Secondary Adv

IZOGRUP shpk

 

Përshkrimi

Themeluar nga Oligert dhe Erion Plaka në vitin 2004, Izogrup sh.p.k sot është transformuar në një nga izoluesit më të besueshëm në Shqipëri. Shërbimet tona shtrihen nga ato familjare, biznese të vogla/mesme/mëdha deri tek organizata të një niveli të lartë. Për të parë një listë të detajuar të progresit dhe punëve tona ju lutem shikoni faqen tonë te shërbimeve.

 

ZGJEDHJA E DUHUR
Izogrup është zgjedhja e duhur sepse ne kemi një konglomeratë shërbimesh, mjetesh dhe staf të mjaftueshëm. Ne respektojmë portofolin tuaj.

 

KURSE KOHË
Izogrup shtrihet në të gjithë territorin shqiptar dhe disponon të gjitha materialet në magazinat e saj pa qenë nevoja për porosi nga furnitorë të tretë.

 

KOSTO MINIMALE
Lënda e parë, stafi, konsulenti dhe mjetet janë në qytetin tënd. Kjo bën të mundur realizimin e projektit me çmimin më konkurues në treg. Shumë prej objektivave tashmë janë realizuar si shtrirja gjeografike në të gjithë shqipërinë, mjetet bashkëkohore, transporti dhe lëndët e para. Një nga qëllimet e kompanisë është zgjerimi i forcës së saj punëtore. Nëse punonjësi i vetë kompanisë nuk është i kënaqur, atëherë kurrsesi nuk do të mbetet i kënaqur klienti. Një nga prioritetet kryesore të shoqërisë është shtimi i vendeve të reja të punës dhe përmirësimi i kushteve të punonjësve si nga ana ekonomike ashtu edhe nga ana e sigurisë. Një punëtor i kënaqur, është shkak për kënaqjen e një klienti.

 

Pse çmimet e Izogrup kushtojnë më pak nga konkurentët e saj?
Sepse ne importojmë materialet direkt nga furnitori i dorës së parë. Izogrup nuk bën marrëveshje tregtare me shoqëri të palëve të treta. Gjithashtu ne kemi pika shpërndarjeje dhe skuadra punonjësish në të gjitha qytetet kryesore. Gjë e cila ul kostot e karburantit dhe të transportit.

Izogrup ka provuar rezultate ne vendosjen e standarteve të shkëlqyera në kontrollin e kostos, planifikimit, afatit kohor dhe sigurisë së projektit. Eksperienca jonë na jep avantazh mbi konkurentët në fushën tonë.


•    Përgjegjësi Financiare karshi klientëve tane
•    Cilësi dhe Mjeshtëri Superiore
•    Cilësi dhe Vlerë në Projektet Tona
•    Standarte të Larta në Kontrollin e Kostos
•    Brenda Afatit dhe Buxhetit
•    Fokus Konkret në Kënaqjen e Klientit

 

Shkarko katalogun

Çfarë ofron

•    Hidroizolim me membranë sintetike PVC-TPO
•    Hidroizolim me membranë bituminoze
•    Hidroizolime me bazë çimentike dhe rezina vinilike
•    Hidroizolim me gjeomembranë HDPE
•    Montim, përpunim llamarine për veshje,korniza, parapete, ulluqe, tuba shkarkimi etj.
•    Hidroizolim me tjegulla Kanadeze
•    Montim dhe ngjitje WATERSTOP-i
•    Hidroizolim me Bentonite
•    Shtrim linoleum

 

Liçencat
•    Hidro/Termo Izolime
•    Punime Dhe Mirëmbajtje
•    Autostrada, Aeroporte
•    Tramvaj, Metro
•    Ujësjellës, Gazsjellës, Vajsjellës
•    Sinjalistikë Rrugore
•    Punime Nëntokësore
•    Ndërtime Civile/Industriale

