Secondary Adv

PERPARIMI SH.A

 

Përshkrimi

Kompania PËRPARIMI SH.A ka nisur aktivitetin e saj në vitin 1994 në fushën e përpunimit të hekurit dhe prodhimit të rrjetave. Kompania është e përfshirë në tregëtine e hekurit në pothuajse 80 për qind të gjithë Shqipërisë. Përparimi sh.a ka nisur si një biznes familjar, duke u zgjeruar çdo ditë e më shumë në kapacitete prodhimi, magazinimi dhe staf të kualifikuar dhe profesional.

Objektivi kryesor i kompanisë është cilësia e prodhimit, përmbushja e kërkesave të çdo klienti në kohën e duhur dhe me kosto minimale, garancia që ofrojme për produktet tona dhe të vazhdojmë të prodhojmë bazuar në standartet më të larta të tregut. Kapaciteti i kompanisë shfrytëzohet maksimalisht dhe në mënyrën me efiçente falë investimeve të vazhdueshme në makineritë me teknoligjinë më të avancuar në treg.

Eksperienca e vazhdueshme ndër vite dhe bashkëpunimi me kompanitë më në zë të fushes, e kanë kthyer Perparimi sh.a një pikë referimi kryesore në tregun vendas dhe të huaj dhe një ndër kompanitë me kualitetin dhe standartet më të larta. Fokusi kryesor i kompanisë është eksporti në të gjithë Europen, veçanerisht në vendet si Italia, Greqia, Franca, Gjermania, duke vazhduar më tej dhe në Lindjen e Mesme. Bashkëpunimi me kompani të huaja në këto rajone, vjen falë përkushtimit tonë të vazhdueshëm, cilësisë që ofrojmë dhe standarteve, të cilat konkurojnë me kompanitë në Europe.

 

Gjithashtu, bashkëpunimi me kompanitë më të mëdha të ndërtimit në Shqiperi dhe prodhuesve të rrjetave, është mjaft i suksesshëm.  Cfarë na dallon nga të tjerët është kualiteti, çmimi konkurues në treg dhe përfundimi i çdo kërkese të klientëve në kohën e duhur dhe me cilësi maksimale. Fokusi i Përparimi sh.a është të vazhdojë të jetë lider në sektorin ku operon tashmë prej vitesh.

Çfarë ofron

PERPARIMI SH.A, lider në tregun shqiptar në fushën e përpunimit dhe tregtimit të hekurit, prodhon:

- Tel i zinkuar, galvanizuar, bari, i djegur;

- Gozhdë nga 40mm-220mm;

- Zgara ndërtimi 4 mm 10 mm me kuadrate 100mx100, 150x150, 200x200, 250x250, 300x300;

- Tralicë ndërtimi të gjitha dimensioneve;

- Hekur ndërtimi 8mm deri në 25 mm, B500B, 12mm lidhje 2m;

- Katane hekuri të gjitha dimensioneve;

- Shufra hekuri të gjitha dimensioneve.

 

Makineritë me teknoligjinë më të avancuar në treg që PËRPARIMI SH.A zotëron:

- Makineri ENKOTECH (Danimarke);

- Trafiliera dhe makinat e hollimit të telit (Italia Team Mechanica);

- Rula (Eurorolls);

- Vaska te mbuluhura me zink të shkrirë; 

- Laborator për cilësinë e hekurit, përqindjen e zinkut dhe teste për kompresionimin;

- Furra të teknologjisë së fundit me Nitrogjen.

Shërbime

Armatura celiku per strukturat e betonit
Armatura celiku per strukturat e betonit
Bobina me tel alumini
Bobina me tel alumini
Bobina me tel bari
Bobina me tel bari
Bobina me tel te galvanizuar
Bobina me tel te galvanizuar
Bobina teli celiku
Bobina teli celiku
Eksport produkte celiku
Eksport produkte celiku
Fabrike celiku ne Shqiperi
Fabrike celiku ne Shqiperi
Furnizim me hekur per projekte ndertimi
Furnizim me hekur per projekte ndertimi
Gozhda per ndertim, kallupe, paleta
Gozhda per ndertim, kallupe, paleta
Prodhim gozhdash
Prodhim gozhdash
Prodhim shufra celiku per ndertim
Prodhim shufra celiku per ndertim
Prodhim tela celiku
Prodhim tela celiku
Prodhim tela te galvanizuar
Prodhim tela te galvanizuar
Prodhim Tela zingato
Prodhim Tela zingato
Stafa celiku
Stafa celiku
Shufra celiku per ndertim shitje me shumice
Shufra celiku per ndertim shitje me shumice
Shufra hekuri per ndertim
Shufra hekuri per ndertim
Tela celiku per ndertim
Tela celiku per ndertim
Tela celiku rullon
Tela celiku rullon
Zgara per ndertim
Zgara per ndertim