Secondary Adv

Artisan Metal Works Albania

 

Përshkrimi

Artisan operon prej 5 vitesh në tregun Shqiptar në sektorin e punimeve të hekurit. Kompania me vendodhje në Lac shtrin aktivitetin e saj kryesisht në zonën e veriut. Artisan është e specializur në punime artizanale me hekur, kangjellave per rrethim,portave te hekurit, strukturave te ndryshme metalike per mobilje, karrige, rafte etj. Kompania garanton cilësi maksimale dhe korrektësi në cdo projekt apo punim që merr përsipër.

Artisan vjen në treg me punime dekorative nga më të ndryshmet duke plotësuar kështu çdo kërkesë të klientit që e beson me çmimet më të mira në treg. Punimet e ofruara përfshijnë nga reklamat për bizneset tuaja, punimet për ambjentet e jashtme të vilave, pallateve, oborreve tuaja e deri tek detajet artistike për dekorimet e ambjenteve të brendshme.

Çfarë ofron

Artisan ofron Punime Artizanale Hekuri. Punime të ndryshme për dekor dhe përdorime të përditshme duke garantuar cilësi në cdo produkt dhe shërbim që ofron. Tek Artisan ju mund të porosisni produkte të ndryshme për dekore të jashtme dhe të brendshme duke filluar nga: 

-Shkallë me strukturë metalike dhe druri

-Saldime

-Kanxhella

-Porta

-Shkallë me konstruksion metalik

-Mermer bank

-Reklama 

-Tavolina Karrike etj.

-Dekore Hekuri per ambjente biznesi, vilash, apartamenti etj

-Librari dhe rafte metalike etj.

Shërbime

Arredime hekuri per apartament
Arredime hekuri per apartament
Furnizim me karrige dhe tavolina hekuri per lokal sipas projektit
Furnizim me karrige dhe tavolina hekuri per lokal sipas projektit
Gazebo me punim hekuri
Gazebo me punim hekuri
Porta hekuri kryesore me personalizim
Porta hekuri kryesore me personalizim
Porta hekuri per makine dhe njerez per vila
Porta hekuri per makine dhe njerez per vila
Porta hekuri te automatizuara dhe mekanike
Porta hekuri te automatizuara dhe mekanike
Prodhim karrikesh dhe tavolinash hekuri me lyerje
Prodhim karrikesh dhe tavolinash hekuri me lyerje
Prodhim kembesh metalike per tavolina ngrenie
Prodhim kembesh metalike per tavolina ngrenie
Prodhim shtylla ndricimi me punim artizanal
Prodhim shtylla ndricimi me punim artizanal
Prodhim strukturash per pasqyra
Prodhim strukturash per pasqyra
Prodhim stuktura metalike per tavolina dhe karrike
Prodhim stuktura metalike per tavolina dhe karrike
Prodhime hekuri me lyerje me pjekje per biznese
Prodhime hekuri me lyerje me pjekje per biznese
Prodhime metalike dekorative sipas porosise
Prodhime metalike dekorative sipas porosise
Punime hekuri me porosi per dyqane dhe biznese
Punime hekuri me porosi per dyqane dhe biznese
Punime metalike per tavolina dhe karrike per veranda
Punime metalike per tavolina dhe karrike per veranda
Realizim punimesh hekuri sipas projektit te arredimit
Realizim punimesh hekuri sipas projektit te arredimit
Realizim raftesh hekuri dhe druri sipas projektit
Realizim raftesh hekuri dhe druri sipas projektit
Tavoline me kembe hekuri te zeza
Tavoline me kembe hekuri te zeza
Vendosje kangjellash per shkalle te jashtme dhe te brendshme
Vendosje kangjellash per shkalle te jashtme dhe te brendshme
Vendosje kanxhella hekuri per ballkon
Vendosje kanxhella hekuri per ballkon

