Secondary Adv

Hoxha Hidrosanitare

 

Përshkrimi

Hoxha Hidrosanitare sjell per ju nje game te gjere produktesh hidrosanitare. Tregtim me shumice te mishelatoreve, rubinetave, piletave, salishenteve etj.

 

Kompania është e njohur për cilësinë e shkëlqyer të produkteve dhe inovacionin e tyre në dizajn. Hidrosanitare Hoxha është gjithmonë e përkushtuar të kujdeset për çdo detaj të fundit me qellimin kryesor kënaqësia e klientit.

Çfarë ofron

Hoxha Hidrosanitare eshte shitës me shumice që ofron nje game te gjere te materialeve hidraulike si :

-Rubineta dhe Mishelatore te Ndryshem

-Pileta Lineare Maxi Flow

-Salishente te ndryshem 

 

Hoxha Hidrosanitare eshte distributor i markave me te njohura:

-MaxiFlow

-Hay Armature

-Made 

-Yavuz

 

Tek ne do te gjeni gjithcka ju duhet per tualetin tuaj.

Shërbime

Produkte hidrosanitare me shumice
Produkte hidrosanitare me shumice
Distributor i markes Maxi Flow, Made, Yavuzham, Hay Armature
Distributor i markes Maxi Flow, Made, Yavuzham, Hay Armature
Tregti me shumice per mishelatore, pileta, rubineta etj
Tregti me shumice per mishelatore, pileta, rubineta etj
Grupe te ndryshme lavamani
Grupe te ndryshme lavamani
Mishelatore dushi, lavamani, lavapjate me garanci 5 vjecare
Mishelatore dushi, lavamani, lavapjate me garanci 5 vjecare
Kanalina dyshemeje me permasa te ndryshme
Kanalina dyshemeje me permasa te ndryshme
Pileta mesi per dysheme me dalje anesore dhe fundore
Pileta mesi per dysheme me dalje anesore dhe fundore
Salishente te ndryshem marka Max Flow
Salishente te ndryshem marka Max Flow
Furnizim me materiale hidraulike
Furnizim me materiale hidraulike
Rubineta dhe mishelatore te ndryshem
Rubineta dhe mishelatore te ndryshem
Pileta Maxi Flow
Pileta Maxi Flow
Grupe per vaska dhe dush
Grupe per vaska dhe dush
Mishelator dhe aksesore banjo
Mishelator dhe aksesore banjo
Rubineta moderne per lavamane
Rubineta moderne per lavamane
Mishelatore per banjo, per bide etj
Mishelatore per banjo, per bide etj
Aksesore tualeti me shumice
Aksesore tualeti me shumice
Set aksesoresh tualeti
Set aksesoresh tualeti
Shatafe bronzi marka Hay
Shatafe bronzi marka Hay
Kapake wc me vakum, modele te ndryshme
Kapake wc me vakum, modele te ndryshme
Pasqyra tualeti
Pasqyra tualeti