Secondary Adv

Emante Panel Sh.p.k

 

Përshkrimi

Emante Panel Sh.p.k e vendosur në bregdetin qendror shqiptar, vetëm 10 minuta larg portit të Durrësit dhe në qendër të Mesdheut, përballë porteve italiane, mbi një sipërfaqe prej 30,000 m2 , merret me prodhimin e paneleve sandwich, me fletë prej çeliku të galvanizuar dhe të paralyer dhe me mbushje poliuretani.

Falë përdorimit të teknologjisë së lartë dhe të fundit, Emante Panel Sh.p.k, është bërë një realitet i rëndësishëm në peisazhin e materialeve të ndërtimit, në Shqipëri dhe jashtë saj. 

Çfarë ofron

Panel Çatie
Izolimi me i mirë termik, papërshkueshmëria absolute , e lehtë per t’u montuar, zgjidhja më e lehtë.

Panel Çatie me një flet mbulimi
Panel çatie me një fletë mbulimi është e përshtatshme edhe për mbulime të harkuara, falë lakueshmërisë së saj.

Panel Muri
Lidhje femër-mashkull. Trashësia e disponueshme nga 25 deri në 200 mm


Panel Muri me vide të fshehtë
Lidhja e posaçme femër-mashkull lejon fshehjen e vidës. Trashuesia e disponueshme nga 30 deri në 120 mm
fiksuese. Trashuesia e disponueshme nga 30 deri në 120 mm

Panel Rei - Rezistent ndaj zjarrit
Rezistenca ndaj zjarrit përkufizohet si:
“Qëndrimi i një elementi konstruktiv - përbërësi ose strukture -për të ruajtur, sipas planit të paracaktuar, dhe për të marrë për një periudhë të caktuar kohore rezistencën / stabilitetin (simboli R) qëndrueshmërin (simboli E) dhe izolimin termik (simboli I).

---R Rezistenca / stabiliteti është prerogativë e një ndërtese për të ruajtur forcën e saj mekanike nën veprimin e zjarrit.
---E Qëndrueshmëria është prerogativë e një ndërtese për të mos lëshuar flakë, gaz të nxehtë ose avuj nga ana e ekspozuar në anën e paekspozuar.
---I Izolimi është qëndrimi i një elementi konstruktiv për të reduktuar, brenda kufijve të caktuar, transmetimin e nxehtësisë.

Panel per izolimin e tingujve
Izolim akustik Klasi A
Panele catie
Panele muri

 

Panele mbulimi imitim tjegulle
Pjesa e sipërme prej çeliku të galvanizuar të paralyer (mm)

Shirita druri Perlinato
Produkt i ngrohtë i menduar për sektorin e ndërtimeve me dru, i cili është zhvilluar nga aktiviteti i qëndrueshëm i Kërkimit  dhe Zhvillimit, që vendos qendrën në perceptimin e tendencave të reja, duke iu përshtatur sfidave të reja të përmirësimit të bilancit të shpenzimeve.

Aksesore
Maskuese izoluese anësore të mbyllura
Maskuese izoluese të prera të mbyllura
Kulme dopio për çati të çrregullta
Kulme te brendshme

Informacione te pergjithshme

TRASPORTI
Përdorni automjete që mund të mbulohen me një mbulesë të gomuar të veçantë. Panelet mundësisht duhet të transportohen të mbuluara.

NGARKESA
Panelet e paketuara në pako mbahen në mjet dhe kanë për qëllim lehtësimin për shkarkimin e mëvonshëm. Paketat janë të ndara nga njëra-tjetra me paleta të veçanta dru dhe / ose plastik.

SHKARKIMI
Për të hequr paketat, është e këshillueshme që të përdoret një peshore me shiritat ose shufra lidhëse, me qëllim ndërthurjen midis shiritave dhe çdo bordi të paketave për të mbrojtur skajet e paketave. Nuk rekomandohet për shkarkim një karrocë piruni. Mos e përdorni për heqjen e paketave, zinxhirë çeliku ose kabllo.

