Secondary Adv

XHIHANI.AL

 

Përshkrimi

Pjese Kembimi per Autobuza, Eskavatore, Kamiona, Maune

XHIHANI.AL është një kompani me një eksperjencë mbi 30 vjeçare në shitjen e pjesëve të këmbimit origjinale për Kamiona,Trajlera, Eskavatora, Betoniere dhe Pompa Betoni, si dhe Mjete Bujqësore. Tek ne do gjeni brendet më të mira botërore me mbi 100.000 kode produktesh të ndryshme për mjetet. Moto jone e biznesit ka qenë dhe është cilësi cilësi cilësi, për ti shërbyer sa më mirë klientit dhe për të qenë konkurues në treg.

Çfarë ofron

 

PJESË KËMBIMI PËR:

 

ESKAVATORA

Catapillar; Itachi; Cummins; Kubota; Mitsubishi; Shibaura; Bobcat; Komatsu; New Holland; Hyundai; Daewod; Gehi; Takeuchi; Terex; Volvo; Liebherr.

 

BETONIERE

Cifa; Sermac; Mecbo; Putzmeister; Coime; Schwing.

 

KAMIONA

Volvo truck; Iveco; Mercedes truck; Man truck; Scania; Renault truck.

 

AUTOBUZA

Volvo truck; Iveco; Mercedes truck; Man truck; Scania; Renault truck.

Produkte të markave më të mira
Ne ofrojmë vetëm markat më të mira kur u zëvendesojme ose ju vete blini pjesë këmbimi.

Servisi për makineritë e rënda
Sherbime servisi për makineri të rënda u ofrohet nga teknikët më të mirë të fushes, të specializuar në makineri të rënda.

Mirëmbajtja parandaluese
Makineritë tuaja kërkojnë mirëmbajtje rutine, e cila në afatgjatë do t’ju kursejë shumë para duke parandaluar riparime të mëdha.

Diagnostifikimi i saktë në kompjuter
I besoni sistemit tonë të kompjuterizuar per dignostifikimin e motorit të makinerisë tuaj.

Pjesë këmbimi për makineri të rënda
Xhihani.al për më shumë se 30 vjet ka krijuar partneritete të ngushta me prodhuesit dhe furnitorët më të mëdhenj të pjesëve të kembimit për makineritë e rënda. Duke mbajtur parasysh këtë fakt, dhe shumë faktorë të tjerë, ne me plot bindje mund tu themi se ofrojmë çmimin më të ulët dhe më të qëndrueshëm në treg për pjesët e këmbimit të makinerive të rënda.


Ne kemi partneritet vetëm me prodhuesit më seriozë në botë të pjesëve të këmbimit për makineritë e rënda, duke siguruar çmime të pakundshme, cilësi, dhe autenticitet të produkteve që ofrojmë. Partnerët tanë janë një rrjet i gjerë prodhuesish dhe shitësish që na lejojnë t’u sjellim ju gamën më të gjërë të pjesëve të këmbimit të makinerive të rënda në vend, gamë e cila përfshin edhe shumë marka ekskluzive.

Shërbime

Balestra
Balestra
Berryla dhe Tubacione per Pompa dhe BetonPompa
Berryla dhe Tubacione per Pompa dhe BetonPompa
Depozita uji per mjete te renda
Depozita uji per mjete te renda
Dhembe, suporte dhe lama
Dhembe, suporte dhe lama
Disqe freni
Disqe freni
Ferrota per mjete te renda
Ferrota per mjete te renda
Injektore mekanik dhe elektrik
Injektore mekanik dhe elektrik
Jastike ajri per mjete te renda
Jastike ajri per mjete te renda
Kavallota
Kavallota
Kite freksioni
Kite freksioni
Kova eskavatori
Kova eskavatori
Kushineta Timken
Kushineta Timken
Lubrifikante dhe sisteme filtrimi per mjete te renda
Lubrifikante dhe sisteme filtrimi per mjete te renda
Permistopa Corteco
Permistopa Corteco
Pistona, Kemisha, Fasho, Bronzina, Set Gunicionesh, Testato, Valvula
Pistona, Kemisha, Fasho, Bronzina, Set Gunicionesh, Testato, Valvula
Pjese kembimi per Eskavatore, Fadroma
Pjese kembimi per Eskavatore, Fadroma
Pjese kembimi per Kamiona, Pompa betoni, Betoniere
Pjese kembimi per Kamiona, Pompa betoni, Betoniere
Pjese kembimi Star
Pjese kembimi Star
Pjese motorrike
Pjese motorrike
Pompa per kamiona, Fadroma, Eskavatore, Betonpomp, Betoniereve
Pompa per kamiona, Fadroma, Eskavatore, Betonpomp, Betoniereve
Premistope Vaji hidraulik
Premistope Vaji hidraulik
Preza force per betoniere dhe pompa
Preza force per betoniere dhe pompa
Qypa per betoniere dhe Pompa betoni
Qypa per betoniere dhe Pompa betoni
Radiatore Uji, Vaji, Interkuleri, Kondicioneri dhe te Ajrit te Gabines
Radiatore Uji, Vaji, Interkuleri, Kondicioneri dhe te Ajrit te Gabines
Reduktore per pompa betoni dhe Betoniere
Reduktore per pompa betoni dhe Betoniere
Rimonte per pompa betoni dhe betoniere
Rimonte per pompa betoni dhe betoniere
Riparim i motorrave per mjete te renda
Riparim i motorrave per mjete te renda
Riparim Rigjenerim i DPF-FAP
Riparim Rigjenerim i DPF-FAP
Riparime dhe Pjese kembimi per autobuze
Riparime dhe Pjese kembimi per autobuze
Riparime freksioni per kamiona dhe Autobuze
Riparime freksioni per kamiona dhe Autobuze
Rrula te Siperm dhe Rrula te Poshtem, Rrotamotrice dhe Rrotadrejtuese per eskavatore
Rrula te Siperm dhe Rrula te Poshtem, Rrotamotrice dhe Rrotadrejtuese per eskavatore
Tuba vaji
Tuba vaji
Vibratore per impiante betoni, impiante inerte, pompa betoni
Vibratore per impiante betoni, impiante inerte, pompa betoni
Xhunto per eskavatore
Xhunto per eskavatore
Zinxhira Hekuri, Zinxhira Gome
Zinxhira Hekuri, Zinxhira Gome

Partnere

AP AUTOMOTIVE PRODUCTS; ELCA RADIOCOMANDI; IVG Colbachini Spa; BERCO; BONFIGLIOU; Mercedes-Benz; CAT; CNH INDUSTRIAL; Continental CONTITECH; CORTECO; RENAULT TRUCKS; WABCO; Payen; Optibelt; MEC DIESEL; SCANIA; VOLVO; DIME; CIFA; Nüral; OMFB HYDRAULIK COMPONENTS; SACHS; LE.MA; Putzmeister; KNORR-BREMSE; COS.PEL; DAF; GOETZE; HOLSET TURBOCHARGERS; ISUZU GENUINE PARTS; Hydrocar; MY METALLURGICA VALCHIESE; Not Seals; FERODO; SERMAC; SCHWING Stetter; PM Putzmeister; MECBO; ALLTECH; FP DIESEL; FRIGAIR; Garrett Turbochargers; MAN; OMP; Cosibo.