Secondary Adv

Flora Co. Shpk - florBet bllok

 

Përshkrimi

NDËRTONI TË ARDHMEN E FËMIJËVE TUAJ.

Blloku FlorBet trajtohet si Pasuri Kombëtare.

Aerobeton i Autokllavizuar (tip YTONG) florBet bllok.

 

Flora Co. Shpk është prodhuese me standarte CE dhe ka një cikël prodhimi e kontrolli që garanton cilësinë e materialeve te saj. Prodhimi jonë është cilësuar si ndër më të mirit në Europë pasi lëndët e para janë shumë ekologjike.

 

Çertifikatat që shoqërojnë Bllokun AAC florBet:
- Standarti Evropian
- Çertifikatë Uni En Iso 9001:2008
- Deklarat konformiteti
- Çertifikatë cilësie

Dëshira për të ecur në një hap me kohën bënë që të sjellim këtë teknologji të re që nga viti 2005 në Shqipëri. Blloku Tip Ytong ështe material ndertimi universa per mure mbajtese, jo mbajtese dhe soleta, pllake termike,pllake rinovuese,anti-zjarr,pllake antilageshti dhe antirrezatim. FlorBet kursen lekë dhe kohë.

 

Ndërtoni të ardhmen me florBet, përdorni bllokun Tip Ytong dhe do të arrini:
- Rezultate perfekte, Siguri
- Avantazhe për të gjithë
- Ndërtoni për një jetë të shëndoshë
- Më i sigurtë dhe pa asnjë rrezik rrezatimi radioaktiv, mbron plotësisht prej rrezeve: UV,X etj
- I çertifikuar(ekotested), mbron jetën dhe mjedisin.

Çfarë ofron

Aktiviteti i Flora Co. Shpk është prodhimi i materialeve të ndërtimit si florBET aerobeton i autokllavizuar (AAC), tulla silikat e lidhësa. Shoqëria jonë është e specializuar në prodhimin e blloqeve florBET AAC. Blloku AAC florBet(tipi Ytong) bashkëvepron me hekurin dhe drurin. Proces ndërtimi i thjeshtë, i shpejtë, i lirë.Dimensione të mëdha, peshë e lehtë, sasia e vogël e lidhësave, prerjet e sakta sigurojnë thjeshtësi në kapjen dhe vendosjen ne mure, soletë. Kursen fuqi punëtore, lëndë lidhëse e suvatim dhe japin kohë për ndërtimin e shpejtë. Prerja e bllokut është mjaft praktike. Me prerjen  e saktë të tyre fitojmë mure të plota, pa zbrazëti dhe dimensione të sakta për dyer, dritare etj.

 

Karakteristikat e bllokut:

- Izolues i shkëlqyer i nxehtësise 6 herë më superior se i tullës së kuqe

- I qëndrueshem ndaj zjarrit më shumë se 4orë me trashësi 9cm

- Eliminon zhurmat, më superior se tulla tradicionale e baltës

- Lehtësi në punë dhe 3 herë më i shpejtë se muri tradicional

Shërbime

Fabrike prodhimi per blloqe Ytong
Fabrike prodhimi per blloqe Ytong
Sisteme per veshjen e murit, pllake termike per kursim energjie.
Sisteme per veshjen e murit, pllake termike per kursim energjie.
Prodhim tulla dhe blloqe FlorBet
Prodhim tulla dhe blloqe FlorBet
Prodhim Tulla Ytong
Prodhim Tulla Ytong
Blloqe per eliminimin e zhurmave, izolim akustik
Blloqe per eliminimin e zhurmave, izolim akustik
Blloqe dhe tulla te lehtesuara per soleta, shtepi, objekte te ndryshme
Blloqe dhe tulla te lehtesuara per soleta, shtepi, objekte te ndryshme
Tulla Ytong per ndertim
Tulla Ytong per ndertim
Tulla Ytong te sigurta me rezistence mekanike te larte
Tulla Ytong te sigurta me rezistence mekanike te larte
Pllaka me material natyror,miqesor dhe ekologjik
Pllaka me material natyror,miqesor dhe ekologjik
Blloqe ytong me dimensione te medha dhe peshe te lehte
Blloqe ytong me dimensione te medha dhe peshe te lehte
Blloqe Ytong rezistente ndaj zjarrit dhe izolues te nxehtesise
Blloqe Ytong rezistente ndaj zjarrit dhe izolues te nxehtesise
Blloqe Ytong per mure mbajtese
Blloqe Ytong per mure mbajtese
Sisteme AAC FlorBet per mure jo mbajtese
Sisteme AAC FlorBet per mure jo mbajtese
Sisteme blloqesh te lehtesuara per ndertim te shpejte dhe te sigurt
Sisteme blloqesh te lehtesuara per ndertim te shpejte dhe te sigurt
Pllaka me izolim termik, antimyk dhe antizjarr
Pllaka me izolim termik, antimyk dhe antizjarr
Tulla per ndertim shtepish
Tulla per ndertim shtepish
Pllaka antimyk, jo te demshme per shendetin
Pllaka antimyk, jo te demshme per shendetin
Blloqe te lehtesuara per dimensione te sakta per dyer, dritare etj
Blloqe te lehtesuara per dimensione te sakta per dyer, dritare etj
Sisteme blloqesh per mure te plota dhe dimensione te medha
Sisteme blloqesh per mure te plota dhe dimensione te medha
Blloqe per ndertime ekologjike
Blloqe per ndertime ekologjike
Blloqe FlorBet ndertimi antisizmike
Blloqe FlorBet ndertimi antisizmike
Tulla te sigurta ndertimi per zona me aktivitet te larte sizmik
Tulla te sigurta ndertimi per zona me aktivitet te larte sizmik
Tulla florBet rezistente ndaj termeteve
Tulla florBet rezistente ndaj termeteve
Sisteme tullash rezistente ndaj lekundjeve sizmike
Sisteme tullash rezistente ndaj lekundjeve sizmike
Tulla Ytong per shitje, rezistente ndaj termetit
Tulla Ytong per shitje, rezistente ndaj termetit