Shërbime

Hidroizolim Bodrumi me Baze cimentike
Hidroizolim Bodrumi me Baze cimentike
Shtrim i ambjenteve industriale me linoleum
Shtrim i ambjenteve industriale me linoleum
Shtrim dyshemeje me rezine
Shtrim dyshemeje me rezine
Punime dhe riparime betoni me llacra cimentike
Punime dhe riparime betoni me llacra cimentike
Montime dhe perpunime llamarine per catia dhe fasada
Montime dhe perpunime llamarine per catia dhe fasada
Montim dhe Ngjitje waterstop
Montim dhe Ngjitje waterstop
Hidroizolim me tjegulla Kanadeze
Hidroizolim me tjegulla Kanadeze
Hidroizolime te ndryshme me baze cimentike
Hidroizolime te ndryshme me baze cimentike
Hidroizolim dhe izolim pishine
Hidroizolim dhe izolim pishine
Hidroizolim Ure me Membrane Bituminoze (Katrama)
Hidroizolim Ure me Membrane Bituminoze (Katrama)
Hidroizolim Ulluku me Membrane Bituminoze (Katrama)
Hidroizolim Ulluku me Membrane Bituminoze (Katrama)
Hidroizolim Themeli me Membrane Bituminoze (Katrama)
Hidroizolim Themeli me Membrane Bituminoze (Katrama)
Hidroizolim Tarace me Membrane Bituminoze (Katrama)
Hidroizolim Tarace me Membrane Bituminoze (Katrama)
Hidroizolim Tarace me Membrane PVC TPO
Hidroizolim Tarace me Membrane PVC TPO
Hidroizolim Stadiumi me Membrane Bituminoze (Katrama
Hidroizolim Stadiumi me Membrane Bituminoze (Katrama
Hidroizolim pllake themeli me membrane PVC
Hidroizolim pllake themeli me membrane PVC
Hidroizolim Pishine me Dy Komponente (Bikomponent)
Hidroizolim Pishine me Dy Komponente (Bikomponent)
Hidroizolim me Gjeomembrane HDPE
Hidroizolim me Gjeomembrane HDPE
Hidroizolim me Betonite
Hidroizolim me Betonite
Hidroizolim dhe Veshje Ulluku me Membrane PVC
Hidroizolim dhe Veshje Ulluku me Membrane PVC
Hidroizolim Dige Hidrocentrali me Membrane PVC
Hidroizolim Dige Hidrocentrali me Membrane PVC
Dysheme me rezine epokside, me multi shtresa
Dysheme me rezine epokside, me multi shtresa
Hidroizolime per depo uji  me membrane PVC
Hidroizolime per depo uji me membrane PVC
Hidroizolime pishinash me dy komponente
Hidroizolime pishinash me dy komponente
Veshje dhe hidroizolim ulluku me membrane sintetike PVC
Veshje dhe hidroizolim ulluku me membrane sintetike PVC

