Secondary Adv

Inda Sh.A

 

Përshkrimi

INDA SHA është krijuar në Shkurt të vitit 2000 dhe ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës dhe pakices në të gjithë Shqipërinë, ne Kosovë, Maqedoni dhe Mal te Zi. Kompania jone tregton makineri profesionale bujqësore, ndertimi, blegtorie dhe kopshtarie. Operojme gjithashtu me sukses në tregun shqiptar, me linjen e prodhimit të skelerisë. Në dyqanet e INDA COMPANY do të gjeni makineri të firmave të njohura gjermane, italiane, japoneze e kineze. INDA Sha, ne bashkëpunim me kompani dhe marka ndërkombëtare, me stafin e trajnuar posacërisht për të drejtuar klientët në përdorimin sa më efikas të makinerive, si dhe shërbimin ndaj tyre edhe pas shitjeve, ka fituar prestigj dhe besueshmëri në tregun rajonal.

 

Bashkëpunim me markat ndërkombëtare si:

ANTOR, LONCIN, PUMPMAN, NEWCO, LOEWE, LISAM, HAWK, ELSEA, BIEFFE, SOGA, SINCRO, RAVEL, SIRTE, ECE-ELEVATORI, ROBIN, LOMBARDINI, MANIVER, OLEOMAC, IDROEASY, PLEXISTAB, MASTERPAC, EXEN etj.

Çfarë ofron

Në sajë të eksperiencës shumëvjeçare Inda shpk tregton dhe prodhon produkte te ndryshme:

 

Bujqesi: Pompa Uji, Motofreza, Motokultivatore, Gersheshere Krastitje, Shkundese Ulliri, Pompa Sperkatese, Bluarse, Misri, Makina Qumshti, Hapese Gropash

Kopshtari: Kositese, Lendinash, Prerese Bari, Gershere Lingustrash, Gersheshere Krastitje, Pompa Sperkatje, Tub Uji

Blegtori: Bluarse Misri, Skremuese Qumshti, Makina Qumshti

Industri: Kompresore Ajri, Pompa Lavazhi, Fshesa Elektrike, Larese Tapicerie, Vinca, Transpaleta, Gjeneratore, Motora Benzine & Nafte, Elektromotore, Aksesore, Pjese.

Ndertim: Vibratore, Konvertitor & Tub Vibratori, Betoniere, Mastare Betoni, Ngjeshesa Tokmak & Pllakash,Helikopter, Betoni,Prerese Asfalti, Vinc,Aksesore, Pjese.

Linje Prodhimi: Skele Betoni, Skele Suvatimi, Vida, Lidhese Kollonash, Bazamake, Distanciere Betoni, Montuese Distancieresh.

Shërbime

Alternatore
Alternatore
Betoniere
Betoniere
Vegla dore
Vegla dore
Vegla elektrike
Vegla elektrike
Elektropompa uji zhytese Pumpman
Elektropompa uji zhytese Pumpman
Elektropompa uji siperfaqesore
Elektropompa uji siperfaqesore
Gershere krasitje
Gershere krasitje
Gjeneratore
Gjeneratore
Kompresore ajri
Kompresore ajri
Konvertitore betoni
Konvertitore betoni
Kositese bari
Kositese bari
Qumesht mjelese
Qumesht mjelese
Makineri ndertimi
Makineri ndertimi
Shkermoqese misri
Shkermoqese misri
Motokultivator-Motofreza-Motokorse
Motokultivator-Motofreza-Motokorse
Motorpompa sperkatje
Motorpompa sperkatje
Motorpompa uji
Motorpompa uji
Motora
Motora
Motorpompa lavazhi
Motorpompa lavazhi
Transpaleta
Transpaleta
Trapan toke
Trapan toke
Tuba uji kopshtarie
Tuba uji kopshtarie
Tuba vaditje
Tuba vaditje
Vibratore betoni
Vibratore betoni
Vinca
Vinca
Makineri pastrimi
Makineri pastrimi
Shtrydhese rrushi
Shtrydhese rrushi
Motosaldatrice
Motosaldatrice
Makineri per taposjen e shisheve
Makineri per taposjen e shisheve
Pompa sperkatje shpine
Pompa sperkatje shpine

Katalogu

Katalog Inda Sh.A
Katalog Inda Sh.A
Katalog Inda Sh.A
Katalog Inda Sh.A

Historiku

INDA SHA është krijuar në Shkurt të vitit 2000 dhe ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës dhe pakices në të gjithë Shqipërinë, ne Kosovë, Maqedoni dhe Mal te Zi. Kompania jone tregton makineri profesionale bujqësore, ndertimi, blegtorie dhe kopshtarie. Operojme gjithashtu me sukses në tregun shqiptar, me linjen e prodhimit të skelerisë.

 

Në dyqanet e INDA COMPANY do të gjeni makineri të firmave të njohura gjermane, italiane, japoneze e kineze. INDA Sha, ne bashkëpunim me kompani dhe marka ndërkombëtare, me stafin e trajnuar posacërisht për të drejtuar klientët në përdorimin sa më efikas të makinerive, si dhe shërbimin ndaj tyre edhe pas shitjeve, ka fituar prestigj dhe besueshmëri në tregun rajonal.

Partnere

1inda-inda2inda-ronix3inda-masterpac4inda-antor5inda-bieffe6inda-ece-elevatori7inda-elsea8inda-exen9inda-hawk10inda-idroeasy.11inda-lisam12inda-loewe13inda-lombardini14inda-loncin15inda-maniver16-inda-newco17inda-oleomac18inda-plexistab19inda-pumpman20inda-ravel21inda-Robin22inda-sincro23inda-sirte24inda-sogaenergyteam25inda-bertolini

Certifikime

                              

Video

Showroom

SHOWROOM Zona industriale Vaqarr, "Rr. e Kavajes", Km 7, Tirane - Ndroq