Secondary Adv

DOAN GLASS shpk

 

Përshkrimi

DOAN SHPK me nipt K12709201J është themeluar në vitin 2001, me vendodhje në qytetin e Elbasanit. Tashmë, me 14 vjet përvojë në tregun shqiptar, ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve cilësore për të përmbushur nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë, duke u klasifikuar si një shoqëri e suksesshme në biznesin shqiptar. DOAN SHPK është distributor kryesor i tregtimit dhe përpunimit të xhamit, portave të xhamit, aksesorë për dopio xham, aksesorë alumini, punime dopio xham, fasada, gdhendje në xham, shërbime të përpunimit të xhamit. Ndër kompanite e para që kanë sjellë teknologjinë më të re në temperimin e xhamit, laminim xhami, linjë moderne dopio xhami, duke ofruar një shërbim i cili është një risi për tregun në Shqipëri dhe rajon.

Firma DOAN tregëton dhe përpunon xhama sipas standardeve .Qëllimi i firmes është t'i siguroje tregut vendas prodhime xhamash cilësorë për fasada dhe ndërtime të ndryshme. Duke realizuar me sukses qëllimin e saj, dëshiron të jetë firmë dinjitoze në tregun shqiptar dhe të konkurojë më së miri në tregjet e brendshme dhe të jashtme. Që të arrijë këto objektiva, firma duhet të operojë në një nivel të tillë fitimi që i lejon të investojë në vazhdimësi për përmirësimin e produkteve dhe imazhit të saj. Cilësia, korrektësia dhe çmimet e arsyeshme e bëjnë firmën tonë të suksesshme në tregun Shqiptar, si dhe në tregun Kosovar dhe atë Maqedonas. DOAN GLASS ka marrëdhenie korrekte me furnitorët e saj. Firma i përmbahet zbatimit rigoroz të kontratave me furnitorët e jashtëm dhe të brendshëm. Ndër furnitorët kryesorë mund të përmendim: SISE CAM, GUARDIAN, PILINGTON, SAINT GOBAIN, AL-7, ALUPRO, FENZI, SATINAL GROUP (Distributor per Shqiperine), AGC, GEN CLOUD (Distributor per Shqiperine).

Çfarë ofron

 

Disa nga llojet e xhamit që ne tregtojme janë si më poshte:
- Xhama transparent
- Xhama me ngjyrë, Blu, Jeshil, Zi, Kaf
- Xham Ekstra Chiaro
- Xham akulli
- Xham i laminuar
- Pasqyrë
- Xham dekorativ
- Xham Temperuar
- Porta Xhami
- Xham Termik, I llakuar
- Xham Reflektiv

Produktet dhe sherbimet e xhamave dhe aluminit.
- Temperim xhami te spesoreve te ndryshem
- Prerje xhami te spesorve te ndryshem
- Zmusim xhami te spesoreve te ndryshem
- Bombardim xhami
- Bizhute
- Punime dopio xhami
- Punime fasadash
- Laminim xhami

Impjante dhe Makineri

1-Impianti i linjes se temperimit perbehet nga keto seksione:
- Seksioni i ngarkimit te xhamit
- Seksioni i nxehtesise
- Seksioni i ftohjes
- Seksioni i shkarkimit te xhami

2- Impiant per prerjen ne menyre te automatizuar te xhamit.
3- Makineri Zmusimi Bilaterale
4- Makineri Bombardimi
5- Makineri Gdhendje Xham
6-Makina transporti 4 cope
7-Makineri prerje xhami
8-Furre Laminimi

