Secondary Adv

IBRALIU ELEKTRIK

 

Përshkrimi

Ne jemi një kompani shërbimesh elektrike me më shumë se 10 vite eksperiencë në treg dhe ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh elektrike për shtëpi dhe rezidenca, zyra, biznese, etj. Në Ibraliu Elektrik, ne krenohemi me faktin që ofrojmë gjithmonë shërbim të cilësisë maksimale pavarësisht madhësisë së projektit, qoftë ai shtëpi, rezidencë, zyrë apo biznes i madh. Shërbimet tona përfshijnë çdo gjë, duke filluar nga instalime të reja elektrike, mirëmbajtje dhe riparime të instalimeve ekzistuese, lidhje e rrjetit të internetit, vendosje e sistemit të kamerave, konfigurimi i sistemit audio, instalim i sistemeve të alarmit, etj.

Në çdo projekt, kujdesemi si për funksionalitetin efikas, ashtu dhe për dizajne moderne dhe unike.  Skuadra jonë përbëhet nga teknikë të kualifikuar dhe me eksperiencë disavjeçare në fushën e instalimeve elektrike, të cilët kanë aftësitë e nevojshme për të planifikuar dhe manaxhuar vendosjen e instalimeve të reja në mënyrë efikase, si dhe për të zgjidhur çdo problem elektrik të instalimeve ekzistuese. Ne kujdesemi që çdo punë të përfundojë brenda afatit kohor të caktuar, brenda buxhetit të planifikuar, të plotësojë çdo nevojë dhe kërkesë të klientit, duke mbajtur komunikim të pastër dhe profesional përgjatë gjithë procesit.  Për të diskutuar një projekt të ri na kontaktoni direkt nëpërmjet telefonit apo email-it, ose lini të dhënat tuaja që t’ju kontaktojmë.

Shërbime

Aplikim i ndricimit linear te fshehur
Aplikim i ndricimit linear te fshehur
Instalim abazhuresh
Instalim abazhuresh
Instalim i ndricimit te fshehur
Instalim i ndricimit te fshehur
Instalim ndricuesish
Instalim ndricuesish
Instalime elektrike dhe i ndricimit per pishina
Instalime elektrike dhe i ndricimit per pishina
Instalime elektrike per dhoma gjumi
Instalime elektrike per dhoma gjumi
Instalime elektrike per tualete
Instalime elektrike per tualete
Ndricim i fsheshur per kuzhina gatimi
Ndricim i fsheshur per kuzhina gatimi
Ndricim shkallesh te brendshme dhe te jashtme
Ndricim shkallesh te brendshme dhe te jashtme
Punime elektrike te pergjithshme per apartamente
Punime elektrike te pergjithshme per apartamente
Punime elektrike te pergjithshme per vila
Punime elektrike te pergjithshme per vila
Punime me kanalina elektrike
Punime me kanalina elektrike
Punime ndricimi per zyra
Punime ndricimi per zyra
Rikonstruksion i punimeve elektrike ne apartamente dhe vila
Rikonstruksion i punimeve elektrike ne apartamente dhe vila
Shtrim linjash elektrike ne objekt
Shtrim linjash elektrike ne objekt
Vendosje ndricim i fshehur ne mobilje
Vendosje ndricim i fshehur ne mobilje
Vendosje ndricimi te fshehur ne tavan te varur gipsi
Vendosje ndricimi te fshehur ne tavan te varur gipsi
Zbatim punimesh elektrike per hotel
Zbatim punimesh elektrike per hotel
Mirembajtje rrjeta interneti
Mirembajtje rrjeta interneti
Projekte per punime elektrike dhe ndricim
Projekte per punime elektrike dhe ndricim
Punime dhe Mirembajtje te instalimeve elektrike ne objekt
Punime dhe Mirembajtje te instalimeve elektrike ne objekt
Riparime dhe Mirembajtje Instalime elektrike
Riparime dhe Mirembajtje Instalime elektrike
Riparime te defekteve elektrike
Riparime te defekteve elektrike
Vendosje dhe Riparim automatesh elektrik
Vendosje dhe Riparim automatesh elektrik
Montim ndricuesash te jashtem rruge
Montim ndricuesash te jashtem rruge
Vendosje rrufe pritesi ne cati
Vendosje rrufe pritesi ne cati
Instalim dhe Mirembajtje sisteme kamera sigurie
Instalim dhe Mirembajtje sisteme kamera sigurie
Instalim i sistemeve te vezhgimit ne objekt
Instalim i sistemeve te vezhgimit ne objekt
Instalime sisteme audio
Instalime sisteme audio
Vendosje sisteme alarmi per shtepi, zyra, biznese
Vendosje sisteme alarmi per shtepi, zyra, biznese

