Secondary Adv

Tani Mermer

 

Përshkrimi

Tani Mermer është një kompani profesionale e punimeve te granitit dhe mermerit. Jemi të përkushtuar për të ju ofruar klientëve tanë çmime konkuruese dhe shërbim të shpejtë e të besueshëm. Ne kemi furnizuar me produktet dhe punimet tona shumë projekte apartamentesh, zyrash, biznese te ndryshme etj duke ofruar një gamë shumë të gjerë materialesh.

 

Ndërmjet produkteve tona arkitektët mund të gjejnë çdo lloj zgjidhjeje, punime precize me gurë, vëmendja ndaj detajeve, eleganca në formësim etj. Karakteristikat e punimeve tona e bëjnë çdo ambient të veçantë dhe unik.

 

Kompania është gjithashtu e specializuar në bangot dhe veshjet me QUARTZ (Kuarc). Krijuar nga rëra dhe rrëshira të zgjedhura me kujdes, të cilat i nënshtrohen një procesi intensiv prodhimi, kalibrimi dhe lustrimi, materialet Quartz janë në përputhje me standardet e rrepta ndërkombëtare të kërkuara për industrinë ushqimore dhe për përdorim në ambiente të mbyllura të mjediseve shtëpiake.

Përse duhet të zgjidhni sipërfaqet e Kuarcit? 

Kuarci karakterizohen nga rezistenca e lartë ndaj gërvishtjeve, niveli i ulët i thithjes së ujit dhe rezistenca e lartë ndaj kimikateve. Ushqimi nuk do të lërë asnjë njollë në sipërfaqe. Kur krahasohet me sipërfaqet e tjera të kuarcit, lustrimi i sipërfaqeve të quartzit është i pakonkurueshëm. Materiali është rezistent ndaj njollave dhe nuk ruan papastërtinë, duke e bërë shumë të lehtë për tu pastruar. Sipërfaqet me shkëlqim kuarci janë jo poroze dhe shumë rezistente ndaj lëngjeve dhe substancave acidike si kafeja, vera, lëngu i limonit, vaji i ullirit, uthulla dhe kozmetika. Quartz Rezistent ndaj gërvishtjeve, njollave dhe nxehtësisë.

Çfarë ofron

Tani Mermer realizon punime sipas cdo projekti dhe kërkese, gjithmon duke ofruar materialet më cilësore. Gama e produkteve dhe punime është tepër e zgjeruar duke mundësuar shumëllojshmeri zgjedhjesh.

 

- Mermer me shumicë, pakicë sipas cdo prerje

- Pllaka graniti, kuarci, mermeri

- Shkallë mermeri dhe graniti

- Fasada mermeri

- Veshje kuzhinash

- Veshje muresh me mermer, granit

- Bango kuarci antibakteriale

- Tavolina me mermer, mobilje tualeti

- Lavaman graniti, kuraci

- Bordura mermeri dhe graniti

- Korniza mermeri për dyer, dritare, ashensorë

Shërbime

Punime Graniti, Mermeri, Kuarci, Onice, Rainforest dhe Gure Natyrale
Punime Graniti, Mermeri, Kuarci, Onice, Rainforest dhe Gure Natyrale
Banake mermeri, kuarci per lokale
Banake mermeri, kuarci per lokale
Banake mermeri me porosi
Banake mermeri me porosi
Veshje mermeri, kuarci, graniti per ambjente te brendshme
Veshje mermeri, kuarci, graniti per ambjente te brendshme
Veshje mermeri, kuarci per ambjente te jashtme
Veshje mermeri, kuarci per ambjente te jashtme
Suprina kuzhine kuarci, mermeri dhe graniti
Suprina kuzhine kuarci, mermeri dhe graniti
Veshje muri me kuarc
Veshje muri me kuarc
Syprina kuzhine dhe veshje vertikale te murit
Syprina kuzhine dhe veshje vertikale te murit
Suprina lavamani me kuarc
Suprina lavamani me kuarc
Dysheme mermeri per hapsira te ndryshme
Dysheme mermeri per hapsira te ndryshme
Lavamane kuarc me porosi
Lavamane kuarc me porosi
Veshje oxhaku me mermer
Veshje oxhaku me mermer
Shkalle mermeri per apartamente, vila...etj
Shkalle mermeri per apartamente, vila...etj
Parvaze te ndryshme mermeri
Parvaze te ndryshme mermeri
Punime mermeri te shumllojshme, klasike dhe moderne
Punime mermeri te shumllojshme, klasike dhe moderne
Banko guzhine, Shkalle, Fasada, Oxhaqe, Lavamane
Banko guzhine, Shkalle, Fasada, Oxhaqe, Lavamane
Punime mermeri graniti, kuarci per kuzhina
Punime mermeri graniti, kuarci per kuzhina
Tavolina dekorative quartzi me porosi
Tavolina dekorative quartzi me porosi
Zbatim punimesh mermeri sipas projektit
Zbatim punimesh mermeri sipas projektit
Varre te dimensioneve dhe modeleve te ndryshme
Varre te dimensioneve dhe modeleve te ndryshme

Punë të kryera

Banko kuzhine me porosi
Banko kuzhine me porosi
Bango dhe veshje Quartz Super White
Bango dhe veshje Quartz Super White
Kuzhine moderne me porosi
Kuzhine moderne me porosi
Veshje per bango dhe mur kuzhine
Veshje per bango dhe mur kuzhine
Bango veshje dhe lavaman Quartz Snow White
Bango veshje dhe lavaman Quartz Snow White
Veashje oxhaku Quartz Mistral
Veashje oxhaku Quartz Mistral
Tavoline ngrenie me porosi
Tavoline ngrenie me porosi
Tavoline mermeri per kuzhine
Tavoline mermeri per kuzhine
Tavoline per dekor
Tavoline per dekor
Suprine me kuarc
Suprine me kuarc
Lavaman kuarc
Lavaman kuarc
Lavaman Quartz Super White
Lavaman Quartz Super White
Dysheme mermeri me porosi
Dysheme mermeri me porosi
Shkalle Granit Via Lattea
Shkalle Granit Via Lattea
Memer Onyx
Memer Onyx
Bajze, Shkoder
Bajze, Shkoder
Velipoje
Velipoje
Punim kuzhine ne Shkoder
Punim kuzhine ne Shkoder