Secondary Adv

DRINKTEK

 

Përshkrimi

Drinktek SHPK vepron si kompani distributore në fushën e ambalazhimit te Food and Beverage ne zonen e Kosoves. Krijuar në vitin 2017 nen emrin Arvis KS SHPK, si dege e kompanise meme Arvis SHPK ne Shqiperi themeluar ne vitin 2005 me iniciativen e biznesmenit Islam Isufaj. Eksperienca 15 vjecare e drejtuesve te saj, reflektohet ne menyre se si Drinktek operon ne treg, ne vlerat dhe misionin qe kjo kompani ka. DRINKTEK SH.P.K bashkepunon me kompanite lider në tregun Italian por edhe atë botëror, në prodhimin e produkteve të ambalazhimit per Food and Beverage.


Kompania eshte ndertuar mbi bazen e përkushtimit dhe angazhimit për të gjetur produkte të cilësisë më të lartë, duke dhënë shërbim të besueshëm ndaj konsumatorëve dhe duke krijuar risi biznesi që shtojnë vlera reale për partnerët. Eksperienca, inovacioni dhe vëmendja që iu kushtojmë nevojave të klientëve, janë avantazhi konkurues i Drinktek.

Çfarë ofron

Produktet kryesore qe kompania sjell ne treg jane:
-Tapa
-Shishe qelqi
-Bag in box
-Filtra
-Produkte Enologjike
-Makineri dhe pajisje prodhimi
Fushat primare te prodhimit ku Drinktek shtrin aktivitetin e saj jane:
-Vera dhe distilatet
-Uji
-Vaji
-Qumeshti


Portofoli i klienteve te kompanise perbehet nga emra prestigjoze ne keto fusha ne Kosove dhe Shqiperi. Drinktek ka kontribuar ne modernizimin e kantinave, baxhove dhe prodhueseve te ujit e vajit duke sjelle tekonologjite me innovative italiane por jo vetem.