RUAJTJA DHE MAGAZINIMI
Panelet duhet të ruhen brenda në një sipërfaqe të pastër dhe të thatë, duke grumbulluar më së shumti 2/3 paketa, duke përdorur plastikën e dërguar me
dërgesën. Në rastin e magazinimit në natyrë, është e këshillueshme që të përgatitet zona për t’u montuar në mënyrë që të shmanget stanjacioni i ujit duke mbivendosur të paktën 2 pako. Paketat duhet të mbulohen me mushama në rast të motit të keq. Në kushte normale të motit është e këshillueshme të hiqni mbulesen për të ventiluar panelet në mënyrë që të shmangni kondensimin.

FILM ADEZIV
Panelet e paralyera përgjithësisht mbrohen nga një film ngjitës, i cili i mbron ata nga dëmtimi gjatë transportit dhe montimit. Në rastin e ruajtjes dhe ekspozimit të zgjatur ndaj diellit, filmi duhet të hiqet për të shmangur dëmtimin e sipërfaqes së paneleve, pasi degradimi i filmit më pas do të ishte i vështirë për t’u hequr.

TRAJTIMI Në KANTIER
Zbatohen të njëjtat udhëzime të përshkruara tashmë për operacionet e shkarkimit. Hiqni ato nga paketat, mos i vendosni panelet mbi njëri-tjetrin për të shmangur gërvishtjet.

PRERJE DHE GROPAT
Është e këshillueshme që të hiqni menjëherë ashklat dhe mbeturinat e depozituara, në panele për të shmangur dëmtimin e veshjes dhe formimin e ndryshkut.

PASTRIMI
Pasi të keni instaluar panelet, vazhdoni me një pastrim tërësor, me qëllim që të shmangni mbetjet eventuale që mund të dëmtojnë bojën me kalimin e kohës.

Shërbime

Eksport panele sandwich
Eksport panele sandwich
Fabrike prodhimi per panele sanduic Shqiperi
Fabrike prodhimi per panele sanduic Shqiperi
Ndertime industriale dhe parafabrikate
Ndertime industriale dhe parafabrikate
Panele me izolim termik dhe akustik
Panele me izolim termik dhe akustik
Panele muri me lidhje femer mashkull
Panele muri me lidhje femer mashkull
Panele per cati
Panele per cati
Panele sanduic imitim tjegulle
Panele sanduic imitim tjegulle
Panele sanduic me shumice dhe pakice
Panele sanduic me shumice dhe pakice
Panele sanduic muri dhe per mure te levizshme
Panele sanduic muri dhe per mure te levizshme
Panele sanduic per magazina, kapanone industrial
Panele sanduic per magazina, kapanone industrial
Panele sanduic per ndertim kontenieresh te levizshem
Panele sanduic per ndertim kontenieresh te levizshem
Panele sanduic per tavane te varura
Panele sanduic per tavane te varura
Panele sanduic rezistent ndaj zjarrit
Panele sanduic rezistent ndaj zjarrit
Panele sanduic sipas kerkeses
Panele sanduic sipas kerkeses
Panele sandwich per kabina vend roje
Panele sandwich per kabina vend roje
Prodhim panele per mbulim dhe veshje fasade
Prodhim panele per mbulim dhe veshje fasade
Prodhim panele sanduic ne seri
Prodhim panele sanduic ne seri
Prodhim panele sanduic per dhoma frigoriferike
Prodhim panele sanduic per dhoma frigoriferike
Transport ne kantier
Transport ne kantier

Punë të kryera

TAP
TAP
Kapanon me panel sanduic imitim druri
Kapanon me panel sanduic imitim druri
Kapanon me panel sanduic me ngjyre
Kapanon me panel sanduic me ngjyre
Konteniere me panel sanduic, Qukes
Konteniere me panel sanduic, Qukes
Konteniere, France
Konteniere, France
Mbuloje per magazine
Mbuloje per magazine
Objekt industrial me panel sanduic
Objekt industrial me panel sanduic
Projekt ne France
Projekt ne France
Struge
Struge
Cati me panele sanduic imitim tjegulle
Cati me panele sanduic imitim tjegulle
Fasade kapanoni me panel sanduic
Fasade kapanoni me panel sanduic
Firma Nabizi Struge
Firma Nabizi Struge
Veshje kapanoni me panel sanduic
Veshje kapanoni me panel sanduic
Ndertese sherbimi me panel sanduic
Ndertese sherbimi me panel sanduic
TehnoBurimi, Gjakove
TehnoBurimi, Gjakove

Video