Secondary Adv

Tris Elektrik

 

Përshkrimi

TRIS Elektrik operon ne tregun e materialeve elektrike qe prej 1995, me qellim për të sjellë në Shqipëri një standart të ri të tregtimit të materialeve elektrike dhe të cilesisë se shërbimit. Kompania garanton cilesi maksimale per klientet, duke ofruar produkte cilesore italiane, gjermane, angleze dhe turke. TRIS Elektrik, me vendndodhje ne Tirane dhe Vlore,  operon ne gjithe Shqiperine duke ofruar sherbimin e transportit kudo qe ndodheni. Kompania tregton nje game te gjere te materialeve elektrike me cilesi te larte dhe teknologjine me te mire ne treg, duke bashkepunuar me partnere nderkombetare te njohur si: ABB, AVE, BPT, CISA, GENERAL CAVI, LEGRAND, LUMII, MEAN WELL, MEKAS KABLO, MOUNTAIN AIR FILTERS, OSRAM,PHILIPS,RAM, SCHNEIDER, V-TAC. 

Çfarë ofron

TRIS Elektrik ofron nje game te gjere produktesh, materialesh elektrike dhe sherbime si me poshte: 

 

1. Materiale elektrike civile dhe industriale

Bashkëpunimi shumëvjeçar me distributoret më në zë të prodhimit të materieleve elektrike na ka dhënë mundësi të ofrojmë çmimet më konkurruese në tregun shqiptar. 

 

2. Ndricuesa te brendshem, te jashtem per cdo ambient

Tris Elektrik ofron zgjidhje per cdo projekt ndricimi per shtepite, zyrat, ambiente sherbimi, rezidenca, komplekse banimi etj. 

 

3. Instalime sistemesh ndricimi

Tris Elektrik ju mundëson zgjidhje në projektet tuaja elektrike me shumëllojshmërinë e produkteve cilësore që ofron.

 

4. Aksesore per instalime elektrike

Gjithcka qe ju nevojitet per instalimet elektrike e gjeni ne Tris Elektrik, duke nisur nga prizat, celsat, automate, panele elektrike etj. Kompania kujdeset qe aksesoret te jene te certifikuar dhe cilesore. 

 

5. Sisteme sigurie, alarmi, kundra zjarrit

 

6. Sisteme vezhgimi CCTV, videocitofoni

Shërbime

Aspiratore
Aspiratore
Furnizim me materiale elektrike civile
Furnizim me materiale elektrike civile
Kanalina plastike te te gjitha permasave
Kanalina plastike te te gjitha permasave
Kuadro elektrik plastik dhe metalik
Kuadro elektrik plastik dhe metalik
Kuti plastike per celesa dhe priza
Kuti plastike per celesa dhe priza
Llamba LED, Halogjene, Profesionale, Ekonomike
Llamba LED, Halogjene, Profesionale, Ekonomike
Priza dhe Celesa me prekje inteligjente
Priza dhe Celesa me prekje inteligjente
Priza dhe spina industriale
Priza dhe spina industriale
Priza, Celesa, Kapake
Priza, Celesa, Kapake
Prozhektore ndricimi
Prozhektore ndricimi
Sisteme citofonie per apartamente, pallate dhe vila
Sisteme citofonie per apartamente, pallate dhe vila
Sisteme mbrojtje elektrike
Sisteme mbrojtje elektrike
Sisteme sigurie dhe antivjedhje
Sisteme sigurie dhe antivjedhje
Tela kabllo per tensionin e ulet, te mesem, telekomunikacioni
Tela kabllo per tensionin e ulet, te mesem, telekomunikacioni
Tuba te thjeshte dhe te valezuar per kalim telash dhe kabllosh
Tuba te thjeshte dhe te valezuar per kalim telash dhe kabllosh
Furnizim me materiale elektrike ne objekt
Furnizim me materiale elektrike ne objekt
Materiale ndricimi per apartamente
Materiale ndricimi per apartamente
Materiale ndricimi per hotele, lokale dhe restorante
Materiale ndricimi per hotele, lokale dhe restorante
Ndricim rrugor, lulishte, verande, kopeshti
Ndricim rrugor, lulishte, verande, kopeshti
Profile ndricimi
Profile ndricimi

Partnere

tris-abbtris-avetris-bpttris-cisatris-generalcavitris-legrandtris-lumiitris-meanwelltris-mekastris-mountain-airtris-osramtris-philipstris-ramtris-schneidertris-vtac