Secondary Adv

ROMAY LIFT

 

Përshkrimi

ROMAY LIFT është kompani e specializuar dhe me përvojë të gjatë në shitjet e ashensorve, si dhe pjesëve rezervë për të gjitha llojet e ashensorve!

Romay Lift u themelua në vitin 2010, dhe falë klientëve tanë sot janë distributori më i madh i pjesëve të ashensorit në Kosovë. Kompania  ka të gjitha pjesët e nevojshme të një ashensori, duke përfshirë ashensorë të plotë. Romay Lift punon drejtpërdrejt me prodhuesit më të mëdhenj të ashensorëve në të gjithë botën , dhe janë vazhdimisht në kërkim të pjesëve moderne dhe me cilësi të lartë. Të gjitha produktet janë të certifikuara me
Certifikata Evropiane dhe Turke.


Qëllimi ynë në të ardhmen është të zgjerohemi në vende të ndryshme dhe të jemi shpërndarësi më i madh i pjesëve të ashensorëve në Ballkan.
Analizimi i tendencave botërore, krijimi i zgjidhjeve për kërkesat e klientëve tanë janë parimet tona më të rëndësishme. Dhe këto parime janë ato që na mbajnë duke u ofruar produkte të nivelit të lartë klientëve tanë.

Çfarë ofron


Ne jemi krenarë që ofrojmë shërbim të ngrohtë dhe miqësor për klientët tanë. Ne i dëgjojmë mirë klientët tanë dhe u sigurojmë atyre produktin më të përshtatshëm për nevojat e tyre, me qëllim maksimizimin e kënaqësisë së tyre.
Cilësia dhe shpejtësia janë aspektet tona të forta. Ne punojmë të orientuar drejt klientit dhe zgjidhjes. Romay Lift garanton siguri, cilësi, funksionalitet dhe instalim të lehtë.
"Udhëheqja nuk është një pozicion ose titull, është veprim dhe shembull". Ne besojmë se sigurimi i klientëve tanë me produktet më të mira, dhe sjellja e pajisjeve të modernizuara është një vlerë kryesore për kompaninë tonë.

Shërbime

Ashensora per magazina
Ashensora per magazina
Dyer ashensori
Dyer ashensori
Kabina Ashensori
Kabina Ashensori
Kabina te ashensoreve nga prodhuesi HAS Elevator
Kabina te ashensoreve nga prodhuesi HAS Elevator
Rinovim ashensoresh
Rinovim ashensoresh
Zevendesim dyersh per ashensore
Zevendesim dyersh per ashensore
Zevendesim kabinash ashensori
Zevendesim kabinash ashensori
Butona te jashtem per ashensor
Butona te jashtem per ashensor
Butona ashensori
Butona ashensori
Ekrane per ashensor
Ekrane per ashensor
Zevendesim butonash per ashensor
Zevendesim butonash per ashensor
Binare dhe Shina per ashensore
Binare dhe Shina per ashensore
Konstruksione per ashensor
Konstruksione per ashensor
Kuadro ashensori
Kuadro ashensori
Motorr per ashensor
Motorr per ashensor
Panele dhe motorra per te gjithe llojet e ashensoreve
Panele dhe motorra per te gjithe llojet e ashensoreve
Panele elektrike ashensori
Panele elektrike ashensori
Panele kontrolli per ashensor
Panele kontrolli per ashensor
Pjese elektrike dhe mekanike per ashensore
Pjese elektrike dhe mekanike per ashensore
Pjese zevendesuese per ashensore
Pjese zevendesuese per ashensore

Video