Secondary Adv

PESPA ALUMIN

 

Përshkrimi

Pespa Alumin eshte lider ne dizenjimin, prodhimin, perpunimin dhe trajtimin e siperfaqeve te produkteve te aluminit, duke qene kompania me inovative ne tregun shqiptar dhe ate ballkanik. Me eksperience 26 vjecare ne treg, tashme Pespa Alumin eshte distributor zyrtar per 50 subjekte ne Shqiperi, Ballkan dhe Europe. Kompania e ushtron aktivitetin ne nje siperfaqje prej 40.000m2, me nje staf te kualifikuar prej 350 punonjes. 

 

Kompania ofron sherbim unik, te kompletuar, me konceptin “Total Quality” te prodhimit te produkteve te aluminit me saldim dhe asemblim.  Bazuar ne know-how, eksperiencen e gjate dhe investimet strategjike te kryera ka arritur te ofroje sherbime dhe produkte te cilesise se larte me: ZGJIDHJE, CILESI, EKSPERIENCE.

Ne funksion te realizimit cilesor te gjysmeprodukteve dhe produkteve finale te aluminit me saldim dhe asemblim  kompania prodhon me cikel te mbyllur nga lenda e pare, ekstrudimi i profileve te aluminit, prerje, perpunimet mekanike si shpim, frezim, tornim, filetim, saldim, asemblim ne kite alumini, gjysmeprodukte alumini deri ne produkt final, duke garantuar cilesine pergjate dhe pas cdo faze dhe kryerja ne fund e trajtimit te siperfaqes ne anodizim ose boje ‘powder coating garantoje realizimin e produkteve te aluminit “Total qualitet”.


Pespa Group

Me nje eksperience 27 vjecare ne treg, Pespa Alumin vjen prane jush me nje game te gjere sherbimesh dhe produktesh ne konceptin "Total Quality".

 

Per tu njohur me gjere me to, KLIKONI KETU

Çfarë ofron

Pespa Alumin ofron sherbime ne fushat si me poshte:

 

- Prodhim i profileve te aluminit te dimensioneve dhe formave te ndryshme per industri dhe sektore sic jane: ndertimi civil, ndertimi industrial me konstruksion alumini, produkte per industrine e mobilerise, energjise se rinovueshme me sistemet fotovoltaik, te automotives, makinerive etj. 

- Prodhim i aksesoreve dhe detaleve te aluminit nga makineri me kontroll numerik perfshire proceset e prerjes, shpimit, frezimit, tornimit, filetimit per fusha te ndryshme me aplikim: industrial, arkitekturor, mobilimit, ndertimit, automotives dhe makinerive me aliazhe te ndryshme si 6060,6063,6061,6082 etj. 

- Zgjidhje teknike profesionale sipas projektit apo dizenjove te klientit dhe realizim te shpejte prototipi per produkte te aluminit duke perfshire dhe proceset e kompletuara ne repartet e tjera brenda vete kompanise.

- Anodizimin e profileve, aksesoreve dhe gjysmeprodukteve te aluminit ne perputhje me licensen “Qualanod”

- Lyerjen me Boje “Powder Coating”te profileve aksesore, produkteve dhe gjysmeprodukteve te aluminit ne perputhje me licensen “Qualicoat”. 

- Saldimin e aluminit per sektore dhe industri te ndryshme si ndertimi civil e industrial deri ne perdorimin struktural te tyre, automotives dhe makinerive, parapete alumini me saldim, produkteve te arredimit outdoor, mobilerise etj, ne pepruthje me mormen e certifikuar EN 1090-1/EN1090-3.

- Asemblimin e produkteve te aluminit per sektore dhe industri te ndryshme ku aplikohen produktet e aluminit. 

Te gjitha produktet tona, listuar me poshte, garantojne cilesi nga kontrollet strikte te brendeshme te cilesise pergjate dhe pas cdo procesi dhe jane ne perputhshmeri te plote me certifikatat e cilesise nga ente te akredituara europiane.

 

- Projektim dhe prodhim i aksesoreve,detaleve te aluminit dhe profileve te aluminit per perdorim civil dhe industrial.

- Projektim dhe prodhim te produkteve te aluminit perfshire sisteme te kangjellave te aluminit, parapeteve te aluminit me saldim,  fasadave te ventiluara, mure xhami, thyerse dielli, streha, sisteme te arredimit exterior si veranda, gazebo, bioklimatika, pergola, mbulesa te ndryshme etj dhe produkte te fushes se mobilimit per perdorim interior dhe eksterior. 

- Projektimin dhe prodhimin e strukturave mbajtese te aluminit per sistemet e paneleve dhe impianteve fotovoltaikeve per energjine diellore.

- Projektimin dhe prodhimin e konstruksioneve modulare te banimit per perdorim civil dhe industrial dhe asemblimin e tyre si fjetina, zyra, beach bar etj. 

