Secondary Adv

KELVIS SHPK

 

Përshkrimi

E themeluar në vitin 2007, sot shkëlqen në treg si një sipërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme. Shitje me shumicë dhe pakicë e materialeve të ndërtimit, kryesisht tjegulla (tjegulla spanjolle, greke, maqedonase, serbe, kroate), tulla, çimento, hekur dhe me një mbulim territorial në të gjithë Shqipërinë.

KELVIS ka zgjeruar aktivitetin me një filial të Ri në Tiranë në tregtimin e materialeve të ndërtimit. Risitë e KELVIS: Prej Marsit 2020 kemi ekskluzivitetin e tregtimit të tjegullës Spanjolle ‘Tejas Borja’, një markë e mirënjohur në tregun EU; Gurë dekorativ për shtrime dhe veshje me standard dhe çmim konkurrues.

KELVIS: Ofron shërbim transporti brenda dhe jashtë vendit, si në: Mali Zi, Serbi, Maqedoni, Greqi dhe Kosovë. Po kështu që nga viti 2013 e në vazhdim operojmë edhe në sektorin e shitjes me pakicë të karburantit dhe, pikërisht në lagjen ‘5 Maji’-Elbasan dhe në zonën e Bradasheshit-pranë kryqëzimit të ish Metalurgjisë. KELVIS: Besueshmëri, cilësi, standard, çmime konkurruese dhe një pikë e rëndësishme referimi për klientelën.

Shërbime

Aksesore druri dhe catie
Aksesore druri dhe catie
Bojra dhe Llaqe
Bojra dhe Llaqe
Bojra greke
Bojra greke
Cimento portland Titan
Cimento portland Titan
Cimento Titan
Cimento Titan
Distributor tjegullash ne Shqiperi Tejas Borja
Distributor tjegullash ne Shqiperi Tejas Borja
Dru per cati
Dru per cati
Fino per ndertim
Fino per ndertim
Furnizim me materiale per cati
Furnizim me materiale per cati
Gelqere Pluhri
Gelqere Pluhri
Lende per mobileri
Lende per mobileri
Lesh guri per izolim fasade dhe catie
Lesh guri per izolim fasade dhe catie
Llacra mbushes
Llacra mbushes
Membrana izoluese per catia
Membrana izoluese per catia
Pike furnizimi per material ndertimor ne Shqiperi
Pike furnizimi per material ndertimor ne Shqiperi
Pike furnizimi per materiale ndertimi Elbasan
Pike furnizimi per materiale ndertimi Elbasan
Pllaka guri Greke
Pllaka guri Greke
Pllaka guri per shtrim dhe Veshje
Pllaka guri per shtrim dhe Veshje
Pllaka qeramike per cati
Pllaka qeramike per cati
Polisterol me densitet te larte
Polisterol me densitet te larte
Polisterol me densitet te ulet
Polisterol me densitet te ulet
Shirit kulmesh per cati
Shirit kulmesh per cati
Tjegulla Greke
Tjegulla Greke
Tjegulla Serbe
Tjegulla Serbe
Tulla dekorative per fasade
Tulla dekorative per fasade
Tulla dekorative per veshje fasade
Tulla dekorative per veshje fasade
Tulla per oxhaqe
Tulla per oxhaqe
Tulla te lehtesuara
Tulla te lehtesuara
Vida per cati
Vida per cati
Pike karburanti
Pike karburanti

Katalogu

Katalog KELVIS SHPK
Katalog KELVIS SHPK
Katalog KELVIS SHPK

Punë të kryera

Furnizim me tjegulla per cati
Furnizim me tjegulla per cati
Tjegulla per shtepi private
Tjegulla per shtepi private
Furnizim me tjegull per ndertim catie
Furnizim me tjegull per ndertim catie
Cati me tjegulla Tejas Bojra
Cati me tjegulla Tejas Bojra
Cati me tjegullat Tejas Borja , Flat-10 Nepal Orange
Cati me tjegullat Tejas Borja , Flat-10 Nepal Orange
Membrane Catie Tejas Borja, Elbasan
Membrane Catie Tejas Borja, Elbasan
Ndertim Catie me tjegulla qeramike
Ndertim Catie me tjegulla qeramike
Ndertim catie
Ndertim catie
Shijak, Durres
Shijak, Durres

Partnere

1.tejas-borjalapalomamladostkebepofixstyropanthrakontiktas