Secondary Adv

ADB IMPIANTI ALBANIA

 

Përshkrimi

Me më shumë se 10 vjet përvojë, një strukturë të orientuar drejt klientit dhe inovacion të vazhdueshëm teknologjik, ADB IMPIANTI është furnizuesi ideal i sistemeve elektrike për automatizimin dhe sistemet e kontrollit të proceseve industriale.


ADB IMPIANTI kujdeset për të gjitha fazat e procesit, që nga projektimi i centraleve dhe sistemeve elektrike duke zgjedhur zgjidhjen më teknike për klientin, montimi pastaj instalimet elektrike në makinë deri te zhvillimi i sistemeve të kontrollit dhe vënia në punë.

Nga Italia në Emiratet e Bashkuara Arabe! Ndër #projektet tona është synimi për t'u bërë një pikë referimi ndërkombëtare, duke ofruar profesionalizmin tonë në të gjithë botën. ADB Impianti gjithashtu kryen instalime në vend si sistemi i ftohjes dhe ngrohjes së klientëve tanë në Lindjen e Mesme.

Çdo komponent është thelbësor për funksionimin e duhur të të gjithë projektit. Ne kemi përdorur gjithmonë markat dhe markat kryesore në këtë sektor me sukses të dëshmuar në treg. Sepse është profesionalizmi i kombinuar me cilësinë e materialeve që i bën shërbimet tona të shkëlqyera.

Për të pasur një zinxhir prodhimi efikas dhe optimal, është e rëndësishme të mbështeteni në një panel kontrolli që është në lartësinë e detyrës. Paneli kryesor i kontrollit të furrës së rinxehjes industriale LF3 është përfunduar. ADB Impianti ju ndjek nga projektimi deri në testimin e foltores suaj ideale, duke gjetur zgjidhjen e duhur për sektorin tuaj.

Çfarë ofron

Konsulencë dhe projekte:
Projekton dhe prodhon panele elektrike në përputhje me rregulloret (CE, UL / CSA, ATEX) të  përshtatura për klientin.

Montim panelesh elektrike industriale:
ADB IMPIANTI monton panelet elektrike për automatizimin industrial. Lidhjet elektrike në trupin e makinerise duke përdorur vetëm materiale të çertifikuara dhe me cilësi të lartë.

Zhvillim softuere per impiante industriale:
ADB IMPIANTI zhvillon softuer për menaxhim dhe kontroll optimal.

Testime dhe vënia në punë
ADB IMPIANTI teston me përpikëri çdo projekt të kryer.

Modernizim dhe Rinovim ( Revamping) te impianteve:
Zgjidhje të përshtatshme për modernizim  ose rinovim te impianteve egzistues.

Asistencë dhe pas shitjes:
Asistencë e garantuar për të gjithë ciklin jetësor të produktit!

Sisteme Elektrike Industriale 

Projektet e mëdha nuk na frikësojnë, përkundrazi na lejojnë të shprehim plotësisht potencialin dhe aftësitë tona të specializuara.  Cilado qoftë rendi i punës, ekipi ynë është i gatshëm ta përfundojë atë me profesionalizmin maksimal duke ruajtur standardet e kërkuara.

Shërbime

Projektime dhe instalime per panele elektrike
Projektime dhe instalime per panele elektrike
Sistemet e tensionit te ulet dhe te mesem
Sistemet e tensionit te ulet dhe te mesem
Sisteme te personalizuara te automatizimit industrial
Sisteme te personalizuara te automatizimit industrial
Sisteme te automatizuara per vende me rrezik te madh zjarri dhe shperthimi
Sisteme te automatizuara per vende me rrezik te madh zjarri dhe shperthimi
Automatizim industrial
Automatizim industrial
Prodhim panele elektrike te certifikuara
Prodhim panele elektrike te certifikuara
Zgjidhje te pershtatshme per modernizim dhe zbatim ose rinovim
Zgjidhje te pershtatshme per modernizim dhe zbatim ose rinovim
Montim panelesh elektrike per automatizim industrial
Montim panelesh elektrike per automatizim industrial
Panele automatizimi
Panele automatizimi
Kolaudim dhe asistence post blerje per produktet ADB
Kolaudim dhe asistence post blerje per produktet ADB
Asistence e garantuar per te gjithe ciklin jetesor te produktit
Asistence e garantuar per te gjithe ciklin jetesor te produktit
Instalime elektrike
Instalime elektrike
Panele elektrike per automatizimin industrial
Panele elektrike per automatizimin industrial
Zhvillimi i Softwareve per panele elektrike industriale
Zhvillimi i Softwareve per panele elektrike industriale
Automatizimi dhe sistemet elektrike industriale
Automatizimi dhe sistemet elektrike industriale
Sisteme automatizimi per Industri Metalurgjike
Sisteme automatizimi per Industri Metalurgjike
Automatizim industrial per fabrika
Automatizim industrial per fabrika
Montim panelesh elektrike per automatizim industrial
Montim panelesh elektrike per automatizim industrial
Panele elektrike te certifikuara (CE, ULCSA) te shoqeruara me diagrame, planimetri elektrike
Panele elektrike te certifikuara (CE, ULCSA) te shoqeruara me diagrame, planimetri elektrike
Asistence per te gjithe ciklin jetesor te produktit
Asistence per te gjithe ciklin jetesor te produktit

Partnere

abb-adballen-bradley-adbeaton-adbge-adbomron-adbphoenix-adbrittal-adbschneider-adbsiemens-adb

Filiali ITALI

Adresa: Via dell’ industria,  62/64, 25039 Travagliato (BS) - Italy
Tel: +39 030 6857705
Email: info@adbimpianti.it
Web: www.adbimpianti.com