Katalogu

Katalog Flora Co. Shpk - florBet bllok

Punë të kryera

Henry
Henry
Hotel Europa
Hotel Europa
Kinema Milenium
Kinema Milenium
Kinema Republika
Kinema Republika
Toptani Center
Toptani Center
SheratonTirana Hotel
SheratonTirana Hotel
Bllok FlorBet i perdorur ne ndertim pallati
Bllok FlorBet i perdorur ne ndertim pallati
FlorBet Ytong ne ndertim shume katesh
FlorBet Ytong ne ndertim shume katesh
Golem, Ndertim pese katesh
Golem, Ndertim pese katesh
Kompleks pallatesh
Kompleks pallatesh
Ndertese nje kateshe me bllok FlorBet
Ndertese nje kateshe me bllok FlorBet
Ndertim me florBET tre katesh
Ndertim me florBET tre katesh
Ndertim me FlorBet, Ytong
Ndertim me FlorBet, Ytong
Tulla Ytong, pallat i perfunduar
Tulla Ytong, pallat i perfunduar
Bllok FlorBet, kantier ndertimi
Bllok FlorBet, kantier ndertimi
Kapanon industrial, Strukture me bllok FlorBet
Kapanon industrial, Strukture me bllok FlorBet
Kapanon, Punim me Bllok FlorBet
Kapanon, Punim me Bllok FlorBet
Mure mbajtese, ndertim me blloqe FlorBet
Mure mbajtese, ndertim me blloqe FlorBet
Ndertim kapanon industrial me bllok FlorBet
Ndertim kapanon industrial me bllok FlorBet
Ndertim me Bllok FlorBet
Ndertim me Bllok FlorBet
Punime me Bllok dhe Tulla Ytong
Punime me Bllok dhe Tulla Ytong
Ndertim shtepie banimi me blloqe te lehtesuara FlorBet
Ndertim shtepie banimi me blloqe te lehtesuara FlorBet

Pse duhet te ndertoni me AAC florBet

Zgjidhje antisizmike- Sistemi A.A.C siguron mure, soleta, shtëpi, objekte rezistente ndaj tërmetit me faktor q=2.2

Provat, eksperienca në zona më sizmicitet të lartë Turqi, Japoni, Kaliforni(USA) kanë vërtetuar se është lider në materiale, qëndrueshmëri për mbajtjen sizmike.

 

Rezistencë ndaj zjarrit - I padjegshëm 

Rezistencë 4 — 24 orë në temperaturë mbi+1472°C. Materiali më rezistent ndaj zjarrit.

 

Rezistencë mekanike - Peshë e lehtë 400-700 kg/m3. Rezistencë Mekanike e shkelqyer 2.8:—5 N /mm2. Plasticiteti dhe elasticiteti i bllokut lejon ndërtime të forta dhe të sigurta. Plotëson normativat EN 772, EN 1352, EN 12602. Lejon ndërtimin pa kollona, antisizmik 3—4 kate.

 

Higjiena dhe shëndeti - Plotësisht i shëndetshem, terrmo rregullator, hidrorregullator në

banesë. Plotësisht i sigurt nga radioaktiviteti , mbrojtës perfekt nga rrezatimi UV, X etj.

Material natyror, miqësor, ekologjik për të gjithë sistemin e frymëmarrjes, konsumon nje sasi CO2, H2O për 10 vjet dhe

vazhdon forcohet.

 

Certifikime