Secondary Adv

Aktivlift Ashensore

 

Përshkrimi

Aktivlift Ashensore ka si qellim  tu ofroje klientëve ashensorin i cili garanton siguri, komoditet, hijeshi dhe jo zhurmë gjatë lëvizjes. Procedura për vendosjen në punë të ashensorit fillon që nga disenjimi i projektit për godinën ku do të montohet ashensori, montimi dhe instalimi i ashensorit në bazë të projektit.  Klienti mund te zgjedhi modelin e ashensorit, kabinën, dyert, butonat dhe aksesorë të tjerë nga katalogët e firmës sonë. Aktiv Lift Ashensor ofron instalimin e ashensorit në kohë të shpejtë. Gjithashtu firma merret dhe me kontrollin periodik të ashensorit si dhe me serviset e mundshme ne rast nevoje.

Çfarë ofron

Aktivlift Ashensore merr përsipër projektimin e ashensorit sipas dëshirës së klientit, montimin dhe kontrollin periodik të ashensorit. Firma garanton mirëmbajtjen, rregullimin dhe pjesë këmbimi origjinale me çmime të leverdishme. Eksperienca dhe profesionalizmi ynë ju garantojnë sigurinë se keni blerë një produkt cilësor dhe jodifektos. Ne dëshirojmë të fitojmë besueshmërinë e klientit të jemi partner dhe të bashkëpunojmë gjithmonë me atë, duke ofruar cilësinë, garancinë, dhe çmim të leverdisshëm. Aktivlift ofron ashensorë dhe shkallë lëvizëse për të gjitha ambientet, pallate, qendra tregtare, ndërtesa publike, hotele, vila, spitale dhe godina të ndryshme. Ne ofrojmë ashensorë të cilët janë konform standardeve dhe normave Evropiane. Produktet tona ofrojnë siguri, komoditet, estetikë dhe garanci, duke mos punuar me mallra kineze. Pjesët elektrike janë të markave më të mira Gjermane Siemens dhe Italiane Alberto Sassi.

Shërbime

Ashensor per qendra biznesi
Ashensor per qendra biznesi
Ashensor per qendra spitalore
Ashensor per qendra spitalore
Butoneri kabine dhe kati
Butoneri kabine dhe kati
Kabine speciale hotelerie
Kabine speciale hotelerie
Mirembajtje ashensoresh
Mirembajtje ashensoresh
Montime ashensoresh
Montime ashensoresh
Platforma ngritese per pesha te renda
Platforma ngritese per pesha te renda
Shkalle levizese per qendra tregtare
Shkalle levizese per qendra tregtare
Tapete levizese per qendra tregtare
Tapete levizese per qendra tregtare
Shitje ashensoresh
Shitje ashensoresh
Servis per ashensore
Servis per ashensore
Shkalle elektrike
Shkalle elektrike
Platforma ngritese
Platforma ngritese
Instalim ashensoresh
Instalim ashensoresh
Butona ashesoresh
Butona ashesoresh
Ashensore per spitale
Ashensore per spitale
Ashensore per pallate
Ashensore per pallate
Ashensore panoramike
Ashensore panoramike
Ashensore hidraulike
Ashensore hidraulike
Aksesore per ashensore
Aksesore per ashensore

Katalogu

Katalog Aktivlift Ashensore

Historiku

Shoqëria "AKTIVLIFT" sh.p.k ka të drejtën eskluzive në shitje të firmës së madhe të ndërtimit të ashensorëve GTS Elevator Escalator, për Shqipërinë me produktet si Wittur Germany dhe Mitsubishi. AKTIVLIFT ka staf profesional të udhëhequr nga inxhinier Z. Orhan Akdag i cili ka punuar si inxhienier në shumë projekte të firmave të ndryshme, prej disa vitesh AKTIVLIFT është e pranishme në Shqipëri në qytetet kryesore duke plotësuar kërkesat e klientit për ashensorë dhe duke krijuar besimin e tyre në cilësinë dhe korrektësinë në punë.

Punë të kryera

Aktivlift Ashensore1650443912
Aktivlift Ashensore1650443924

Partnere

GTS

Delfina Resort