Secondary Adv

Klevi Hidrosanitare

 

Përshkrimi

Klevi Hidrosanitare operon prej vitesh në tregun e hidrosanitareve. Kompania tregton paisje të tilla si: lavamanë, mobilje tualeti, wc dhe bide të llojeve dhe ngjyrave të ndryshme, salishendë, radiatorë për peshqirat, grup dushi dhe lavamani, lavapjata graniti, aksesorë tualeti, pasqyra me ndricim Led etj.

Klevi Hidrosanitare bashkëpunon me partnerë ndërkombëtarë si Gorenje, Pyramis, Rubinetteria Quaranta, Azzurra, Bocchi. Të gjitha produktet vijnë me cilësi të lartë, jetëgjatësi dhe garanci. Tek Klevi Hidrosanitare do të gjeni gjithçka ju nevojitet për arredimin modern dhe bashkëkohor të tualetit tuaj.

Shërbime

Aksesore tualeti
Aksesore tualeti
Boliere uji me sistem ekologjik
Boliere uji me sistem ekologjik
Grupe dushi dhe salishent
Grupe dushi dhe salishent
Grupe per lavapjata kuzhine
Grupe per lavapjata kuzhine
Lavamane per qendrim mbi mobilje
Lavamane per qendrim mbi mobilje
Lavamane prej druri per tualete
Lavamane prej druri per tualete
Lavamane tualeti me ngjyra
Lavamane tualeti me ngjyra
Lavapjata graniti me 1 dhe 2 gropa
Lavapjata graniti me 1 dhe 2 gropa
Mobilje tualeti kunder ujit
Mobilje tualeti kunder ujit
Mobilje tualeti me bango mermer, quartz
Mobilje tualeti me bango mermer, quartz
Mobilje tualeti PVC moderne
Mobilje tualeti PVC moderne
Paisje hidrosanitare porcelani
Paisje hidrosanitare porcelani
Pasqyra me ndricim Led
Pasqyra me ndricim Led
Radiatore inoksi per peshqira
Radiatore inoksi per peshqira
Rubineta per lavaman, bide
Rubineta per lavaman, bide
Rubinete dhe grupe lavamani
Rubinete dhe grupe lavamani
Salishente metalik per kabina dushi
Salishente metalik per kabina dushi
Set hidrosanitare me dizajn modern
Set hidrosanitare me dizajn modern
WC dhe bide me kapje ne mur
WC dhe bide me kapje ne mur
WC dhe bide me ngjyra
WC dhe bide me ngjyra

Punë të kryera

Klevi Hidrosanitare1635245185
Klevi Hidrosanitare1635245285
Klevi Hidrosanitare1635245301
Klevi Hidrosanitare1635245345
Klevi Hidrosanitare1635245381
Klevi Hidrosanitare1635245396
Klevi Hidrosanitare1635245411
Klevi Hidrosanitare1635245437
Klevi Hidrosanitare1635245452
Klevi Hidrosanitare1635245469
Klevi Hidrosanitare1635245526
Klevi Hidrosanitare1635245574
Klevi Hidrosanitare1635245662
Klevi Hidrosanitare1635245676
Klevi Hidrosanitare1635245694
Klevi Hidrosanitare1635245725
Klevi Hidrosanitare1635245796
Klevi Hidrosanitare1635245864
Klevi Hidrosanitare1662706404
Klevi Hidrosanitare1662706418
Klevi Hidrosanitare1662706429
Klevi Hidrosanitare1662706446
Klevi Hidrosanitare1662706471
Klevi Hidrosanitare1662706500
Klevi Hidrosanitare1662706519
Klevi Hidrosanitare1662706537
Klevi Hidrosanitare1662706559
Klevi Hidrosanitare1662706589
Klevi Hidrosanitare1662706600
Klevi Hidrosanitare1662706609
Klevi-hidrosanitare-1
Klevi-hidrosanitare-1
Klevi-hidrosanitare-2
Klevi-hidrosanitare-2
Klevi-hidrosanitare-3
Klevi-hidrosanitare-3
Klevi-hidrosanitare-4
Klevi-hidrosanitare-4
Klevi-hidrosanitare-5
Klevi-hidrosanitare-5
Klevi-hidrosanitare-6
Klevi-hidrosanitare-6
Klevi-hidrosanitare-7
Klevi-hidrosanitare-7
Klevi-hidrosanitare-8
Klevi-hidrosanitare-8
Klevi-hidrosanitare-9
Klevi-hidrosanitare-9

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @hidrosanitare_klevi