Secondary Adv

LIM-EM

 

Përshkrimi

LIM-EM themeluar në vitin 1998, me një eksperiencë mbi 25 vjeçare në tregun e ideve dhe të veprave inxhinierike, vazhdon të zgjerohet me baza të forta, me një portofol projektesh të suksesshme, të realizuara nga një ekip i madh dhe i konsoliduar profesionistësh. 

 

Sot, LIM-EM është një nga kompanitë e ndërtimit më prestigjoze në Shqipëri, duke mbajtur lart njëkohësisht emrin e kompanisë dhe cilësinë e ndërtimit. Ne projektojmë objekte të cilat do të mbeten për shumë gjenerata. Jemi krenarë që jemi pjesë e zhvillimit të qyteteve në Shqipëri. 

 

Pasioni ynë për të qenë krijues dhe për të ndërtuar me cilësi, legjitimohet nga eleganca e projekteve që përzgjedhim për të vënë në jetë.

                               

Sol Residence vjen si një ndërtesë banimi e ndërthurur me multifunksionalitet, e cila shërben si një qendër dinamike për banorët dhe komunitetin më të gjërë përreth. 

 

Me një sipërfaqe totale prej 7950 metra katrore, Sol përfshin 2 kate nëntokë dhe 11 kate mbi tokë. Kjo residence ofron një kombinim të përkryer midis sipërfaqeve të brendshme të organizuara optimalisht dhe hapsirave të gjelbra të jetueshme, duke krijuar një mjedis të harmonizuar për banorët dhe për ata që e përdorin.

Me vendndodhje afër Pazarit te Ri, Sol Residence është projektuar me kujdes dhe profesionalizëm për të siguruar një përvojë të rehatshme, elegante dhe funksionale për investitorët dhe banorët.

 

Si një nga projektet më atraktive në Tiranë, kombinon modularitetin me stilin modern, duke i dhënë rëndësinë maksimale elegancës dhe funksionalitetit. Adresa: Rruga “Vllazën Huta", Tiranë

 

Në ditët e sotme, ia vlen të zgjedhësh një rezidencë ku vlera e investimit tuaj rritet! Projekti, materialet, shërbimet, aksesi, vendndodhja, dhe mbi të gjitha potenciali i zhvillimit të zonës në tërësi janë karakteristikat kryesore të një investimi të denjë!

 

Viva Residence është projektuar me kujdes dhe profesionalizëm për të ofruar komoditet, elegancë, dhe funksionalitet, për të gjithë ata që janë të interesuar të investojnë në një mjedis të bukur dhe modern! Me vendndodhje shumë pranë qëndrës Globe, Tiranë.  

Aty ku komoditeti takon elegancën dhe funksionalitetin! 

• Numri i kateve nëntokë 2

• Numri i kateve mbi toke 9

• Kate banimi 8  

Adresa: Rruga “Javer Malo”, Tiranë (pranë qëndrës Globe)

Çmimet

Kompania Lim-Em është vlerësuar me çmimin e Cilësisë IQC (International Quality Crown Award) duke ngritur kurorën e cilësisë në Londër, e njëkohësisht duke mbajtur lart emrin prestigjoz të kompanisë, dhe duke përfaqësuar denjësisht Shqipërinë në konkursin ndërkombëtar mbi Cilësinë nga BID (Business Initiative Directions). Për Lim-Em cilësia është prioritet dhe pjesë e pandarë e filozofisë së punës.

 

Kompania Lim-Em është vlerësuar me çmimin “Ylli i Artë”, në Konventën e 16-të Ndërkombëtare, për “Lidership në Cilësi”, në Paris dhe punon konform të gjitha standarteve duke marrë çertifikime mbi mënyrën e menaxhimit të çdo komponenti lidhur me ndërtimin! 

Çfarë ofron

Lim EM ofron projekte ambicioze, komplekse multifunksionale qe kane në thelb realizimin e një hapsire banimi me një cilësi të lartë jetese. Pas 20 vjetësh, mbi themelet tona ngrihen plot hijeshi 21 projekte të realizuara nga një ekip i konsoliduar me 150 profesionistë.

 

Pas gjithë kësaj kohe, vazhdojmë t’i kemi sytë nga e ardhmja. Ajo që ndërtojmë do të mbetet për shumë gjenerata, dhe jemi krenarë që jemi pjesë e zhvillimit të qyteteve në Shqipëri! Çdo gjë që bëjmë, krijohet duke patur në qendër të vëmendjes njeriun. Ne besojmë se krijojmë jo vetëm vende pune dhe shtëpi, por një të ardhme më të mirë për të gjithe.

Shërbime

Kompani e certifikuar ne fushen e projektimeve dhe ndertimeve
Kompani e certifikuar ne fushen e projektimeve dhe ndertimeve
Ndertim banesash, kompleksesh, rezidencash, pallatesh etj
Ndertim banesash, kompleksesh, rezidencash, pallatesh etj
Projekte ndertimi ne zhvillim
Projekte ndertimi ne zhvillim
Ndertime rezidenciale dhe komerciale
Ndertime rezidenciale dhe komerciale
Objekte te ndertimit te larte dhe ndertimit te ulet
Objekte te ndertimit te larte dhe ndertimit te ulet
Projektime ne fushen e ndertimeve civile
Projektime ne fushen e ndertimeve civile
Ndertime ekologjike te cilesise se larte
Ndertime ekologjike te cilesise se larte
Ndertime civile dhe vepra infrastrukturore
Ndertime civile dhe vepra infrastrukturore
Ndertime objektesh te klasit te larte dhe inovative
Ndertime objektesh te klasit te larte dhe inovative
Projektim, zbatim, ndertim
Projektim, zbatim, ndertim
Qendra komerciale, tregtare
Qendra komerciale, tregtare
Apartamente komode dhe cilesore
Apartamente komode dhe cilesore
Projekte civile dhe biznesi
Projekte civile dhe biznesi
Objekte rezidenciale
Objekte rezidenciale
Hapesira banimi me cilesi te larte jetese
Hapesira banimi me cilesi te larte jetese

Punë të kryera

MOZART, Rruga Dervish Hatixhe
MOZART, Rruga Dervish Hatixhe
LUXUR 1, Rruga Tefta Tashko Koco
LUXUR 1, Rruga Tefta Tashko Koco
LUXOR 2,Rruga Gjergj Legisi
LUXOR 2,Rruga Gjergj Legisi
SIXTEEN TOWER, Rruga Donika Kastrioti
SIXTEEN TOWER, Rruga Donika Kastrioti
POOL TOWER, Rruga Dritan Hoxha
POOL TOWER, Rruga Dritan Hoxha
AMORA, Rruga e Elbasanit
AMORA, Rruga e Elbasanit
LIBURNIA, Rruga Taulantia Durrës
LIBURNIA, Rruga Taulantia Durrës

Projekte

AURA, Rruga Dritan Hoxha
AURA, Rruga Dritan Hoxha
NOVUS, Rruga Karl Gega, Bulevardi i Ri
NOVUS, Rruga Karl Gega, Bulevardi i Ri
GARDENIA, Rruga Besim Imami
GARDENIA, Rruga Besim Imami
LUXOR 3, Rruga Tefta Tashko Koco
LUXOR 3, Rruga Tefta Tashko Koco
THE NEW BOULEVARD, Bulevardi i Ri
THE NEW BOULEVARD, Bulevardi i Ri
Viva Residence
Viva Residence

Video