Secondary Adv

BMI Adriatic Albania

 

Përshkrimi

SIGUROJMË ZGJIDHJE PËRFUNDIMTARE DHE MBËSHTETJE

BMI është prodhues kryesor i sistemit të çative të rrafshta e të pjerrta, prej dekadash me përvojë në industri. Ne prodhojmë sisteme të reja mbulimi dhe hidroizolimi, të dizenjuara për të transformuar mënyrën se si njerëzit jetojnë dhe punojnë. Sigurojmë strehim, mbrojtje dhe qetësi, për arkitektët, çatipunuesit, ndërtuesit si dhe pronarët e shtëpive. Ekspertët tanë të dedikuar ndihmojnë me dizenjim dhe projektim, me këshilla teknike dhe informacione mbi produktet, në projekte rezidenciale dhe jorezidenciale.

 

BMI Adriatic Albania shpk është pjesë e BMI Group, kompania më e madhe e mbulimit dhe hidroizolimit në Evropë, me një prezencë të konsiderueshme në Azi dhe Afrikë. Ne sjellim së bashku disa nga emrat më të mëdhenj e më të besuar në industri si Braas, Villas, Icopal, Monarflex, Wolfin, Siplast.

Grupi BMI bashkon disa nga emrat më të mëdhenj dhe më të besuar në industrinë e çatisë së rrafshët dhe të pjerrët. Nuk ka rëndësi nëse po restauroni çatinë tuaj apo po ndërtoni një shtëpi të re, produktet, sistemet dhe garancitë tona gjithëpërfshirëse janë krijuar për t'ju dhënë qetësi dhe siguri të qëndrueshme. Zgjidhje inteligjente për ndërtesa më të mira. 

Çfarë ofron

TJEGULLA | AKSESORË PËR ÇATI | PRODUKTE TERMOIZOLIMI
PRODUKTE BITUMINOZE | PRODUKTE SINTETIKE | KUPOLAT AWAK

Çatitë BRAMAC - Jetojnë më gjatë
Në krahasim me materiale të tjera për mbulimin e çative, kohëzgjatja e rezistencës së tjegullave është vazhdimisht e lartë – deri në 50 vite jetëgjatësi – dhe garanton në këtë mënyrë jetëgjatësinë e çative BRAMAC.
 
Çatitë BRAMAC - Ruajnë izolimin edhe gjatë shirave më të rrëmbyer.   
BRAMAC i teston rregullisht sistemet e tij të çative në kanalet e erërave më të mëdha të Europës. Çatitë BRAMAC ofrojnë siguri maksimale gjithashtu edhe gjatë rreshjeve ekstreme. 
 
Çatitë BRAMAC - I rezistojnë erës dhe stuhisë.
Çatitë BRAMAC janë të ndërtuara në mënyrë të tillë, që të mos dëmtohen nga stuhitë. Në rast se është e nevojshme, ato pajisen edhe me masa mbrojtëse të shumta ndaj stuhisë. 
 
Çatitë BRAMAC - Kalojnë çdo test rezistence.
Çatitë BRAMAC si pasojë e izolimit të lartë janë shumë rezistente ndaj breshërit dhe ngarkesave të tjera. Në rastin më të keq mund të zëvendësohen pa problem vetëm tjegulla të veçanta. 

Çatitë BRAMAC - Rezistente ndaj dëmtimeve të ngricës.
Tjegullat BRAMAC janë të ngjeshura dhe të izoluara shumë mirë dhe për këtë arsye nuk mbajnë lagështirë, si p.sh. nga bryma. Kështu ato janë rezistente ndaj rrezikut të ngrirjes. 
 
Çatitë BRAMAC - Mbrojnë ambjentin.
Tjegullat BRAMAC dallohen për harxhim të ulët energjie gjatë prodhimit. Kjo bën që BRAMAC të jetë ofruesi i parë i sistemeve të çative me vulën e sigurisë së ambjentit IBO. 
 
Çatitë BRAMAC - Të kënaqin syrin.
Falë një kontrolli të vazhdueshëm gjatë prodhimit tjegullat BRAMAC janë të gjitha njëlloj të bukura. Nuk mund të gjesh ndryshime në ngjyrë dhe shmangie të tjera.
 
Çatitë BRAMAC - Ofrojnë çdo gjë.
Emri BRAMAC përfshin të gjitha zgjidhjet për çatinë nga A-ja deri tek Zh-ja. Për çdo model tjegulle është në dispozicion një program përkatës origjinal BRAMAC me të gjithë aksesoret dhe tjegullat e veçanta. 
 
Çatitë BRAMAC - Kushtojnë më pak sesa mendohet.
Tjegullat BRAMAC ofrojnë një raport të shkëlqyer çmim-rendiment. Merrni një ofertë. Do të mbeteni pozitivisht të habitur!

Çatitë BRAMAC - U besohet prej shumë gjeneratash.
BRAMAC përfaqëson cilësi dhe risi. Gjatë 40 viteve janë prodhuar më shumë se tre miliardë tjegulla dhe janë mbuluar më shumë se dy milionë çati. Dhe numri rritet çdo ditë. 

