
EURO VILA shpk1564068317
EURO VILA shpk1564068333

Punime te kryera

Firma''Euro Vila Shpk''ka kryer shume ndertime dhe rikonstruksione te rendesishme .Disa prej puneve te kryera jane:

1-RIKONSTRUKSIONI I SALLES PLENARE TE PARLAMENTIT

2-NDERTIMI I URES SE TABAKEVE

3-NDERTIMI I FAKULTETIT TE INXHINIERISE SE NDERTIMIT

4-NDERTIMI I FAKULTETIT TE INFERMIERISE

5-NDERTIMI DHE RIKONSTRUKSIONI I AKBN(AGJENSISE KOMBETARE TE BURIMEVE NATYRORE)

6-RIKONSTRUKSIONI I SPITALIT NEUROLOGJIK

7-RIKONSTRUKSION DHE SHTESE E RE NE SHKOLLEN''EQEREM CABEJ'' FAZA 1 TIRANE

8-NDERTIM DHE RIKONSTRUKSION I REPARTIT ''RENEA''LOTI 2 TIRANE

9-NDERTIM I SHKOLLES 9 VJECARE BATHORE,KAMEZ

10-LYERJA E PALLATEVE PARAFABRIKATE NE KAMEZ

11-LYERJA E PALLATEVE NE BULEVARDIN QENDER LAKNAS

12-RIKONSTRUKSIN DHE SHTESE KATI NE POLIKLINIKEN E SPECIALITETEVE NR.1 TIRANE

13-KOMUNA DAJT,OBJEKTI-RIKONSTRUKSION

Certifikata