Secondary Adv

DEDJA SHIPPING

 

Përshkrimi

DEDJA SHIPPING FESTON ME KRENARI 17 VITE EKSPERIENCE
Ne ju ofrojme sherbime detare dhe  portuale klienteve tane kryesisht pronare anijesh, pronare mallrash dhe tregtare, ne portet shqiptare, duke lehtesuar procesin e ngarkim-shkarkimit te mallrave prej dhe drejt porteve si: Shengjin, Durres, Vlore, Sarande, duke shfrytezuar njohurite tona ne fushen e detarise.

 

Kryesisht, jemi te specializuar per transport nderkombetar detar me anije (jo container) duke prenotuar anije ose duke i marre me qera sipas nevojes.

 

Sherbimet portuale ne portet e Shqiperise zhvillohen duke u bazuar ne ligjin dhe Kodin Detar Shqiptar, respektivisht dhe anen financiare nga autoritetet portuale. Agjensia Detare Dedja Shipping per te lehtesuar sherbimet ne rade te se anijeve me zhytje mbi 8 meter sipas kufizimeve te portit,organizon mbushjen/zbrazjen me barxha, matje me zhytje, motobarka etj ne nje kohe rekord e cila eshte thelbesore ne kete proces per te reduktuar kostot e transportit detar, kryesisht mineralet ne eksport.


Anetar I FONASBA dhe AGENTS ONE

 

Motoja jone eshte:
“OFRIMI I SHERBIMEVE ME STANDARTET ME TE LARTA”
Shenim: Ne nuk I sherbejme  vendeve, kompanive apo kombesive te cilat jane perjashtuar / sanksionuar nga OFAC/US
Per kete arsye, rezervojme te drejtat tona ndaj cdo pale qe nuk na e ofron kete informacion para se te filloje te punoje me ne.

 

PERSE TE NA ZGJIDHNI NE

•    Suport 24/7
Ne jemi ne dispozicionin tuaj 24/7

•    Shperndarje/dorezim ne kohe
Ne ju ofrojme sherbime menaxhimi logjistike si edhe zinxhir sherbimesh per te arritur efikasitetin ne kohe.

•    Keshillim ne te gjithe boten
Vitet e experiences na kane bere te afte t’u japim klienteve tane keshillat tona te vlefshme ne sektore te ndryshem detare ne te gjithe boten.

 

Çfarë ofron

DEDJA SHIPPING ju mundëson shërbim 24|7 duke qënë në dispozicionin tuaj për:

Shërbimet Portuale & logjistikës detare, Konsulta transporti detar ndërkombëtar etj. Më poshtë gjeni një liste të detajuar të sherbimeve që kompania jonë ofron:

 

- Transport ndërkombëtar me anije

- Transport pjesësh të reaktorëve nuklear 

- Pjesë reactor nuclear

- Agjensi detare, marrje anijesh dhe jahtesh me qera, transport ndërkombëtar detar

- Tregëti ndërkombëtare të materialeve të ndryshme 

- Shërbime portuale

- Ngarkim dhe shkarkim mallrash në port

- Survejim anijesh, kontroll teknik matje me zhytje 

- Shit-blerje anijesh dhe shërbime teknike të tyre 

- Transport detar me anije, transport detar rifuxho për gurë, zhavorr, miser, kripe etj 

- Shit-blerje mallrash dhe transport ndërkombëtar

- Transport detar për ushqime kafshesh 

- Transport detar mineralesh 

- Transport detar për bitum, liquid squfur, bersi soje, material ndërtimi, shufra hekuri, qymyr, mermer, 

- Transport detar grupazh dhe ngarkesa te pjeshme

- Gjurmim live i anijes 

- Transport detar Coal-Metcoke-CokeNut-ThermoAnthracite.

