Secondary Adv

Skela Lybesha

 

Përshkrimi

Faleminderit që vizitoni website-n tonë. Skela Lybesha është një kompani me një experiencë 30 vjeçare në treg në fushën e ndërtimit. Kompania operon prej vitit 2011 me skela fasade, të cilat i ofrojmë me qera MONTIM/ÇMONTIM, por tashmë edhe në shitje jo vetëm në Tiranë por në të gjithë Shqipërinë. Skela Lybesha mund tju ofroje shërbim në çdo lloj projekti, të çfarëdo dimensioni qoftë në vila, në pallate, në ashensor të brendshëm apo të jashtëm, skela për terrene të vështira, skela me rrota dhe skela në ajër etj. Skelat jane sipas standarteve europiane të çertifikuara TS EN 12810 dhe ngjyre gri. 

1.Skuadra jonë e punonjësve janë të kualifikuar dhe të çertifikuar. Ata kanë kryer trajnime për specializim"punime në lartësi"me skela duke ju garantuar siguri në punimet tona. Jemi gjithmone në bashkëpunim për të krijuar risi dhe ide te reja duke ju siguruar një shërbim të sigurt korrekt dhe të shpejtë.

Kur kontaktoni Skela Lybesha të jeni të sigurt që ne ju ofrojmë një zgjidhje për çfarëdo lloj projekti, jemi aty dhe për çdo pyetje që ju mund të keni, pavarsisht se projekti juaj mund të jetë i vogël ,i madh ose i kompleksuar të jeni të sigurt që skuadra jonë do tju vij në ndihmë duke ju ofruar zgjidhjen e nevojshme duke përdorur materialet e kualiteti të lartë që ne disponojmë dhe do tju ndihmojmë për një zgjidhje në kohë dhe brenda buxhetit tuaj.

Çfarë ofron

Nëse ju duhet një skelë fasadë mjafton të na bëni një telefonatë dhe ne ju ofrojmë:

 

1.Skela me qera për Pallate

2.Skela me qera për Vila

3.Skela me qera për Kapanone

4.Skela me qera për Ashensor (të brendshëm dhe të jashtëm)

5.Skela me qera për Kulla tensioni (të larta dhe të ulta)

6.Skela me qera për shkallë (të brendshme dhe të jashtme)

7.Skela me qera për skena dhe podiume

8.Skela në ajër

 

Por, ne sjellim një Risi Cop> Lon

Ju ofrojme qeradhënie materiali skelerie direkt nga magazine jonë, duke ju ardhur në ndihmë dhe duke ju ofruar skeleri për objekte të ulta dhe të larta për:

1.Firmat që operojne në fushën e ndërtimit

2.Nënkontraktorëve

3. Sipërmarrësve

4.Grupet e punës

5.Privatet

Risi

Ajo çka duam të sjellim tek ju si Risi :

 

Me nje Kontratë Qeradhënie të materialeve e cila ju krijon lehtësira në kryerjen e shërbimeve tuaja me çmime të përcaktuara ,me afate kohore 30 ditë më e pakta që ju lind e drejta për ti mbajtur dhe me garanci. Më konkretisht nese ju nevojiten 1000 m2 skele në një ambjent të ulët, ju mund të paraqiteni vetë në magazinën tonë të merrni 200 m2 skelë dhe të kryeni punën e 1000 m2 skelë duke e lëvizur vetë materialin, kështu ju shpëtoni koston e 800 m2 skelë , sepse ju keni marrë vetëm 200 m2 skelë me afat kohor 30 ditë më e pakta dhe ju eleminoni punëtorin montim çmontim nga ana jonë dhe kryeni gjithçka ju duhet brenda një periudhe kohore 1 muaj apo më shumë të cilën do e percaktojmë së bashku dhe sigurisht që kjo gjë I përshtatet buxhetit tuaj.

 

Ky shërbim siç e permendëm më lart funksionon nëpërmjet një Kontrate Qeraje ku ju vini merrni skelen së bashku me aksesorët që ju nevojiten bëni pagesë vetëm për ato që ju duhen juve brenda nje periudhe kohore që caktojme të dyja palët dhe linin një garanci që ne të sigurohemi që materiali jonë nuk do të humbasë apo do të dëmtohet dhe në momentin e përfundimit të punimeve ju na ktheni materialin ne ju kthejmë garancinë.

