Secondary Adv

Kleo Ashensor

 

Përshkrimi

Kleo Ashensor sh.p.k është një kompani tregtare private me 100% kapital shqiptar, e themeluar në vitin 2011. Eksperienca dhe gama e produkteve që ajo importon, prodhon dhe instalon, e prezantojnë sot si një kompani të besueshme dhe konkuruese në fushën e Ashensorëve , shkallëve levizëse dhe sistemeve të parkimit. Tërheqja e teknologjisë më të avancuar dhe aplikimi i saj nga një staf tekniko- inxhinjerik i kualifikuar dhe me eksperiencë, i jep mundësinë të ofrojë në tregun shqiptar e më gjerë, sistemet më të avancuara të Ashensoreve Hidraulik , Mekanike , Gearless ,sistemeve të parkimit dhe prodhimin e aksesorëve të montimit.

Politika jonë është që t’i ofrojmë klientëve tanë mbështetje të drejtpërdrejtë dhe të plotë në aspektin e materialeve , komponentëve dhe shërbimeve të ofruara para dhe pas çdo shitje. Çdo komponent i ofruar nga ne është subjekt i kontrolleve të rrepta të sigurisë. Materialet që përdoren janë të një cilësie të lartë, konform rregullave të Bashkimit Europian dhe gjithashtu të pajisura me certifikatën e origjinës.

Çfarë ofron

Produktet dhe Shërbimet që kompania jonë ofron janë të mbështetura nga eksperiencë e konsoliduar, teknologji e fuqishme, cilësi e lartë dhe staf i kualifikuar. Ne ju sigurojmë një zgjidhje efikase për trajtimin e:

-    Ashensoreve Hidraulike

-    Ashensoreve Mekanike

-    Ashensoreve Panoramike

-    Ashensoreve Platforme

-    Sisteme Parkimi

-    Shkalle Levizese

-    Tapet Levizes

-    Remont i Ashensoreve

-    Mirembajtje e Ashensoreve

-    Pjeseve te Ashensoreve

Shërbime

Ashensore hidraulik, mekanik, Gearless
Ashensore hidraulik, mekanik, Gearless
Instalime ashensoresh per godina banimi dhe sherbimi
Instalime ashensoresh per godina banimi dhe sherbimi
Mirembajtje mujore per ashensore
Mirembajtje mujore per ashensore
Motorra italian per ashensore me fuqi te ndryshme
Motorra italian per ashensore me fuqi te ndryshme
Platforme ashensori per sisteme parkimi
Platforme ashensori per sisteme parkimi
Shkalle te levizshme per qendra me trafik te larte njerzish
Shkalle te levizshme per qendra me trafik te larte njerzish
Tela me sust dhe kavo per ashensore me fuqi te ndryshem
Tela me sust dhe kavo per ashensore me fuqi te ndryshem
Buton i jashtem ashensori per kate
Buton i jashtem ashensori per kate
Butona te brendshem per kabine ashensori
Butona te brendshem per kabine ashensori
Dyer ashensoresh inoksi dhe xhami
Dyer ashensoresh inoksi dhe xhami
Kompani per prodhim kabinash ashensori
Kompani per prodhim kabinash ashensori
Motorra per ashensor me madhesi te ndryshme
Motorra per ashensor me madhesi te ndryshme
Panele kontrolli per ashensor
Panele kontrolli per ashensor
Prodhim aksesoresh per montimin e ashensoreve
Prodhim aksesoresh per montimin e ashensoreve
Prodhim kabinash ashensori
Prodhim kabinash ashensori
Prodhim materielesh dhe aksesore per ashensore
Prodhim materielesh dhe aksesore per ashensore
Shina per ashensore
Shina per ashensore
Sisteme ashensori dhe pistona per ashensore hidraulike
Sisteme ashensori dhe pistona per ashensore hidraulike
Rregullator shpejtesie per ashensor
Rregullator shpejtesie per ashensor
Sisteme frenimi per ashensor
Sisteme frenimi per ashensor