Katalogu

Katalog IZOGRUP shpk
Katalog IZOGRUP shpk

Punë të kryera

Hidroizolim Diga Lume Zi 6300 m2
Hidroizolim Diga Lume Zi 6300 m2
Hidro Termo izolim me PVC 550 m2, TV Klan
Hidro Termo izolim me PVC 550 m2, TV Klan
Hidro Termo Izolim me Pvc Shkoder
Hidro Termo Izolim me Pvc Shkoder
Hidroizolim i Pllakes me Pvc 3 Kate nen nivelin e tokes
Hidroizolim i Pllakes me Pvc 3 Kate nen nivelin e tokes
Hidroizolim i tarracave per vila PVC 5800m2 Gjiri i Lalzit
Hidroizolim i tarracave per vila PVC 5800m2 Gjiri i Lalzit
Hidroizolim me gjeomembrane HDPE - Landfilli i Rreshenit
Hidroizolim me gjeomembrane HDPE - Landfilli i Rreshenit
Hidroizolim me PVC, Dhermi
Hidroizolim me PVC, Dhermi
Hidroizolim muri me katrama 1100 m2
Hidroizolim muri me katrama 1100 m2
Hidroizolim PVC Jale, Vlore
Hidroizolim PVC Jale, Vlore
Hidroizolim Stadiumi Qemal Stafa
Hidroizolim Stadiumi Qemal Stafa
Hidroizolim Themeli 5.2 dylym (Dhermi)
Hidroizolim Themeli 5.2 dylym (Dhermi)
Hidroizolim themeli me pvc 650 m2
Hidroizolim themeli me pvc 650 m2
Hidroizolim themeli me PVC 5700 m2
Hidroizolim themeli me PVC 5700 m2
Hidroizolim ure, Hidrocentrali i Banjes
Hidroizolim ure, Hidrocentrali i Banjes
Hidroizolimi i pishines, 960 m2 , Vlore
Hidroizolimi i pishines, 960 m2 , Vlore
Hidro-Termo-Izolim me membrane sintetike
Hidro-Termo-Izolim me membrane sintetike
Hidroizolime PVC Hotel IMPERIAL
Hidroizolime PVC Hotel IMPERIAL
Izolim hidroizolim dige per Hidrocentral
Izolim hidroizolim dige per Hidrocentral
Izolim me PVC fondacione per tarrace
Izolim me PVC fondacione per tarrace
Izolim tarrace dhe izolim themeli me katrama
Izolim tarrace dhe izolim themeli me katrama
TBM Hidrocentrali moglice
TBM Hidrocentrali moglice
Dysheme me rezine epokside, multi-shtrese, 1900 m2 tek Hidrocentrali i Moglices ne Korce
Dysheme me rezine epokside, multi-shtrese, 1900 m2 tek Hidrocentrali i Moglices ne Korce
Hidro dhe Termo izolim me mebrane bituminoze (Katrama), kompleksi Mak Albania ne Golem
Hidro dhe Termo izolim me mebrane bituminoze (Katrama), kompleksi Mak Albania ne Golem
Hidro dhe Termo izolim me membrane sintetike PVC, 750 m2 Hotel Miamar
Hidro dhe Termo izolim me membrane sintetike PVC, 750 m2 Hotel Miamar
Hidro dhe Termo izolim me membrane sintetike PVC, siperfaqe 3200 m2 ne Shkup te Maqedonise
Hidro dhe Termo izolim me membrane sintetike PVC, siperfaqe 3200 m2 ne Shkup te Maqedonise
Hidro dhe Termo izolim solete
Hidro dhe Termo izolim solete
Hidro dhe Termo me membrane sitetike PVC, 730 m2 ne Himare
Hidro dhe Termo me membrane sitetike PVC, 730 m2 ne Himare
Hidro Termo izolim me PVC, 720 m2
Hidro Termo izolim me PVC, 720 m2
Hidroizolim banese private ne Paskuqan
Hidroizolim banese private ne Paskuqan
Hidroizolim depo uji te pijshem me membrane PVC, 380 m2
Hidroizolim depo uji te pijshem me membrane PVC, 380 m2
Hidroizolim me dy shtresa membrane bituminoze, 5600 m2
Hidroizolim me dy shtresa membrane bituminoze, 5600 m2
Hidroizolim pishine me dy komponente
Hidroizolim pishine me dy komponente
Hidroizolim themeli me dy komponente te nje kompleksi prej 10 pallatesh
Hidroizolim themeli me dy komponente te nje kompleksi prej 10 pallatesh
Hidroizolim themeli me membrane PVC, 1200 m2
Hidroizolim themeli me membrane PVC, 1200 m2
Hidroizolim themeli me membrane sintetike PVC, 1000 m2
Hidroizolim themeli me membrane sintetike PVC, 1000 m2
Hidroizolim themeli me PVC ne Livadh, 3800 m2
Hidroizolim themeli me PVC ne Livadh, 3800 m2
Hidroizolim themeli per dy vila ne Librazhd me membrane sintetike PVC
Hidroizolim themeli per dy vila ne Librazhd me membrane sintetike PVC
Hidroizolim verande me dy duar membrane bituminoze per Intertrust Sh.p.k
Hidroizolim verande me dy duar membrane bituminoze per Intertrust Sh.p.k
Membrane bituminoze, me sistemin membrane sintetike PVC
Membrane bituminoze, me sistemin membrane sintetike PVC
Projekti i Unazes se Re, Loti i Pare. Hidroizolim me membrane bituminoze, 12000 m2
Projekti i Unazes se Re, Loti i Pare. Hidroizolim me membrane bituminoze, 12000 m2
Tubacionit Trans Adriatik (TAP), Hidroizolim i nje siperfaqeje prej 6200 m2 me gjeomembrane HDPE
Tubacionit Trans Adriatik (TAP), Hidroizolim i nje siperfaqeje prej 6200 m2 me gjeomembrane HDPE
