Secondary Adv

RED shpk

 

Përshkrimi

Firma RED Shpk u krijua Tirane ne Tetor te vitit 2000 per te ofruar sherbim ne tregun e pjeseve te kembimit per kamione, autobuse dhe trailera. Megjithese kapitali fillestar i investuar ishte shume modest, duke kombinuar punen e kualifikuar te stafit me cilesine e garantuar dhe eksperiencen shumevjecare te furnitoreve tane Gjermane, shume shpejt RED Shpk u identifikua ne treg si nje nga burimet me serioze te furnizimit me pjese kembimi per mjete te renda.

Mallrat tona prodhohen nga kompanite Gjermane me te shquara ne fushen e pjeseve te kembimit, shume prej te cilave jane lider ne kete biznes prej dhjetra vitesh dhe i tregtojne produktet e tyre ne mbare globin. Fale ketyre vlerave, sot pas shume vitesh pune intensive e profesionale ne ofrojme ne tregun shqiptar pjese kembimi per markat; Mercedes Benz, MAN, Volvo, Scania, Daf, Iveco, Renault si dhe per disa lloje te ndryshme trailerash. Per t’ju pergjigjur sa me mire nevojave te tregut ne sot operojme me 5 filiale ne te gjithe vendin.


Nga Janari 2014, prane servisit tone ne Autostraden Vore Tirane KM 1, ne ofrojme edhe sherbime riparimi dhe mirmbajtjeje per Kamiona, Autobusa dhe trailera. Ne ofrojme sherbime per sistem frenimi, sistem te suspensionit dhe nivelimit, diagnoza elektronike dhe riparim i freksioneve, si dhe kryerja e sherbimeve periodike. Nje vlere e shtuar eshte edhe instalimi apo riparimi i sistemeve hidraulike vetshkarkuese, pedanave, etj. Servisi yne garanton nje cilesi te larte sherbimi dhe eshte certifikuar nga Wabco si WABCO Service Partner, dhe nga HYVA per sistemet hidraulike.

Po ashtu firma jone organizon trainime te specializuara per diagnostifikimin elektronik te sistemeve te frenimit, ABS, EBS dhe EPC me staf te certifikuar nga WABCO. Arsyet per te zgjedhur RED ALBANIA, si bashkepunetorin tuaj preferencial jane:

-Cilesia e garantuar e mallrave qe ne ofrojme;
-Cmimet shume te arsyeshme ne raport me cilesine qe ne ofrojme;
-Eksperienca e stafit tone dhe e bashkepunetoreve tane gjermane;
-Sherbimi profesional dhe vleresimi maksimal per klientet tane te nderuar;
-Termat fleksible te levrimit per kliente potenciale;

Çfarë ofron

Ne ambientet tona prej rreth 1200 m2 magazinohen rreth 8000 artikuj per pothuajse te gjitha sistemet  kryesore te pjeseve si:

    Suspensione (balestra, jastek ajri, amortizator, etj),
    Sisteme Frenimi (ferrota, tambure e disqe freni, pompa freni, sofieta, etj),
    Sisteme Elektrike (dinamo, motorrino, elektromanjete, etj),
    Sisteme Drejtimi (paralel, koka paraleli, spinota avantreni, etj),
    Sisteme Ajri (kompresore, valvola ajri, tuba, etj),
    Pjese freksioni (disqe, specidisqe, sofieta freksioni, etj),
    Pjese per sisteme hidraulike (Hyva, Meiller Kipper, etj).
    Pjese per riparimin e pompave te naftes per vetura dhe kamione.
    Vegla pune cilesore dhe additive profesional te kompanise BERNER, etj.

 

PJESE KEMBIMI
Red shpk ka nje experience shumvjecare ne importin dhe tregtimin ne tregun Shqiptar te pjeseve te kembimit per Kamiona, Autobuse dhe trailera. Mallrat tona prodhohen nga kompanite Gjermane me te shquara ne fushen e pjeseve te kembimit, shume prej te cilave jane lider ne kete biznes prej dhjetra vitesh dhe i tregtojne produktet e tyre ne mbare globin.  Aktualisht ne kemi 5 pika shitje me pakice, respektivisht ne Tirane, Durres, Korce, Vore (ne autostrade) dhe Fushe Kruje ndersa shitja me shumice behet ne magazinen tone kryesore ne Tirane. Cmimet e shumices ne i ofrojme per klientet tane ekskluzive ne rrethe, ndersa per Serviset dhe klientet potenciale ofrojme zbritje ne varesi te volumit te punes.