TEKNOLOGJITË TONA

Falë gamës së gjerë të produkteve dhe zgjidhjeve tona, ne jemi në gjendje të zgjidhim edhe sfidat më komplekse të klientëve tanë.

 

BMI BRAMAC
Tjegullat e çatisë, pjesët e sistemit të çatisë, izolimin, panelin fotovoltaik -diellor dhe shërbimin - Bramac ka gjithçka që ju nevojitet për një çati të orientuar drejt së ardhmes.

 

BMI BRAAS
Çatia është një investim për jetën, prandaj shumë pronarë shtëpishë vendosin për nje çati Braas. Për cilësinë më të lartë jepet garancia me dekada.

 

BMI VILLAS
Për më shumë se 70 vjet, Villas prezanton zgjidhje të reja çatish dhe hidroizolimi, të cilat i mbajnë ndërtesat tërësisht të papërshkrueshme nga uji, nga bodrumi në çati.

 

BMI ICOPAL
Icopal Group ofron produkte të gatshme me cilësi të lartë për çati të rrafshta e të pjerrëta dhe ofron një gamë të gjerë shërbimi përfshirë instalimin.

 

BMI MONARFLEX
Monarflex është prodhuesi kryesor në Evropë i membranave me përbërje polietileni të përforcuara dhe jo të përforcuara si edhe aksesorëve që lidhen me to.

 

BMI WOLFIN
Gjatë 50 viteve të fundit ne kemi prodhuar membranë sintetike dhe membranë hidroizoluese për çatitë të rrafshëta dhe pjesë të tjera të ndërtesës.

 

BMI SIPLAST
Historia Siplast e cilesisë pa kompromis fillon me shume së gjysëm shekulli me parë me një risi që do ndryshonte industrinë komerciale të mbulimit dhe hidroizolimit.

Shërbime

Aksesore per cati
Aksesore per cati
Cati me kursim energjie
Cati me kursim energjie
Cati me panele diellore te integruar
Cati me panele diellore te integruar
Cati aktive
Cati aktive
Hidroizolimi ne inxhineri civile
Hidroizolimi ne inxhineri civile
Kupola AWAK per cati
Kupola AWAK per cati
Materiale per hidroizolimin e catise (Produkte bituminoze)
Materiale per hidroizolimin e catise (Produkte bituminoze)
Materiale per termoizolimin e catise
Materiale per termoizolimin e catise
Membrana hidroizoluese PVC, FPO
Membrana hidroizoluese PVC, FPO
Ndertim ose rinovim catie Bramac
Ndertim ose rinovim catie Bramac
Sisteme Catie
Sisteme Catie
Cati te pjerreta
Cati te pjerreta
Tjegulla betoni Bramac
Tjegulla betoni Bramac
Tjegulla llamarine
Tjegulla llamarine
Tjegulla qeramike Bramac
Tjegulla qeramike Bramac
Zgjidhje hidroizolimi per projekte ndertimi
Zgjidhje hidroizolimi per projekte ndertimi
Zgjidhje per cati me eficence te larte energjie
Zgjidhje per cati me eficence te larte energjie
Zgjidhje per cati me pjerrtesi te vogel
Zgjidhje per cati me pjerrtesi te vogel

Katalogu

Katalog BMI Adriatic Albania
Katalog BMI Adriatic Albania
Katalog BMI Adriatic Albania
Katalog BMI Adriatic Albania
Katalog BMI Adriatic Albania
Katalog BMI Adriatic Albania

Punë të kryera

BMI Albania1570105888
BMI Albania1570105888
BMI Albania1570105912
BMI Albania1570105912
BMI Albania1570105924
BMI Albania1570105924
BMI Albania1570105994
BMI Albania1570105994
BMI Albania1570106006
BMI Albania1570106006
BMI Albania1570106016
BMI Albania1570106016
BMI Albania1570106028
BMI Albania1570106028
BMI Albania1570106041
BMI Albania1570106041
BMI Albania1570106053
BMI Albania1570106053
BMI Albania1570106067
BMI Albania1570106067
BMI Albania1570106351
BMI Albania1570106351
BMI Albania1591347859
BMI Albania1591347859
BMI Albania1591347868
BMI Albania1591347868
BMI Albania1591347876
BMI Albania1591347876

Partnere

Bmi_BraasBmi_BramacBmi_IcopalBmi_MonarflexBmi_SiplastBmi_VillasBmi_Wolfin

Video

The Architect view from BMI Group on Vimeo.

Catite e Gjelbra

Tjegulla Bramac

Modeli elegant Klasik, është modeli më i pëlqyer i Bramac. Falë përdorimit të tij universal, ai zbukuron pjesë të mëdha të peizazheve rurale e urbane dhe rrumbullakosjet e tij të buta nxjerrin në pah paraqitjen e të gjitha çative, si të ndërtimeve të reja, ashtu edhe atyre të restauruara.