Veshje dhe hidroizolim ulluku me membrane sintetike PVC
Veshje dhe hidroizolim ulluku me membrane sintetike PVC
Furnizim dhe vendosje shtrese avullizoluese 450 m2, Hotel Melia
Furnizim dhe vendosje shtrese avullizoluese 450 m2, Hotel Melia
Hidro dhe Termo izolim me polistiren XPS dhe membrane bituminoze 480 m2, Edil Al
Hidro dhe Termo izolim me polistiren XPS dhe membrane bituminoze 480 m2, Edil Al
Hidro dhe Termo izolim ne strukture parafabrikat, me shtrese avull izoluese, membrane sintetike PVC
Hidro dhe Termo izolim ne strukture parafabrikat, me shtrese avull izoluese, membrane sintetike PVC
Hidro dhe termoizolim mbulese ne konstruksion metalik 750 m2, Himare
Hidro dhe termoizolim mbulese ne konstruksion metalik 750 m2, Himare
Hidro dhe Termoizolimi me shtrese avull izoluese, polistiren XPS, polietilen, lluster per pjerresi
Hidro dhe Termoizolimi me shtrese avull izoluese, polistiren XPS, polietilen, lluster per pjerresi
Hidro dhe Termoizolim ne Aeroportin e Kukesit
Hidro dhe Termoizolim ne Aeroportin e Kukesit
Hidroizolim me dy shtresa membrane bituminoze 750 m2, Materniteti i ri ne Lezhe
Hidroizolim me dy shtresa membrane bituminoze 750 m2, Materniteti i ri ne Lezhe
Hidroizolim me dy shtresa membrane bituminoze TOP-P cilesi e pare 2800 m2, shkolla Marikaj
Hidroizolim me dy shtresa membrane bituminoze TOP-P cilesi e pare 2800 m2, shkolla Marikaj
Hidroizolim me llac osmotik me dy komponente 550 m2, godine banimi ne Tirane
Hidroizolim me llac osmotik me dy komponente 550 m2, godine banimi ne Tirane
Hidroizolim palestre me membrane sintetike PVC 500 m2, Maminas
Hidroizolim palestre me membrane sintetike PVC 500 m2, Maminas
Hidroizolim per banjo, ballkone, veranda dhe depo uji me dy komponente, Farmacia 10 ne Tirane
Hidroizolim per banjo, ballkone, veranda dhe depo uji me dy komponente, Farmacia 10 ne Tirane
Hidroizolim pishine me dy komponente 1000 m2, Fier
Hidroizolim pishine me dy komponente 1000 m2, Fier
Hidroizolim tarace me membrane bituminoze 3800 m2, Sheraton Hotel ne Tirane
Hidroizolim tarace me membrane bituminoze 3800 m2, Sheraton Hotel ne Tirane
Hidroizolim ulluqesh me membrane bituminoze ne strukture betoni te  parafabrikuar, Tirane
Hidroizolim ulluqesh me membrane bituminoze ne strukture betoni te parafabrikuar, Tirane
Hidroizolim vaske me membrane polietileni me densitet te larte HDPE 5000 m2, Berat
Hidroizolim vaske me membrane polietileni me densitet te larte HDPE 5000 m2, Berat
Hidro dhe termo izolim me membrane sintetike PVC mbi panele te valezuara
Hidro dhe termo izolim me membrane sintetike PVC mbi panele te valezuara
Hidroizolim i ambenteve te brendshme te komplekseve turistike me membrane bituminoze
Hidroizolim i ambenteve te brendshme te komplekseve turistike me membrane bituminoze
Hidroizolim kapanoni parafabrikat me membrane sintetike PVC mbi shtresen aktuale
Hidroizolim kapanoni parafabrikat me membrane sintetike PVC mbi shtresen aktuale
Hidroizolim me llac hidroizolues me dy perberes
Hidroizolim me llac hidroizolues me dy perberes
Hidroizolim me membrane bituminoze 840m2, Shkoder
Hidroizolim me membrane bituminoze 840m2, Shkoder
Hidroizolim me sistem GreenTank, Kompleksi Mira Bella, Tirane
Hidroizolim me sistem GreenTank, Kompleksi Mira Bella, Tirane
Hidroizolim themeli dhe tarace me membrane bituminoze dhe gjeokompozit GreenTank
Hidroizolim themeli dhe tarace me membrane bituminoze dhe gjeokompozit GreenTank
Sistemi Tarace e zhavorrizuar
Sistemi Tarace e zhavorrizuar
Berat, Hidroizolim me bentonit ndertesa e re e gjimnazit
Berat, Hidroizolim me bentonit ndertesa e re e gjimnazit
Bulevardi i ri, Hidroizolim themeli 10 mije m2
Bulevardi i ri, Hidroizolim themeli 10 mije m2
Hidroizolim depo uji te pijshem me Membrane Sintetike PVC
Hidroizolim depo uji te pijshem me Membrane Sintetike PVC
Hidroizolim me Katrama, Objekt ne ndertim
Hidroizolim me Katrama, Objekt ne ndertim
Hidroizolim i pllakes se themelit me membrane pvc
Hidroizolim i pllakes se themelit me membrane pvc
Hidroizolim i ures se Drinit, Kukes
Hidroizolim i ures se Drinit, Kukes
Izolim me dy shtresa katrama
Izolim me dy shtresa katrama
Izolim me katrama 5mm Cilsia 1
Izolim me katrama 5mm Cilsia 1
Izolim pishine me bikomponent
Izolim pishine me bikomponent

Partnere

Video