 

SERVIS I KUALIFIKUAR
Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit. Nje tjeter sherbim i rendesishem eshte dhe mirmbajtja, instalimi apo riparimi i sistemeve hidraulike te kamioneve. Sherbimet ne servisin tone kryhen ne perputhje me procedurat dhe rekomandimet e prodhuesve te mjeteve dhe kombinuar me cilesine e mallrave qe ne ofrojme, na japin mundsine per te ofruar garanci 12 muaj per cdo riparim.

 

ASISTENCE
Me eksperiencen qe kemi, si dhe me ndihmen e programeve te ndryshme profesionale, ju informojme per frekuencen e nderrimit te mallrave te konsumit si filtra, vajra, rripa transmisioni, apo per kontrollet e nevojshme periodike qe rekomandohen per mirfunksionimin e mjetit Tuaj.  Po ashtu ju ndihmojme te identifikoni pjeset e kembimit si dhe ju sugjerojme menyren e gjetjes se tyre per pjeset qe nuk i kemi ne stok. Ne bashkepunim me firmat Wabco, Hella, DieselTechnic dhe Bergkraft mundesojme edhe porosi te shpejta te cilat mbrrijne ne destinacion me UPS apo DHL brenda 5 diteve pune pas pranimit te klientit.

TRAJNIM I STAFIT
Firma jone organizon trajnime brenda dhe jashte vendit, trainime te specializuara per njohjen dhe diagnostifikimin elektronik te sistemeve te frenimit, ABS, EBS dhe EPC me certifikate te leshuar nga WABCO, tranime per instalimin apo riparimin e sistemeve hidraulike me certificate te leshuar nga HYVA International,si dhe trainime per sistemet e takografeve dhe certifikate te leshuar nga VDO. Ne projektet ton ate ardheshme eshte edhe bashkepunimi me shkollat profesionale ne vend per te mundesuar kryerjen e praktikave mesimore te nxenesve prane servisit tone.

Shërbime

Distributor pjesesh kembimi per autobuse dhe kamione
Distributor pjesesh kembimi per autobuse dhe kamione
Furnizim me pjese kembimi per autobuse dhe kamione
Furnizim me pjese kembimi per autobuse dhe kamione
Furnizim me pjese kembimi per kamiona, autobuse dhe trailera
Furnizim me pjese kembimi per kamiona, autobuse dhe trailera
Pjese kembimi gjermane per autobuse, kamione dhe trajlera
Pjese kembimi gjermane per autobuse, kamione dhe trajlera
Pjese kembimi origjinale per kamione, autobuze dhe trajlera
Pjese kembimi origjinale per kamione, autobuze dhe trajlera
Pjese kembimi per kamiona
Pjese kembimi per kamiona
Pjese kembimi per maune
Pjese kembimi per maune
Pjese kembimi per trajlera
Pjese kembimi per trajlera
Riparim mjete te renda
Riparim mjete te renda
Riparime Kamio per autobuze, kamiona dhe trajlera
Riparime Kamio per autobuze, kamiona dhe trajlera
Riparime motorri per kamiona dhe autobuze
Riparime motorri per kamiona dhe autobuze
Servis dhe riparime per trailera
Servis dhe riparime per trailera
Servis i autorizuar per autobuse
Servis i autorizuar per autobuse
Servis i autorizuar per maune
Servis i autorizuar per maune
Servis i kualifikuar per autobuse, kamione dhe trailera
Servis i kualifikuar per autobuse, kamione dhe trailera
Servis i kualifikuar per kamiona, autobuze dhe trailera
Servis i kualifikuar per kamiona, autobuze dhe trailera
Servis i kualifikuar
Servis i kualifikuar
Sherbime elektroauto per kamiona dhe autobuze
Sherbime elektroauto per kamiona dhe autobuze
Sherbime mirembajte per autobuze
Sherbime mirembajte per autobuze
Tregti me shumice per pjese kembimi
Tregti me shumice per pjese kembimi

Filiale

Administrata
Telefon: +35544504621
Email: info@redalbania.al
Email: financa@redalbania.al

 

RED shpk Servisi
Adresa: Autostrada Vore – Tirane Km 1
Tel: +355 47680029
Cel: +355 689028900
E-mail: vora@redalbania.al
skype: red.vora

 

Filiali Korce
Adresa: Rr. Muzakajt, Korce
Tel: +35582501021
Cel: +355689028921
E-mail: korca@redalbania.al
Skype: redshitjeko

 

Filiali Durres
Adresa: Shkozet, Durres
Tel: +355 52264165
Cel: +355 689028927
E-mail: durresi@redalbania.al
Skype: redshitjedr

 

Filiali Fushe Kruje
Adresa: Fushe Kruje – Laç, km 4
Cel: +355 696011099
E-mail: info@redalbania.al
Skype: red.derven