Secondary Adv

S.P.I shpk

 

Përshkrimi

S.P.I - Sisteme Peshimi Italiane, është një realitet i ri në treg që vepron në sektorin e sistemeve të peshimit që nga viti 2018, duke bashkëpunuar me kompaninë italiane «I Bilanciai S.r.l.» lider në sektorin e sistemeve të peshimit.

 

Shitja, kalibrimi dhe dhënja me qera e peshoreve Industriale. S.P.I. shkëlqen në aplikimet me porosi dhe ofron asistenc në të gjitha markat. Produktet tona perfshijnë: Peshore industriale, Platforma elektronike, Peshore profilesh hekuri, Peshore blektorale, transpalet peshore, peshore për mushje / peshimi ene dhe software për sistemet e peshimit.

 

Misioni ynë është të ofrojmë klientëve tanë shërbime dhe produkte me cilësi të lartë. Ne gjithmonë do të ofrojmë një shërbim që të gjithë mund të jenë krenarë. Do të bëjmë gjithçka në fuqinë tonë për të përmbushur misionin tonë pa dëmtuar askënd dhe asgjë. Ne do t'i trajtojmë klientët, shitësit dhe punonjësit tanë me ndershmërinë dhe respektin që meritojnë.

 

Konsumatori më i mirë është një klient i kënaqur, prandaj jemi të bindur se një shërbim klientësh i patëmetë, i saktë dhe i shpejtë është një vlerë thelbësore. Nëse jeni duke blerë ose keni bler tashmë, ne jemi në anën tuaj për t‘ju siguruardhe ofruar të gjithë ndihmën dhe asistencën e duhur.

Çfarë ofron

Njohja e thellë e tregut në sektorin e sistemeve të peshave na ka mundësuar identifikimin e prodhuesve serioz dhe të besueshëm. Vetëm artikujt më të mirë hyjnë në katalogun tonë, sepse cilësia e produkteve është karta jonë e biznesit.

 

- Sistem peshimi për tonazh të rend, e përshtatshme për industrinë, bujqësin dhe tregtinë.

- Tregues peshe të lidhshme me platformën e peshores dhe sensorët e ngarkesës.

- Peshore të vogla për tregeti/markete.

- Peshore vinca portativ, të lehta me bateri të brendshme.

- Transpaleta me peshim elektronik të integruar.

- Platforma peshore, të përshtatshme për profile të ndryshme metalike, shufra, tuba dhe pllaka metalike.

- Platforma për peshimin e bagëtive.

- Platforma elektronike për aplikime industriale dhe tregetare.

- Makina industriale për mbushjen/peshimin e shisheve, qese dhe kuti për ushqime të lëngshme.

Shërbime

Peshore elektronike multifunksionale
Peshore elektronike multifunksionale
Riparim peshoresh industriale
Riparim peshoresh industriale
Peshore per canta Big Bag per fabrika mielli
Peshore per canta Big Bag per fabrika mielli
Peshore me peshe cmim sasi
Peshore me peshe cmim sasi
Kolaudim peshoresh
Kolaudim peshoresh
Peshore te vogla per tregti, markete, supermarkete
Peshore te vogla per tregti, markete, supermarkete
Programim peshoresh
Programim peshoresh
Platforme elektronike per peshim
Platforme elektronike per peshim
Makineri peshore dhe mbushese per shishe vaji, MICRA
Makineri peshore dhe mbushese per shishe vaji, MICRA
Makineri profesionale per mbushje dhe peshim vaji
Makineri profesionale per mbushje dhe peshim vaji
Transpaleta tp2000cb, me peshore elektronike te integruar
Transpaleta tp2000cb, me peshore elektronike te integruar
Tregues peshe te lidhshme me platformen e peshores dhe sensoret e ngarkeses
Tregues peshe te lidhshme me platformen e peshores dhe sensoret e ngarkeses
Programuesa Weight bridge per peshore automjeti
Programuesa Weight bridge per peshore automjeti
Software (Programe) per peshore
Software (Programe) per peshore
Peshore per kafshe
Peshore per kafshe
Peshore profsionale per banak dhe sherbim
Peshore profsionale per banak dhe sherbim
Platforma peshimi me dimension dhe kapacitet sipas kerkeses
Platforma peshimi me dimension dhe kapacitet sipas kerkeses
Sisteme peshimi per tonazh te rende, kamiona etj
Sisteme peshimi per tonazh te rende, kamiona etj
Printera per platforma peshimi
Printera per platforma peshimi
Peshore per tonazhe te medha
Peshore per tonazhe te medha

Katalogu

Katalog S.P.I shpk
Katalog S.P.I shpk
Katalog S.P.I shpk
Katalog S.P.I shpk
Katalog S.P.I shpk

Partnere

bilanciaiohauslaumasdini-argeo

Certifikime

Video