Punë të kryera

Elert Hotel, Tirane
Elert Hotel, Tirane
Emigres
Emigres
Hotel EXALCO-AL
Hotel EXALCO-AL
Hotel Grint, Durres
Hotel Grint, Durres
Hotel Monaco, Durres
Hotel Monaco, Durres
Hotel Royal G Durres
Hotel Royal G Durres
Hotel Twin Tower, Shengjin
Hotel Twin Tower, Shengjin
Wall Street Hotel,Tirane
Wall Street Hotel,Tirane
Dajti Park
Dajti Park
Hotel Privilege, Sauk
Hotel Privilege, Sauk
Vila One, Durres
Vila One, Durres
Ashensor i montuar ne ambient biznesi
Ashensor i montuar ne ambient biznesi
Ashensor i montuar ne godine multifunksionale
Ashensor i montuar ne godine multifunksionale
Dere ashensori per makina me 6 panele
Dere ashensori per makina me 6 panele
Instalim ashensori ne hotel
Instalim ashensori ne hotel
Kabine ashensori me faqe inoksi dhe xhami
Kabine ashensori me faqe inoksi dhe xhami
Montim kabine ashensori ne pallat banimi
Montim kabine ashensori ne pallat banimi
Hotel Colosseo Tirane
Hotel Colosseo Tirane
Ashensore panoramike te jashtem
Ashensore panoramike te jashtem
Instalim kabinash ashensori
Instalim kabinash ashensori
Platforme industriale ne magazine
Platforme industriale ne magazine

Partnere

kleoashensor-ahmetkleoashensor-dopplerkleoashensor-gemkleoashensor-merihkleoashensor-metronkleoashensor-morriskleoashensor-proliftkleoashensor-sassikleoashensor-semitronkleoashensor-telco

Certifikime

Materialet që përdoren janë të një cilesie të lartë, konform rregullave të bashkimit Europian EN81-20/50 dhe gjithashtu të pajisura me certifikatën e origjinës se mallit me markim CE.

Klientet

Tregu ynë shtrihet në të gjithë Shqipërinë duke pasur mundësinë të kontaktohemi dhe të bashkëpunojmë me firma të profileve dhe përmasave të ndryshme. Nder objektet dhe firmat me të cilat ne kemi bashkëpunuar mund të përmendim:

-    HOTEL COLOSSEO –RRUGA E DURRESIT
-    ELER HOTEL –RRUGA E DURRESIT
-    WALL STREET HOTEL-RRUGA MINE PEZA
-    HOTEL PRIVILEGJ -SAUK
-    HOTEL MONAKO –MALI I ROBIT
-    HOTEL GRINT-MALI I ROBIT
-    HOTEL ROYAL-G-DURRES PLAZH
-    HOTEL ONE-DURRES PLAZH 
-    HOTEL LUANDRI –KOMBINAT
-    HOTEL TWIN TOWERS SHENGJIN
-    GJIKURIA SHPK
-    DAJTI PARK 2007 SHPK
-    EJA STUDIO
-    ALES KONSTRUKSION
-    INERTI SHPK
-    ANA KONSTRUKSION
-    SULI GROUP ALBANIA
-    SION – AL SHPK
-    IBN SHPK
-    BINO & HOXHA SHPK
-    MILO 2000 SHPK
-    NDERTIM MONTIMI ERE SHPK
-    LUGANO SHPK
-    NDERTIM MONTIMI PATOS SHA
-    COLOSSEO CONSTRUCTION
-    BESA-R SHPK
-    I& L SHPK
-    ONI & AFA SHPK
-    EMIGRES SHPK
-    RENIS SHPK
-    MAK-08 SHPK
-    DIAVITA SHPK
-    SHIJAKU SHPK
-    L&B SHPK
-    INA 2004 SHPK
-    VIKI SHPK
-    GU-AL-01 SHPK
-    SINA KONSTRUKSION
-    KRAL SHPK
-    MIKETA 2000 SHPK
-    AG&AR SHPK 2008
-    NOKU-O-S-2008 SHPK
-    XHEANDA SHPK
-    EXALCO-AL SHPK
-    EMIRA SHPK

Video