Shërbime

Skela per punime me pesha te renda
Skela per punime me pesha te renda
Skela fasade per vila dhe shtepi private
Skela fasade per vila dhe shtepi private
Ndertim skelash per nenstacione
Ndertim skelash per nenstacione
Skela fasade per vila
Skela fasade per vila
Ashensore te brendshem skelerie
Ashensore te brendshem skelerie
Kongjim me tuba, pa prekur ne objekt
Kongjim me tuba, pa prekur ne objekt
Montim skelash per hidrocentrale
Montim skelash per hidrocentrale
Montim skelash per vendosje shkalle metalike
Montim skelash per vendosje shkalle metalike
Montim skele per vila private
Montim skele per vila private
Skela me qera per koncerte
Skela me qera per koncerte
Skela me qera per ndertim pallatesh
Skela me qera per ndertim pallatesh
Skela me qera per podiume per koncerte
Skela me qera per podiume per koncerte
Skela me rrota per punime ndertimi te brendshme
Skela me rrota per punime ndertimi te brendshme
Skela me rrota per restaurime zyra, salla konference
Skela me rrota per restaurime zyra, salla konference
Skela ne ajer me konsulla metaike hekuri
Skela ne ajer me konsulla metaike hekuri
Skela ne ajer per lidhje hekuri
Skela ne ajer per lidhje hekuri
Skela per konstruksion metalike per vendosje kapriatash
Skela per konstruksion metalike per vendosje kapriatash
Skela per shtylla TL, TM, TU
Skela per shtylla TL, TM, TU
Skela per suvatime dhe patinime
Skela per suvatime dhe patinime
Skela per tunele
Skela per tunele
Skela tavanore per kapanone industriale
Skela tavanore per kapanone industriale
Skela te brendshme per punime gipsi
Skela te brendshme per punime gipsi
Skela te sheshta, dysheme per instalime elektrike
Skela te sheshta, dysheme per instalime elektrike
Skele ne ajer per dalje nga kati
Skele ne ajer per dalje nga kati
Skeleri per ambjente te bredshme
Skeleri per ambjente te bredshme
Skeleri per betonim kollone
Skeleri per betonim kollone
Skeleri per punime fasada termike dhe lesh guri
Skeleri per punime fasada termike dhe lesh guri
Vendosje skelash per fasada xhami
Vendosje skelash per fasada xhami
Skela me rrota per punime ne lartesi te madhe
Skela me rrota per punime ne lartesi te madhe
Skela per punime fasade sisteme kapot
Skela per punime fasade sisteme kapot

Punë të kryera

San Pietro Hotel
San Pietro Hotel
Skela me travesa dhe konsull
Skela me travesa dhe konsull
Koman
Koman
Liqeni i Thate
Liqeni i Thate
Montim skelash per hidrocentral
Montim skelash per hidrocentral
Sherbime skelerie per fasade objekt sherbimesh
Sherbime skelerie per fasade objekt sherbimesh
Skela per brenda katit
Skela per brenda katit
Skela te jashtme per fasade
Skela te jashtme per fasade
Skele e brendshme per punime
Skele e brendshme per punime
Skele e jashtme per fasade per objekt banimi
Skele e jashtme per fasade per objekt banimi
Skeleri per foni dhe skene
Skeleri per foni dhe skene
Skeleri per objekt 4 kate
Skeleri per objekt 4 kate
Skeleri per objekt ne ndertim
Skeleri per objekt ne ndertim
Kulla Kruje
Kulla Kruje
Skeleri
Skeleri
Furnizim me skela ne objekt ndertimi
Furnizim me skela ne objekt ndertimi
Montim skeleri, Objekt ne ndertim
Montim skeleri, Objekt ne ndertim
Objekt i ri ne ndertim, Vendosje skelash
Objekt i ri ne ndertim, Vendosje skelash

Manual i Punes

Video