Secondary Adv

DEPO shpk

 

Përshkrimi

Depo Shpk është një kompani e cila në themelin e funksionimit të saj ka garantimin e produkteve cilësore. Për të mbajtur këtë zotim çdo punonjës dhe drejtues i kompanisë përkushtohet në maksimum për të ofruar shërbime cilësore dhe produkte të standarteve të larta. Që në fillesat e veprimtarisë kompania Depo Shpk ka përzgjedhur me kujdes  firmat më prestigjoze botërore, ku në thelbin e tyre kanë produktet cilësore. Kjo ka vazhduar dhe do të vazhdojë edhe në të ardhmen si një “pakt i panegociueshëm” ndaj klientëve tanë.

 

Veprimtaria dhe gama e produkteve të ofruara nga Depo Shpk është e gjërë duke filluar nga profilet metalike për kartonxhes të prodhuara vetë, duke vazhduar me profilet Knauf, vegla pune, aksesorë të ndryshëm, materiale ndërtimi, materiale termoizoluese, sisteme alumini etj. Gjithashtu stafi i kompanisë me eksperiencë disavjeçare në vendin fqinj ofron punime gipsi dhe punime të brendshme cilësore. Çdo ditë kemi punuar dhe do të vazhdojmë të punojmë që klientët tanë të kenë besimin e garantuar tek çdo shërbim i ofruar nga ne.

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese. Produktet e Kanuf, Ravagno, Deutsch Color, Dast, F.F Group, Morris, Hugo, Benman janë të ofruara me çmime konkurruese dhe me një cilësi superiore.

 

Cilësi

Markat dhe cilësia e produkteve që tregtojme janë të një cilësie superiore.

 

Korrektësi

Përkushtohemi maksimalisht çdo ditë që garantojmë besimin e klientëve tanë.

 

Transparencë

Trajtim transaparent dhe përgjgjeshmëri e njejtë ndaj çdo klienti.

 

Teknologji moderne

Investime të vazhdueshme në futjen e fjalës së fundit të teknologjisë.

 

Përkushtim

Puna jonë udhëhiqet nga pasioni dhe ambicia për të qenë më të mirët.

 

Partnerë lider

Marrëdhënie afatgjata dhe suksesi me marka prestigjoze ndërkombëtare.

Çfarë ofron

Portofoli i shërbimeve dhe produkteve tona të cilat ne iu ofrojmë klientëve tanë është me një gamë të gjërë. Produktet janë cilësore dhe me çmime shumë konkurruese në treg. Veprimtaria dhe gama e produkteve të ofruara nga Depo Shpk është e gjërë duke filluar nga profilet metalike për kartonxhes të prodhuara vetë, duke vazhduar me profilet Knauf, vegla pune, aksesorë të ndryshëm, materiale ndërtimi, materiale termoizoluese, sisteme alumini etj.

Materiale ndërtimi

Materiale ndërtimi të ndryshme dhe të nevojshme për të gjitha proceset e ndërtimit

 

Profile kartonxhesi

Profile të prodhuara vetë dhe kartonxhes të përmasave të ndryshme

 

Punime gipsi

Punime gipsi shumë cilësore dhe të formave nga më të ndryshme

 

Aksesorë & Bojra

Aksesorë, vegla pune të ndryshme për sektorë të ndryshëm dhe bojëra cilësore

 

Materiale termoizoluese

Materiale termoizoluese cilësore dhe të përmasave të ndryshme

 

Sisteme alumini

Tregojme gjithashtu dyer edhe dritare, sisteme 60x60 alumini etj. 

Shërbime

Materiale ndertimi me shumice, pakice
Materiale ndertimi me shumice, pakice
Nivelues dyshemeje, stuko dhe rifinitura
Nivelues dyshemeje, stuko dhe rifinitura
Prodhim kartonxhes te permasave te ndryshme
Prodhim kartonxhes te permasave te ndryshme
Produkte cilesore per izolim
Produkte cilesore per izolim
Profile kartonxhesi per ndarje ambientesh, ele xingato
Profile kartonxhesi per ndarje ambientesh, ele xingato
Sistem i thate, Gipse per ndarje te gatshme
Sistem i thate, Gipse per ndarje te gatshme
Hidroizolues themelesh, Membrana bituminoze, Katrama
Hidroizolues themelesh, Membrana bituminoze, Katrama
Izolues dhe aksesore per lyerje
Izolues dhe aksesore per lyerje
Pllaka gipsi Knauf me shumice, pakice dhe aksesore
Pllaka gipsi Knauf me shumice, pakice dhe aksesore
Polisterol XPS, Materiale termoizoluese
Polisterol XPS, Materiale termoizoluese
Panele dekorative termoizoluese
Panele dekorative termoizoluese
Korniza polisteroli per fasada
Korniza polisteroli per fasada
Panele imitim druri dhe trare dekorative
Panele imitim druri dhe trare dekorative
Panele guri 3D, Panele imitim tulle,betoni
Panele guri 3D, Panele imitim tulle,betoni
Tulla dekorative me efekt guri, betoni, druri
Tulla dekorative me efekt guri, betoni, druri
Trare imitim druri per arredim
Trare imitim druri per arredim
Veshje dekorative per ambiente te brendshme, te jashtme
Veshje dekorative per ambiente te brendshme, te jashtme
Bojra per perdorim te brendshem dhe te jashtem
Bojra per perdorim te brendshem dhe te jashtem
Primer dhe astare per izolime
Primer dhe astare per izolime
Ngjitesa industriale, silikone dhe shkuma izoluese
Ngjitesa industriale, silikone dhe shkuma izoluese
Spray dhe lubrifikante industriale
Spray dhe lubrifikante industriale
Furca dhe ryla per lyerje
Furca dhe ryla per lyerje
Vegla pune mekanike dhe aksesore
Vegla pune mekanike dhe aksesore
Vegla pune dhe makineri per kopshtari, bujqesi
Vegla pune dhe makineri per kopshtari, bujqesi
Paisje, vegla pune elektrike
Paisje, vegla pune elektrike
Pompa uji, rakorderi dhe tuba presioni
Pompa uji, rakorderi dhe tuba presioni
Sisteme fiksimi dhe vida
Sisteme fiksimi dhe vida
Tregtim dyer dritare, sisteme alumini
Tregtim dyer dritare, sisteme alumini
Brava dhe dryna antivjedhje per dyer
Brava dhe dryna antivjedhje per dyer
Llampa Led dhe Prozhektore
Llampa Led dhe Prozhektore

Partnere

deposhpk-partneret-benmandeposhpk-partneret-copraxdeposhpk-partneret-dastdeposhpk-partneret-dekoritalydeposhpk-partneret-deutschcolordeposhpk-partneret-eurolampdeposhpk-partneret-ffgroupdeposhpk-partneret-hugodeposhpk-partneret-knaufdeposhpk-partneret-masterplastdeposhpk-partneret-morrisdeposhpk-partneret-ravagodeposhpk-partneret-ravaproofdeposhpk-partneret-siniatdeposhpk-partneret-soudal

Video