Shërbime

Agjensi detare
Agjensi detare
Agjensi dhe sherbime jahtesh
Agjensi dhe sherbime jahtesh
Kontroll teknik, survejim anijesh,matje me zhytje
Kontroll teknik, survejim anijesh,matje me zhytje
Marrje/dhenie anijesh me qera
Marrje/dhenie anijesh me qera
Shitblerje anijesh dhe jahtesh
Shitblerje anijesh dhe jahtesh
Transport detar celiku dhe produkte celiku, profile
Transport detar celiku dhe produkte celiku, profile
Transport detar grupazh dhe gjurmim live i anijes
Transport detar grupazh dhe gjurmim live i anijes
Transport detar hekuri dhe produkte hekuri, profile
Transport detar hekuri dhe produkte hekuri, profile
Transport detar me anije
Transport detar me anije
Transport detar rifuxho per grure, miser dhe lende e pare ushqimore etj
Transport detar rifuxho per grure, miser dhe lende e pare ushqimore etj
Transport detar nderkombetar
Transport detar nderkombetar
Transport detar, materiale ndertimi
Transport detar, materiale ndertimi
Transport detar, minerale
Transport detar, minerale
Transport detar, parafabrikate
Transport detar, parafabrikate
Transport detar, rere, zhavorr, granil, stabilizant
Transport detar, rere, zhavorr, granil, stabilizant
Transport detar, ushqim kafshesh
Transport detar, ushqim kafshesh
Transport detar nderkombetar agrikulture
Transport detar nderkombetar agrikulture
Transport me anije, materiale ndertimi
Transport me anije, materiale ndertimi
Transport me anije, mermer, gure natyral, granite
Transport me anije, mermer, gure natyral, granite
Transport me anije, mjete dhe makineri te renda Project Cargo
Transport me anije, mjete dhe makineri te renda Project Cargo
Ngarkim dhe shkarkim mallrash ne port
Ngarkim dhe shkarkim mallrash ne port
Sherbime portuale
Sherbime portuale
Transport nderkombetar me anije
Transport nderkombetar me anije
Transport pjesesh te reaktoreve nukleare
Transport pjesesh te reaktoreve nukleare
Carterim anijesh dhe ngarkesash
Carterim anijesh dhe ngarkesash

Punë të kryera

Transport detar per cimento te bardhe, Durres
Transport detar per cimento te bardhe, Durres
Transport detar per basalt, Shengjin
Transport detar per basalt, Shengjin
Transport krunde gruri, Molfetta (Itali)
Transport krunde gruri, Molfetta (Itali)
Transport detar gruri Split, Kroaci
Transport detar gruri Split, Kroaci
Transport detar per llamarine zinkuar HRC, Monfalcone Italy
Transport detar per llamarine zinkuar HRC, Monfalcone Italy
Transport detar per kripe ushqimore, Durres
Transport detar per kripe ushqimore, Durres
Transport detar per pjese elektrike (reaktore), Ortona Italy
Transport detar per pjese elektrike (reaktore), Ortona Italy
Transport detar per kripe Rruge El Arish, Egypt
Transport detar per kripe Rruge El Arish, Egypt
Transport detar llamarine CRC Gemlik, Turkey
Transport detar llamarine CRC Gemlik, Turkey
WRIC transport detar per katan tel bobine Chioggia, Italy
WRIC transport detar per katan tel bobine Chioggia, Italy
Transport detar reaktoresh Toshiba Bar, Mali i Zi
Transport detar reaktoresh Toshiba Bar, Mali i Zi
Transport detar zinku me thase Iskanderun, Turkey
Transport detar zinku me thase Iskanderun, Turkey
Transport detar per bersi ulliri Annaba, Algjeri
Transport detar per bersi ulliri Annaba, Algjeri
Transport detar, materiale inerte, Sarande
Transport detar, materiale inerte, Sarande
Transport detar, rere silici Sousse, Tunisia
Transport detar, rere silici Sousse, Tunisia
Transport mineralesh, koncentrat Kromi, Melilah, Nador
Transport mineralesh, koncentrat Kromi, Melilah, Nador
Sherbim 40 ditor per anijen USNSBOBHOPE, Stervitja Defender Europe 21
Sherbim 40 ditor per anijen USNSBOBHOPE, Stervitja Defender Europe 21
Transport te pjeseve te reaktoreve nuklear
Transport te pjeseve te reaktoreve nuklear
Project cargo, Mv Fazah 1
Project cargo, Mv Fazah 1
Sherbim mirembajtje per Edro Shipping, Malte
Sherbim mirembajtje per Edro Shipping, Malte
Transport detar blloqe graniti
Transport detar blloqe graniti
Transport detar dhe shkarkim per materiale ndertimi
Transport detar dhe shkarkim per materiale ndertimi
Transport detar i profileve metalike dhe llamarinave
Transport detar i profileve metalike dhe llamarinave
Transport detar i xhamave
Transport detar i xhamave
Transport detar per klientin, Blloqe mermer granit
Transport detar per klientin, Blloqe mermer granit
Transport dhe shkarkim, 11000 ton urea ne Shqiperi
Transport dhe shkarkim, 11000 ton urea ne Shqiperi
Transport Jahtesh
Transport Jahtesh

Partnere

fonasbaagency-onededjashipping-intertanco

Dedja Shipping Lines

ROUND VOYAGE FROM / TO ALBANIA 

LATIN AMERICA-US-CANADA-ALBANIA-INDIA-CHINA

Certifikime

 

  

Video