Secondary Adv

ART Cleaning Company

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Art Cleaning Company është një kompani e cila prej vitesh operon në tregun kombëtar në fushën e pastrimit, kujdesit dhe higjenës së ambjenit. Ekskluzivisht ajo prezantohet në treg me linjën e produkteve Heart Italiana Industria Chimica. Gama e produkteve i përmbahet kushteve të normatives  H.A.C.C.P sigurisht në përpuethshmëri me certifikatat dhe regjistrimet ndërkombëtare të ISO-t (UNI EN ISO 9001 - 14001) në secilën rast. 

Shumëllojshmëria e produkteve tona bën të mundur plotësimin e të gjithë gamës në linjën profesionale HO.RE.CA, dhe kjo falë bashkëpunimit me kompani prestigjoze ndërkombëtare si MarPlast, Filmop, Eudorex, Papernet etj.

Eksperienca jonë disa vjecare në fushën e pastrimit, kujdesit dhe higjenës në ambiente të ndryshme biznesi, industri prodhimi, struktura publike, struktura spitalore, hoteleri, restorante, rezidenca banimi, etj ka qenë udhëzuesja jonë  kryesore për të zgjidhur problemet me eficencë dhe efikasitet.

Ne i ofrojmë klientëve tanë jo vetëm shumëllojshmëri produktesh, me cilësi maksimale dhe cmime konkurues por edhe një program  trajnimi falas i cili pikë së pari në bazë të zgjedhjeve të klientit përllogarit raportin Çmim–Kosto dhe më pas trajnon në mënyrë intensive personat përgjegjës për aplikimin e ketyre zgjedhjeve. 

Çdo problem i juaj ne lidhje me pastrimin dhe kujdesin e ambjentit  tuaj, merr zgjidhje tek ne.

Sepse pastërtia është Art !

 

Çfarë ofron

Ne ofrojmë  një gamë të gjerë të produkteve në lidhje me pastrimin, higjenizimin dhe mirëmbajtjen e ambjenteve tuaja 

 

Linja e Detergjenve

Detergjent ekologjike me veti pastrues, aromatizues dhe dezinfektues për të gjitha kategoritë e bizneseve, si hotele, restorante, lavanteri, pishina, industri prodhimi, ambjente spitalore etj. 

 

Linja e Aparatura dhe letra për tualete 

Aparatura me hijeshi në dizajn dhe të punuar ne materiale cilësore, arredojnë më së bukuri ambjentin tuaj në tualete. Duke mos munguar as letrat për përdorim personal me veti 100% celuloze të tretëshme në ujë.

 

 

Linja paisjeve të pastrimit 

Paisje profesionale që ndihmojnë në pastrimin dhe mirëmbajtjen e ambjenteve tuaja. Çdo paisje është në konfort me standartin europian gjë e cila i jep produktit cilësi të garantuar.

 

Shërbime

Deodorante, Esenca, Aromatik
Deodorante, Esenca, Aromatik
Detergjent antikalkar NewKal Heart Italiana
Detergjent antikalkar NewKal Heart Italiana
Detergjent per larjen e eneve Ecowell Heart Italiana
Detergjent per larjen e eneve Ecowell Heart Italiana
Detergjent per lavanderi profesionale
Detergjent per lavanderi profesionale
Detergjent per pishina
Detergjent per pishina
Detergjent per siperfaqe mermeri Pavi Marmo Heart Italiana
Detergjent per siperfaqe mermeri Pavi Marmo Heart Italiana
Detergjent per siperfaqe xhami dhe druri Terglass Heart Italiana
Detergjent per siperfaqe xhami dhe druri Terglass Heart Italiana
Detergjent pluhur  per rroba e bardha Apollo 2 Heart Italiana
Detergjent pluhur per rroba e bardha Apollo 2 Heart Italiana
Detergjent profesional per larjen e dyshemeve me pllaka
Detergjent profesional per larjen e dyshemeve me pllaka
Detergjente pastrimi per HORECA
Detergjente pastrimi per HORECA
Detergjente per makinerite e pastrimit dhe te larjes
Detergjente per makinerite e pastrimit dhe te larjes
Solucion sapun per duart Protectiv B Heart Italiana
Solucion sapun per duart Protectiv B Heart Italiana
Shkelqyes inoksi Super inox Heart Italiana
Shkelqyes inoksi Super inox Heart Italiana
Shkume dezinfektuese per duart Sany Foam Heart Italiana
Shkume dezinfektuese per duart Sany Foam Heart Italiana
Solucione dezinfektimi
Solucione dezinfektimi
Solucione pastrimi per siperfaqe metalike, inoksi
Solucione pastrimi per siperfaqe metalike, inoksi
Solucione per pastrimin e parketit
Solucione per pastrimin e parketit
Solucione profesionale pastrimi per banjo
Solucione profesionale pastrimi per banjo
Zblloklues tubash Free pipe Heart Italiana
Zblloklues tubash Free pipe Heart Italiana
Zbutes rrobash profesional per lavanderi
Zbutes rrobash profesional per lavanderi
Dispencer letre higjenike per banjo Mar Plast
Dispencer letre higjenike per banjo Mar Plast
Dispencera per letrat higjenike Mar Plast
Dispencera per letrat higjenike Mar Plast
Dispencera per tualete publike
Dispencera per tualete publike
Dispenser sapuni shkume MarPlast
Dispenser sapuni shkume MarPlast
Sete per mbajtjen e letrave per bare, restorante, hotele, qendra tregtare etj.
Sete per mbajtjen e letrave per bare, restorante, hotele, qendra tregtare etj.
Koka fshese profesionale
Koka fshese profesionale
Karrela pastrimi multifunksionale
Karrela pastrimi multifunksionale
Kova profesionale pastrimi
Kova profesionale pastrimi
Lecka pastrimi per fshesa
Lecka pastrimi per fshesa
Shkopa pastrimi per xhama
Shkopa pastrimi per xhama

Partnere

1-heart-italiana2-filmop3-marplast4-eurodexPapernet