Secondary Adv

WORK IN COLORS

 

Përshkrimi

Gjithmonë kemi pasur synimin që në Shqipëri të sjellim produkte të markave lider në treg që flasin për cilësi, garanci dhe siguri të shëndetit tonë. Kjo moto që kemi ndjekur ndër vite, na ka nxitur  të sjellim dhe bojërat italiane dhe ekologjike të Di Donato S.p.a, një grup që prej më shumë se 40 vitesh ka shërbyer dhe shpërndarë produktet e veta me karakteristikat më të mira jo vetëm në Itali per edhe në mbi 21 vende në të gjithë botën. Tashmë këto bojëra mund ti gjeni edhe në vendin tonë dhe jane të prekshme nga të gjithë, kjo për shkak të raportit ideal cilësi - çmim.

Çfarë ofron


Në dyqanin tonë mund të gjeni bojëra akrilike dhe hidromat për ambientet e brendshme, bojëra kuarci për ambientet e jashtme (fasada) dhe bojëra dekorative përfshire dhe produktet ndihmëse e speciale për secilen prej tyre. Të gjitha produktet janë risi në treg, me larmishmëri ngjyrash dhe teksturash për t'iu përshtatur secilit klient në mënyrën më perfekte të mundshme.

 

Besimi se njerëzit po ndergjegjësohen cdo ditë e më shumë për ti konsideruar punimet për ambientet ku jetojnë, punojnë dhe argëtohen si një investim për një jetë më të mirë, na bën të punojmë akoma më fort në përmirësimin dhe përzgjedhjen e produkteve që ofrojmë.

Shërbime

Bojera ekologjike italiane
Bojera ekologjike italiane
Dyqan bojërash cilesore italiane
Dyqan bojërash cilesore italiane
Bojera profesionale per lyerje
Bojera profesionale per lyerje
Bojëra dekorative per fasada ndertesash
Bojëra dekorative per fasada ndertesash
Bojera hidromat ne ngjyra te ndryshme
Bojera hidromat ne ngjyra te ndryshme
Bojëra ekologjike kunder njollave
Bojëra ekologjike kunder njollave
Bojera per mure te brendshme
Bojera per mure te brendshme
Bojëra per mure te jashtme
Bojëra per mure te jashtme
Bojera termoizoluese cilesore
Bojera termoizoluese cilesore
Vegla pune italiane per lyerje
Vegla pune italiane per lyerje
Bojëra akrilike, plastike
Bojëra akrilike, plastike
Bojera antimyk dhe kunder lageshtires per fasada
Bojera antimyk dhe kunder lageshtires per fasada
Bojëra dekorative imitim mermeri, guri, cimento
Bojëra dekorative imitim mermeri, guri, cimento
Bojera rezistente quartzi
Bojera rezistente quartzi
Astare, primer akrilike
Astare, primer akrilike
Izoluesa dhe pastrues lageshtie
Izoluesa dhe pastrues lageshtie
Nivelues, mbrojtes per dysheme industriale
Nivelues, mbrojtes per dysheme industriale
Rrul per lyerje, Spatula, Furca, Sfungjer
Rrul per lyerje, Spatula, Furca, Sfungjer
Solucione antimyk
Solucione antimyk

Partnere