Secondary Adv

ALBIO-EA

 

Përshkrimi

ALBIO-EA, TOTAL TOOLS është një kompani me mbi 15 vite eksperincë, e fokusuar tek shitja e veglave dhe aksesorëve të punës me shumicë dhe pakicë.  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh, duke i dhëne mundesinë çdo klienti të gjejë atë çfarë do (opsione të ndryshme). Ajo çfarë ne mendojmë se na diferencon është Cilësia, Çmimi, Shërbimi. Ne jemi zgjidhja e problemit tuaj, sepse tek ne do të gjeni gjithçka që ju duhet dhe do mbaroni punë! Ne jemi të përkushtuar ta bazojmë punën tonë në respekt, bashkëpunim dhe vlera.

 

Misioni

Misioni jonë është të bëhemi ndalesa e vetme  e çdo klienti për të përmbushur të gjithë nevojat për vegla pune dhe aksesorë të ndryshëm. 

 

Vizioni

Të zgjerojmë prezencën në Shqipëri duke u bëre lider në treg dhe distributori më i madh në Shqipëri duke ruajtur profesionalizmin dhe cilësinë. 

Çfarë ofron

- Gamë e gjerë produktesh që i ofron gjithësecilit mundësine të gjejë atë çfarë kërkon;

- Cilësi e garantuar përkundrejt çmimeve më konkuruese;

- Një ekip me eksperincë i gatshëm për t’ju ndihmuar në zgjidhjen e problemeve tuaja;

- Një shërbim profesonal nga shitja deri tek dorëzimi i produkteve në adresën e preferuar.

Shërbime

Disqe diamanti dhe Disqe sharre
Disqe diamanti dhe Disqe sharre
Dryna
Dryna
Hapese vrimash per beton
Hapese vrimash per beton
Komplete kriketi
Komplete kriketi
Korrese bari elektrike dhe vegla bujqesore
Korrese bari elektrike dhe vegla bujqesore
Matrapike me bateri
Matrapike me bateri
Meter shirit metalik Total
Meter shirit metalik Total
Metra dhe Nivelues profesional
Metra dhe Nivelues profesional
Motosharra me bateri
Motosharra me bateri
Pistoleta boje me korrent
Pistoleta boje me korrent
Pistoleta dadiceku
Pistoleta dadiceku
Pistoleta thumbash
Pistoleta thumbash
Pistoleta uji per vaditje
Pistoleta uji per vaditje
Punto betoni
Punto betoni
Saldatrice inverter MMA
Saldatrice inverter MMA
Sharra segapunto
Sharra segapunto
Troko elektrike dhe Zmeriluese
Troko elektrike dhe Zmeriluese
Vegla dore profesionale
Vegla dore profesionale
Veshje profesionale pune
Veshje profesionale pune
Vidiator me bateri LI-ION Total
Vidiator me bateri LI-ION Total

Katalogu

Katalog ALBIO-EA

Video