Punë të kryera

Aplikim ndricimi me shine te fshehur ne tavan per lokal
Aplikim ndricimi me shine te fshehur ne tavan per lokal
Instalim i ndricimit per dhome gjumi matrimoniale
Instalim i ndricimit per dhome gjumi matrimoniale
Instalime elektrike per banjo
Instalime elektrike per banjo
Instalime elektrike per Bar Restorant
Instalime elektrike per Bar Restorant
Ndricim i fsheshur per tavan te varur
Ndricim i fsheshur per tavan te varur
Ndricim linear inkaso per lokal
Ndricim linear inkaso per lokal
Punime elektrike dhe ndricimi per garazh makinash
Punime elektrike dhe ndricimi per garazh makinash
Punime elektrike per dyqan, Mobile Shop 3V Fejzo
Punime elektrike per dyqan, Mobile Shop 3V Fejzo
Punime elektrike per lokale
Punime elektrike per lokale
Punime elektrike te pergjithshme per Vila, Green Coast
Punime elektrike te pergjithshme per Vila, Green Coast
Punime elektrike per salle Call Center
Punime elektrike per salle Call Center
Shtrim linjash elektrike ne tavan
Shtrim linjash elektrike ne tavan
Vendosje e ndricimit festiv per lokal
Vendosje e ndricimit festiv per lokal
Vendosje e ndricuesave per lokal
Vendosje e ndricuesave per lokal
Vendosje e ndricuesve mural te jashtem
Vendosje e ndricuesve mural te jashtem
Vendosje kamerash sigurie ne objekt
Vendosje kamerash sigurie ne objekt
Vendosje ndricimi dekorativ festiv ne fasade
Vendosje ndricimi dekorativ festiv ne fasade
Vendosje ndricimi ne fasade
Vendosje ndricimi ne fasade
Vendosje ndricimi per tavan te varur ne salle
Vendosje ndricimi per tavan te varur ne salle
Vendosje shinash inkaso per ndricim
Vendosje shinash inkaso per ndricim
Zbatim i ndricimit ne apartament sipas projektit te arkitektit
Zbatim i ndricimit ne apartament sipas projektit te arkitektit
Zbatim i ndricimit tavanor per lokal
Zbatim i ndricimit tavanor per lokal
Zbatim i projektit te ndricimit ne fasade
Zbatim i projektit te ndricimit ne fasade
Zbatim i punimeve elektrike ne dyqan
Zbatim i punimeve elektrike ne dyqan
Zbatim i punimeve sipas projektit elektrik
Zbatim i punimeve sipas projektit elektrik
Zbatim projekti ndricimi dhe elektrik per zyre
Zbatim projekti ndricimi dhe elektrik per zyre
Zbatim punimesh elektrike per showroom
Zbatim punimesh elektrike per showroom
Zbatim punimesh elektrike per zyra
Zbatim punimesh elektrike per zyra
Punime ne dhome serveri
Punime ne dhome serveri
Punime per rrjet interneti
Punime per rrjet interneti
Instalime elektrike dhe ndricim ne apartament
Instalime elektrike dhe ndricim ne apartament
Ndricim dhe instalime elektrike, Yolo Bar
Ndricim dhe instalime elektrike, Yolo Bar
Ndricim ne ambient bari
Ndricim ne ambient bari
Punime totale instalime elektrike, Klinike dentare
Punime totale instalime elektrike, Klinike dentare
Sauk, Tirane, Instalime elektrike
Sauk, Tirane, Instalime elektrike
Vile ne Qerret, Instalime elektrike
Vile ne Qerret, Instalime elektrike