Secondary Adv

ECOSUN

 

Përshkrimi

Shoqëria tregtare “ECOSUN ALBANIA” SHPK, është kompani shqiptare, pjesë e një grupi të madh ndërkombëtar, me eksperiencë të gjatë dhe të suksesshme ndërkombëtare në zbatimin e projekteve për ndërtimin e impianteve dhe parqeve fotovoltaike.

 

Prezenca jone në Shqipëri garanton ardhjen e markave aktuale më të mira dhe më cilësore ndërkombëtare të paneleve fotovoltaike, inverterave, baterive, sistemeve të montimit dhe të gjithë aksesorëve të tjerë ndihmës. ECOSUN ALBANIA është e specalizuar në ndërtimin e impianteve dhe parqeve fotovoltaike me “çelësa në dorë” duke përfshirë pjesën inxhinierike, të prokurimeve dhe atë të ndërtimit e zbatimit të projektit. 

 

ECOSUN ALBANIA zotëron kapacitetin e duhur logjistikë dhe profesional për të zbatuar të gjitha projektet me karakter residencial dhe komercial të madhësive nga më të ndryshmet. Për tregun shqiptar ofrojmë markat më të mira, të cilat kanë korrelacionin më të lartë të raportit cilësi-çmim. Jemi shpërndarës eskluziv për tregun shqiptar të paneleve fotovoltaike “LUXOR”, brand 100% gjerman, prodhuar nga kompania gjermane “LUXOR SOLAR”, një prej prodhuesve më të mëdhenj në botë.  Marka “LUXOR” vjen me raportin më të pa konkurrueshëm cilësi-çmim dhe me garanci produkti dhe përformancë deri 35 vjet.

ECOSUN ALBANIA ofron një gamë të gjerë produktesh cilësorë të firmave të mirënjohura Europiane, të cilat për vite me rradhë janë fituese të çmimeve të para për cilësi dhe kualitet. Disa prej tyre janë Luxor, Fronius, K2System, KACO New energy e shumë marka të tjera lider në fushën e fotovoltaikeve.

Çfarë ofron

Kompania ECOSUN ALBANIA ofron për individë dhe biznese një paketë të plotë shërbimesh, duke ofruar projekte me “Çelësa ne dore”.

 

1.Konsulence FALAS

Kompania ECOSUN ALBANIA për çdo person të interesuar për të instaluar një impiant fotovoltaik ofron shërbimin e konsulencës  dhe përgatitjen e një projekt-ideje FALAS nga inxhinierët më të mirë shqiptarë dhe gjerman.

 

2.Instalimi

Ecosun Albania ofron montimin e sistemeve fotovoltaike sipas standarteve më të larta gjermane. Ekipi i saj me përvoje ofron eksperiencën e tyre për çdo tipologji montimi: tarraca të sheshta, panele sanduiç, çati tjegulle dhe në tokë për parqe solare.

 

3.Garanci 

EcoSun Albania ofron garanci deri në 25 vite për instalimet e saj. Gjithashtu ofron garanci edhe për prodhimin e munguar të impiantit fotovoltaik.

 

4.Mirembajtje

Ofrojmë mirëmbajtjen e sistemit fotovoltaik duke ofruar shërbimin e pastrimit të paneleve fotovoltaike me mjetet dhe solucionet më të mira për këtë funksion. Gjithashtu ofrojme edhe shërbimin e kontrollit teknik, duke kontrolluar çdo komponent për të siguar jetëgjatësinë e sistemit.

Shërbime

 Impjante fotovoltaike per energji te rinovueshme
Impjante fotovoltaike per energji te rinovueshme
Panele diellore
Panele diellore
Impjante fotovoltaike per biznese
Impjante fotovoltaike per biznese
Impiante fotovoltaike per familjare
Impiante fotovoltaike per familjare
Parqe fotovoltaike
Parqe fotovoltaike
 Invertera on grid monofaze
Invertera on grid monofaze
Invertera On Grid 3-fazore
Invertera On Grid 3-fazore
Invertera HIBRID per panele fotovoltaike
Invertera HIBRID per panele fotovoltaike
Invertera OFF GRID per panele fotovoltaike
Invertera OFF GRID per panele fotovoltaike
Invertera Qendrore
Invertera Qendrore
Panele Diellore LUXOR
Panele Diellore LUXOR
 Module fotovoltaike AXITEC
Module fotovoltaike AXITEC
Panele fotovoltaike LG
Panele fotovoltaike LG
Bateri per panele fotovoltaike
Bateri per panele fotovoltaike
Sisteme montimi, kembe dhe profile mbajtese per panele fotovoltaike
Sisteme montimi, kembe dhe profile mbajtese per panele fotovoltaike
Aksesore dhe paisje elektrike per montimin e paneleve fotovoltaike
Aksesore dhe paisje elektrike per montimin e paneleve fotovoltaike
Smart Logger
Smart Logger
Projektim sistemesh fotovoltaike
Projektim sistemesh fotovoltaike
Instalim sistemesh fotovoltaike
Instalim sistemesh fotovoltaike
Pastrim panelesh fotovoltaike
Pastrim panelesh fotovoltaike
Mirembajtje sistemesh fotovoltaike
Mirembajtje sistemesh fotovoltaike
Konsulence FALAS per impiante fotovoltaike
Konsulence FALAS per impiante fotovoltaike
Impiante dhe parqe fotovoltaike me celsa ne dore
Impiante dhe parqe fotovoltaike me celsa ne dore
Instalime industriale
Instalime industriale
Sisteme montimi
Sisteme montimi

Punë të kryera

Sistem ON GRID 15,5 kWp
Sistem ON GRID 15,5 kWp
Sistem ON GRID 124,3 kWp
Sistem ON GRID 124,3 kWp
Sistem ON GRID 42 kWp
Sistem ON GRID 42 kWp
Sistem ON GRID 500 kWp
Sistem ON GRID 500 kWp
Park Fotovoltaik mbi uje
Park Fotovoltaik mbi uje
Sistem, Luxor Solar GmbH
Sistem, Luxor Solar GmbH

Partnere

LuxorK2systemsKaco

Video