Shërbime

Fabrike perpunimi xhamash
Fabrike perpunimi xhamash
Furnitor xhamash ne Shqiperi
Furnitor xhamash ne Shqiperi
Furnizim me xhama per objekte
Furnizim me xhama per objekte
Furnizim projektesh me xhama
Furnizim projektesh me xhama
Kompani xhamash
Kompani xhamash
Gdhendje ne xham
Gdhendje ne xham
Aksesore alumini dhe inoksi per punime xhami
Aksesore alumini dhe inoksi per punime xhami
Bombardim xhami
Bombardim xhami
Laminim xhami
Laminim xhami
Perpunim xhamash dekorativ
Perpunim xhamash dekorativ
Perpunime xhami
Perpunime xhami
Prerje xhami te spesoreve te ndryshem
Prerje xhami te spesoreve te ndryshem
Temperim xhami te spesoreve te ndryshem
Temperim xhami te spesoreve te ndryshem
Tregti xhami me shumice
Tregti xhami me shumice
Vendosje dhe montim xhamash ne fasada
Vendosje dhe montim xhamash ne fasada
Xhama ekstra te qarte dhe paster
Xhama ekstra te qarte dhe paster
Xhama Loe-E
Xhama Loe-E
Xhama me ngjyre Blu, Jeshil, Zi, Kaf
Xhama me ngjyre Blu, Jeshil, Zi, Kaf
Xhama me shumice
Xhama me shumice
Xhama per pasqyra
Xhama per pasqyra
Xhama per porta dhe dyer
Xhama per porta dhe dyer
Xhama reflektiv
Xhama reflektiv
Xhama te laminuar per shitje me shumice
Xhama te laminuar per shitje me shumice
Xhama te llakuar
Xhama te llakuar
Xhama te temperuar ne shitje
Xhama te temperuar ne shitje
Xhama te temperuar per kangjella, parapete, shkalle
Xhama te temperuar per kangjella, parapete, shkalle
Xhama termik per dyer, dritare, vetrata
Xhama termik per dyer, dritare, vetrata
Xhama transparente
Xhama transparente
Xhama vetlares, antikalgare per kabina dushi
Xhama vetlares, antikalgare per kabina dushi
Zmusim xhami te spesoreve te ndryshem
Zmusim xhami te spesoreve te ndryshem
Xhama akulli
Xhama akulli
Xhama akustike
Xhama akustike
Xhama dopio dhe tripleks
Xhama dopio dhe tripleks
Xhama te armuar
Xhama te armuar
Aksesore per dyer
Aksesore per dyer
Aksesore per fasade
Aksesore per fasade
Aksesore per kabina dushi
Aksesore per kabina dushi
Aksesore per kangjella
Aksesore per kangjella
Brava
Brava
Doreza
Doreza

Punë të kryera

Billa
Billa
Green Coast Resort, Palase
Green Coast Resort, Palase
Millo 2000
Millo 2000
Morina Palace
Morina Palace
Pazari i ri Tirane
Pazari i ri Tirane
Rolling Hills
Rolling Hills
Square 21 Arlis
Square 21 Arlis
Stadiumi Prishtine
Stadiumi Prishtine
Supreme Hotel Spa
Supreme Hotel Spa
Universiteti Aldent
Universiteti Aldent
Yacht Hotel
Yacht Hotel
Gral Medical
Gral Medical
Kangjella xhami per ballkon ne vile private
Kangjella xhami per ballkon ne vile private
Projektim fasade xhami, Elbasan
Projektim fasade xhami, Elbasan
Punim fasade me xham ne godine multifunksionale
Punim fasade me xham ne godine multifunksionale
Autopasion
Autopasion
Splendor, Dhermi
Splendor, Dhermi

Partnere

sise-cam-1guardian-glass1pilkington1saint-gobain1al7-1alupro1fenzisatinalagcden bravenbostik

Te tjera

Mjedisi i industrisë
Firma DOAN sh.p.k operon ne nje industri e cila po shenon ngritje nga viti ne vit. Kjo per arsye se kerkesa per xham eshte derivuar nga nevoja per strehim, ndertim, infrastruktura te cilat kerkojne pervec sasise dhe cilesi. Nevojat e industrise se ndertimit kane pasur nje trend pozitiv duke shenuar nje rritje te kerkesave çdo vit.Kjo kerkese megjithese influencohet nga luhatjet sezonale per shkak se ndertimet realizohen ne muajt e nxehte te vitit . Ekzistojne oportunitete te medha ne rajon sic eshte Kosova qe ka nevoje te madhe , Italia , tregu vendas. Me marrjen e çertifikimit ISO (9001), certifikimin Guardian Glass nje kompani me qender ne Gjermani, firma DOAN shpk synon te penetroje ne tregje ku konkurenca eshte ne shkalle me te larte. Ne tregun shqiptar te xhamit kjo firme ka nje pozite te kenaqshme ne perpunimin dhe tregtimin xhamit. Me gjithe konkurencen e larte kjo firme konkuron si ne çmim ashtu edhe ne cilesi.

 

Misioni
Misioni nderrrmarrje tone eshte qe te ju ofrojme klienteve produket me te mira ne treg , produkte termo ziolues te kene nje ambinet me te mire ne vendin ku jetojne dhe punojne. Te ofrojme sherbime cilesore dhe me shpejtesi te larte ne perfundimin e projeketeve , marrja me qera e  objektit do te shkurtonte kohen ne perfundimin dhe shperndarjen e produkteve.

 

Përparësitë

Perparësite e biznesit tone jane te shumta. Kompania jone ka nje eksperience disa vjecare ne treg, kemi teknologji moderne ne fushen e xhamave dhe produketeve te tjere, klienteve u ofrojme transport dhe fleksibilitet pasi ambienti ne te cilin punojme eshte bere i larmishem.