Shërbime

Anodizim aksesore alumini
Anodizim aksesore alumini
Anodizim pjese alumini
Anodizim pjese alumini
Asemblim fotovoltaiku
Asemblim fotovoltaiku
Asemblim kangjella dhe parapete alumini
Asemblim kangjella dhe parapete alumini
Asemblim produkte mobiljesh
Asemblim produkte mobiljesh
Asemblim produktesh outdoor
Asemblim produktesh outdoor
Asemblim struktura alumini mbajtese fotovoltaiku
Asemblim struktura alumini mbajtese fotovoltaiku
Asemblim strukturash alumini
Asemblim strukturash alumini
Asemblim tenda alumini me cope
Asemblim tenda alumini me cope
Cpim dhe frezim aksesoresh
Cpim dhe frezim aksesoresh
Cpim filetim aksesoresh
Cpim filetim aksesoresh
Frezim aksesoresh me freze kontroll numerik
Frezim aksesoresh me freze kontroll numerik
Gjysmeprodukte dhe produkte te salduara
Gjysmeprodukte dhe produkte te salduara
Lyerje me boje elektrostatike
Lyerje me boje elektrostatike
Lyerje me furre per prodhime metalike
Lyerje me furre per prodhime metalike
Makineri torno me kontroll numerik
Makineri torno me kontroll numerik
Montim tenda bioklimatik
Montim tenda bioklimatik
Perpunim profilesh alumini
Perpunim profilesh alumini
Polisazh aksesore trajtim siperfaqeje
Polisazh aksesore trajtim siperfaqeje
Produkte te salduara me porosi sipas projektit
Produkte te salduara me porosi sipas projektit
Prodhim aksesoresh alumini
Prodhim aksesoresh alumini
Prodhim produkte standart me asemblim
Prodhim produkte standart me asemblim
Prodhim sisteme fasade te ventiluar
Prodhim sisteme fasade te ventiluar
Repart saldimi
Repart saldimi
Saldim kapriata alumini
Saldim kapriata alumini
Saldim parapete alumini
Saldim parapete alumini
Saldim produkte alumini per mobilimin
Saldim produkte alumini per mobilimin
Saldime produkti me porosi klienti
Saldime produkti me porosi klienti
Struktura alumini mbajtese me saldim per konstruksione industriale
Struktura alumini mbajtese me saldim per konstruksione industriale
Shpim frezim (Freza me kontroll numerik)
Shpim frezim (Freza me kontroll numerik)

Historiku

Qe nga themelimi i saj ne vitin 1995 aktiviteti kryesor i Pespa Alumin ka qene dizenjimi, projektimi dhe implementimi i  projekteve per produktet e aluminit duke qene lider, ekspert dhe promotor  i fushes ne Shqiperi dhe ballkan per shume vite. Bazuar ne kete eksperience dhe mentalitet pune, prej 5 vitesh kompania e ka kthyer kete “force” brenda vetes, duke arritur te krijoje njesi te specializuara te saldimit dhe te asemblimit te produkteve te aluminit e te lidhura me to, duke qene mbeshtetje e fuqishme per firma partnere te fushes qe punojne deri tek klienti final.

Punë të kryera

Ambasador 3, Ndertese shume kateshe ne Tirane
Ambasador 3, Ndertese shume kateshe ne Tirane
Ballkone modular me strukture alumini , Zvicer
Ballkone modular me strukture alumini , Zvicer
Bioklimatike dhe mobilim outdoor, Hotel Palace Durres
Bioklimatike dhe mobilim outdoor, Hotel Palace Durres
Mbulese me module Bioklimatike, Tirane
Mbulese me module Bioklimatike, Tirane
Nenstruktura per panelet fotovoltaike
Nenstruktura per panelet fotovoltaike
Ora News
Ora News
Parapete ballkonesh me profile alumini te salduara, Irlande
Parapete ballkonesh me profile alumini te salduara, Irlande
Rezidenca banimi per refugjatet ne Ishullin Cos, Greqi
Rezidenca banimi per refugjatet ne Ishullin Cos, Greqi
Strukture alumini per shtepi  1 kat, Itali
Strukture alumini per shtepi 1 kat, Itali
Teg, Tirane
Teg, Tirane
Cavallo, Shkoder
Cavallo, Shkoder
Eter Hotel, Durres
Eter Hotel, Durres
Gardh alumini per rrethim vile
Gardh alumini per rrethim vile
Parapete alumini, Godine banimi Itali
Parapete alumini, Godine banimi Itali
Pergola dhe mobilje outdoor, Palace Hotel Durres
Pergola dhe mobilje outdoor, Palace Hotel Durres
Pergola, vile private
Pergola, vile private
Rezidence private, Sicili
Rezidence private, Sicili
Shezllon dhe mobilje per ambient te ashtem, Plazza Hotel Ulqin
Shezllon dhe mobilje per ambient te ashtem, Plazza Hotel Ulqin
Strukture alumini per parkim makinash, mbajtese fotovoltaikesh
Strukture alumini per parkim makinash, mbajtese fotovoltaikesh
Vila Lule, Durres
Vila Lule, Durres
Zbatim projekti, ndertim modular me alumin
Zbatim projekti, ndertim modular me alumin

Certifikime

Certifikime per cilesine e sistemit te menaxhimit te projektimit dhe prodhimit te produkteve te aluminit:

 

- Certifikata ISO  9001:2015 per Sistemin e menaxhimit te cilesise 

- Certifikata ISO 45001:2018 per Sistemin e menaxhimit te te shendetit dhe sigurise ne pune 

- Certifikata ISO 14001:2015 per Sistemin e menaxhimit te mjedisit 

Licensa dhe certifikata per garantimin e cilesise se produktit:

 

- Licensa nga Qualanod Switzerland per anodizimin e aluminit per perdorim arkitekturor 

- Licensa nga Qualanod Switzerland per anodizimin e aluminit per perdorim industrial 

- Certifikata per normen EN 1090-1:2009+A1:2011 per kontrollin e prodhimit ne fabrike per produktet me   struktura alumini 

- Certifikata per normen EN 1090-1 / EN 1090-3 per saldimin e produkteve, aksesoreve dhe profileve te   aluminit deri ne perdorim struktural 

- Certifikata te saldatoreve per kualifikimin si saldator alumini

Video