Secondary Adv

Inda Company

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Inda shpk është krijuar në shkurt të 2000 dhe operon në tregun shqiptar tashmë prej 18 vitesh të sukseshme në sektorin e bujqësisë, kopshtarisë, industrisë dhe ndërtimit, me paisje dhe makineri nga më të ndryshmet dhe cilësoret. Kompania ofron shitje me shumicë në të gjithë vendin si dhe Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi, duke plotësuar kështu nevojat tregun rajonal me makineri të një teknologjie të lartë të firmave te njohura Gjermane, Italiane, Japoneze etj.

 

Bashkëpunimi me kompani ndërkombëtare si:

INDA, LONCIN, PUMPMAN, NEWCO, SAER,BARBIERI, LOWE, LISAM, HAWK, ELSEA, BIEFFE, SOGA, SINCRO, RAVEL, SIRTE, ECE, ROBIN, LOMBARDINI, ANTOR, MANIVER, CECCATO, IDROEASY, PLEXISTAB, MASTERPAC, EXEN, MITAS etj, i ka dhënë kompanisë Inda prestigj dhe besueshmëri në tregun rajonal. Një ndër vecoritë që e karakterizon kompaninë është stafi i kualifikuar i cili është trajnuar posacërisht për të drejtuar klientët në përdorimin sa më efikas të makinerive, si dhe shërbimin ndaj tyre edhe pas shitjeve.

Çfarë ofron

Në sajë të eksperiencës shumëvjeçare Inda shpk tregton dhe prodhon produkte te ndryshme si:

Sektori i Bujqesisë:

Pompa Uji,Motofreza,Motokultivatore,Gershere Krastitje, Shkundëse Ulliri, Pompa Spërkatëse, Bluarse Misri, Makina Qumështi, Hapëse Gropash, Aksesorë ,Pjesë etj.

Sektori I Kopshtarisë:

Kositëse Lendinash, Prerëse Bari, Gërshërë Lingustrash, Pompa Spërkatje, Tub Uji etj

Sektori i Industrisë:

Kompresore Ajri, Pompa Lavazhi, Fshesa Elektrike, Larëse Tapicerie,Vinca,Transpaleta, Gjeneratorë, Motora Benzine & Nafte, Elektromotorrë, Aksesorë, Pjese etj.

Sektori i Ndërtimit:

Vibratorë, Konvertitor & Zorrë Betoni, Betoniere, Mastarë Betoni, Ngjeshësa Tokmak & Pllakash, Helikopter Betoni, Prerëse Asfalti, Vinc, Aksesore, Pjesë etj.

Linjë Prodhimi:

Skelë Betoni, Skelë Suvatimi, Vida, Lidhëse Kollonash, Bazamakë,Distanciere Betoni, Montuese Distancieresh etj.

 

Shërbime

Alternatore & Saldatrice SINCRO
Alternatore & Saldatrice SINCRO
Betoniere
Betoniere
Bluarse misri
Bluarse misri
Elektromotorra
Elektromotorra
Elektropompa uji zhytese Pumpman
Elektropompa uji zhytese Pumpman
Elektropompa uji
Elektropompa uji
Gershere krasitje
Gershere krasitje
Gjeneratore elektrike
Gjeneratore elektrike
Kompresore ajri
Kompresore ajri
Konvertitore betoni
Konvertitore betoni
Korrese bari
Korrese bari
Makina qumeshti
Makina qumeshti
Makineri ndertimi
Makineri ndertimi
Makineri traktori
Makineri traktori
Motokultivator-Motofreza-Motokorse
Motokultivator-Motofreza-Motokorse
Motorpompa sperkatje
Motorpompa sperkatje
Motorpompa uji
Motorpompa uji
Motorra
Motorra
Pompa lavazhi
Pompa lavazhi
Transpaleta
Transpaleta
Trapane toke
Trapane toke
Tuba uji kopshtarie
Tuba uji kopshtarie
Tuba uji
Tuba uji
Vibratore betoni
Vibratore betoni
Vinca
Vinca

Katalogu

Katalog Inda Company

Historiku

Inda Company shpk është krijuar në shkurt të 2000 dhe ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës në të gjithë Shqipërinë, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi. Inda shpk shet makineri bujqësore, pajisje ndërtimi dhe dhe makineri të ndryshme. Me një staf të kualifikuar dhe me një shërbim mjaft cilësor ajo operon me sukses në tregun shqiptar me linjat e saj të prodhimit të skelerisë e shumë shërbime të tjera. Në dyqanet e Inda Company shpk do të gjeni makineri të firmave të njohura italiane, japoneze e kineze.

Partnere

E.C.EExenLombardiniLancinPlexistabSavaSincroSubarisogaenergyteamsirteravelpumpmanmasterpaclowehawkG-STONEGARTHENbarbieri

Certifikime

                              

Motokultivatoret, Motofrezat dhe Motokorsat italiane Barbieri