Punë të kryera

Ballkon me kanxhella hekuri dekorative
Ballkon me kanxhella hekuri dekorative
Dekore apartamenti me hekur
Dekore apartamenti me hekur
Furnizim me karrige dhe tavolina hekuri per bare
Furnizim me karrige dhe tavolina hekuri per bare
Furnizim me karrige dhe tavolina hekuri per lokale
Furnizim me karrige dhe tavolina hekuri per lokale
Montim porte hekuri e jashtme e zeze
Montim porte hekuri e jashtme e zeze
Montim porte kryesore e jashtme me hekur
Montim porte kryesore e jashtme me hekur
Porte hekuri avllie me porosi
Porte hekuri avllie me porosi
Prodhim struktura per karrige bari
Prodhim struktura per karrige bari
Prodhim stuktura dhe kembe per tavolina
Prodhim stuktura dhe kembe per tavolina
Prodhim stuktura per karrige
Prodhim stuktura per karrige
Prodhim stukture per taoline ngrenieProdhim stukture per taoline ngrenie
Prodhim stukture per taoline ngrenieProdhim stukture per taoline ngrenie
Punime dekoruese me struktura me lyerje me pjekje
Punime dekoruese me struktura me lyerje me pjekje
Punime metalike per dyqan
Punime metalike per dyqan
Raft me strukture metalike dhe druri per shtepi
Raft me strukture metalike dhe druri per shtepi
Rafte te punuara me dru celik
Rafte te punuara me dru celik
Set tavoline me 4 karrige per verande
Set tavoline me 4 karrige per verande
Soxhorno TV e punuar me hekur
Soxhorno TV e punuar me hekur
Strukture me lyerje per banak bari per mbajtjen e pijeve dhe gotave
Strukture me lyerje per banak bari per mbajtjen e pijeve dhe gotave
Tavoline me kembe hekuri te zeza
Tavoline me kembe hekuri te zeza
Tavoline me suprine mermeri dhe kembe hekuri gold
Tavoline me suprine mermeri dhe kembe hekuri gold
Tavoline mesi e punuar me metal
Tavoline mesi e punuar me metal
Tavoline mesi me strukture me lyerje dhe suprine xham
Tavoline mesi me strukture me lyerje dhe suprine xham
Tavoline mesi me stukture metalike dhe xham
Tavoline mesi me stukture metalike dhe xham
Tavoline ngrenie me kembe hekuri me pjekje
Tavoline ngrenie me kembe hekuri me pjekje
Vendosje kanxhella hekuri
Vendosje kanxhella hekuri
Kangjella me dekor, vendosje ne vile private
Kangjella me dekor, vendosje ne vile private
Raft dekorativ per shtepi, punim me porosi
Raft dekorativ per shtepi, punim me porosi
Set tavoline dhe karrige prej hekuri me porosi
Set tavoline dhe karrige prej hekuri me porosi
Tavoline mesi moderne
Tavoline mesi moderne
Tavoline ngrenie me strukture hekuri dhe dru
Tavoline ngrenie me strukture hekuri dhe dru
Raft metalik dekorativ
Raft metalik dekorativ
Set tavolina mesi me porosi
Set tavolina mesi me porosi
Tavoline ngrenie me karrige, strukturat prej hekuri
Tavoline ngrenie me karrige, strukturat prej hekuri
Kangjella anesore ne shkalle te brendshshme
Kangjella anesore ne shkalle te brendshshme
Kompletim me rafte sipas projektit, Butik ne Lac
Kompletim me rafte sipas projektit, Butik ne Lac
Punim tavoline mesi moderne gold
Punim tavoline mesi moderne gold
Kembe metalike me porosi per tavoline ngrenie
Kembe metalike me porosi per tavoline ngrenie
Kembe metalike, Punim me porosi per tavoline
Kembe metalike, Punim me porosi per tavoline
Ndarje ambienti, Zbatim projekti per klientin
Ndarje ambienti, Zbatim projekti per klientin
Punim shkalle te brendshme druri me strukture hekuri
Punim shkalle te brendshme druri me strukture hekuri
Punim strukture metalike per tavoline ngrenie
Punim strukture metalike per tavoline ngrenie
Tavoline mesi per sallon, struktura metalike me porosi
Tavoline mesi per sallon, struktura metalike me porosi

Video