Secondary Adv

Lila Home Decor

 

Përshkrimi

Lila Home Decor ka nisur aktivitetin e saj në vitet 1993-94. Çdo vit kompania vjen në treg me pafundësi zgjedhjesh dhe shumëllojshmëri produktesh nga firmat më me emer dhe luksozet. Nëse keni dashur të gjeni mënyra për të shtuar karakter dhe personalitet në shtëpinë tuaj,biznesin apo ambjentin e punës Lila Home Decor është një vend i mrekullueshëm për të filluar.

 

Këtu do të gjeni gjithçka per një arredim tërheqës, ndriçimin perfekt dhe dekorin e veçantë që vetëm kjo kompani mund ta ofrojë. Lila ofron cilësi të produktit dhe korrektësi në shërbim. Pavarësisht nëse ju pëlqejnë pamjet moderne apo vintage, ne mundesojmë qe ju t'i jepni cdo hapesire një ndryshim dinamik dhe luksoz.

Çfarë ofron

Lila Home Decor ofron produkte dekorative me shumicë dhe pakicë: ambazhura tavanore, komodine, korniza për piktura, piktura me punim unik në vaj, postera, foto suvenire nga më të ndryshmet, shandanë, pasqyra, lule dekorative, pemë dekorative, tavolina mesi, kredenca, poltrona, sete filxhanësh të linjës luxury, suvenire kristale, servise kristale, vazo porcelani te cilësis së parë etj.

 

Shtëpine e ëndrrave të tua e realizoni shumë thjesht tek Lila Homedecor!!! Për çdo gjë që i duhet ambientit tuaj, aksesorët më të vecantë dhe pafundësi zgjedhjesh, ju mirëpresim me çmime dhe oferta speciale.

Shërbime

Dyqan zbukurime per shtepi
Dyqan zbukurime per shtepi
Aksesore te vecante per zbukurim
Aksesore te vecante per zbukurim
Dekore metalike per shtepi, biznese etj
Dekore metalike per shtepi, biznese etj
Ambazhure, korniza, piktura, pasqyra per dekor
Ambazhure, korniza, piktura, pasqyra per dekor
Korniza per piktura, panorama,dekore muri
Korniza per piktura, panorama,dekore muri
Produkte dekorative shitje me shumice
Produkte dekorative shitje me shumice
Llamapadare unik per sallone
Llamapadare unik per sallone
Sete filxhanesh te linjave luxury
Sete filxhanesh te linjave luxury
Vazo porcelani te cilesise pare punuar handmade
Vazo porcelani te cilesise pare punuar handmade
Aksesore dekorues per shtepi
Aksesore dekorues per shtepi
Piktura punim handmade me gure swarovski
Piktura punim handmade me gure swarovski
Ora tavoline klasike
Ora tavoline klasike
Shandane Kristali
Shandane Kristali
Lule dekorative per zbukurim
Lule dekorative per zbukurim
Sete porcelani handmade, te punuara me ar
Sete porcelani handmade, te punuara me ar
Libra dekori me marka te ndryshme
Libra dekori me marka te ndryshme
Sete vintage porcelani
Sete vintage porcelani
Pasqyra muri per dekore moderne
Pasqyra muri per dekore moderne
Poltrona, tavolina mesi per arredim salloni
Poltrona, tavolina mesi per arredim salloni
Abazhura Led modern dhe dizajne te ndryshme
Abazhura Led modern dhe dizajne te ndryshme

Punë të kryera

Pasqyre, vazo me lule artificiale per zbukurim
Pasqyre, vazo me lule artificiale per zbukurim
Dekore per sallon
Dekore per sallon
Zbukurim apartamenti
Zbukurim apartamenti
Ambazhur per dhome gjumi
Ambazhur per dhome gjumi
Ndricim per apartament
Ndricim per apartament
Ndricuesa per sallon
Ndricuesa per sallon
Ndricim salloni
Ndricim salloni
Ndricim per dhome gjumi
Ndricim per dhome gjumi
Set me korniza te varura
Set me korniza te varura
Shandan per sallon
Shandan per sallon
Set ndricuesash
Set ndricuesash
Ambazhure per apartament
Ambazhure per apartament
Ambazhur stil vintage
Ambazhur stil vintage
Ambazhur i varur
Ambazhur i varur
Aksesore zbukurimi per apartament
Aksesore zbukurimi per apartament
Korniza per dhoma gjumi
Korniza per dhoma gjumi
Korniza per apartament
Korniza per apartament
Pikture muri
Pikture muri
Dekore per shtepi
Dekore per shtepi