Secondary Adv

ARGUS POWER

 

Përshkrimi

Argus Power është nje kompani e themeluar në vitin 2014, e cila eshte e specializuar në prodhimin e bobinave ambalazhuese Stretch Film. Kompania ofron zgjidhje inovative, ekonomike dhe me standarte europiane te sigurimit te ngarkesave. Gjithashtu ne portofolin e prodhimit te filmave streç përfshihet filmi stretch ushqimor për t'u përdorur kudo ku paketohen produktet ushqimore për të përmbushur nevojat e sektorit ushqimor. Stafi i Argus Power perbehet nga njerez te kualifikuar, te motivuar dhe te perkushtuar, me nivel te larte profesional dhe eksperience shume-vjecare ne kompani europiane lider ne prodhimin e filmit stretch.

 

Prioritetet tona janë cilësia, siguria, kënaqësia e klientit dhe çmimi ekonomik dhe dërgesa e menjëhershme për klientin si ne Shqiperi dhe jashtë vendit.

Vizioni ynë është që të jemi në gjendje t'u përgjigjemi nevojave të klientëve tanë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Misioni ynë është t'u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje të plota paketimi plastike të cilësisë më të lartë të përshtatura për nevojat e tyre specifike.

 

Riciklimi
Ne përpiqemi të arrijmë qëndrueshmëri përmes riciklimit, efikasitetit të energjisë dhe burimeve të përgjegjshme të lëndëve tona të para, pasi qëllimi ynë është të monitorojmë gjurmën tonë të karbonit dhe të zvogëlojmë ndikimin tonë në mjedis. Fabrika jonë e prodhimit është në përputhje me standardet ISO 9001:2008 për të garantuar sigurinë dhe funksionalitetin e produkteve tona.

Shërbime

Film i bardhe per amballazhim automatik
Film i bardhe per amballazhim automatik
Prodhim filmi amballazhimi ngjyre e bardhe automatik
Prodhim filmi amballazhimi ngjyre e bardhe automatik
Prodhim stretch film ngjyre e bardhe per amballazhim automatik
Prodhim stretch film ngjyre e bardhe per amballazhim automatik
Stretch film i bardhe per paketim automatik
Stretch film i bardhe per paketim automatik
Stretch film White per paketim automatik
Stretch film White per paketim automatik
Ambalazh paketimi industrial
Ambalazh paketimi industrial
Prodhim stretch film sipas kerkeses
Prodhim stretch film sipas kerkeses
Qese ambalazhi paketimi industrial
Qese ambalazhi paketimi industrial
Prodhim stretch film ngjyre e zeze (Black)
Prodhim stretch film ngjyre e zeze (Black)
Qese e zeze per paketim me dore
Qese e zeze per paketim me dore
Bobine film amballazhimi ngjyre e zeze
Bobine film amballazhimi ngjyre e zeze
Film amballazhimi ngjyre e zeze
Film amballazhimi ngjyre e zeze
Plasmas amballazhimi ngjyre e zeze
Plasmas amballazhimi ngjyre e zeze
Plasmas film per paketim paletash
Plasmas film per paketim paletash
Prodhim plasmasi per paketim automatik
Prodhim plasmasi per paketim automatik
Bobina me qese per amballazhim me makineri automatike
Bobina me qese per amballazhim me makineri automatike
Bobina stretch film per plastifikim automatik
Bobina stretch film per plastifikim automatik
Film per amballazhim shitje me shumice dhe pakice
Film per amballazhim shitje me shumice dhe pakice
Prodhim bobinash me film per paketim
Prodhim bobinash me film per paketim
Prodhim qesesh per paketim automatik
Prodhim qesesh per paketim automatik
Bobina te vogla dore me stretch film
Bobina te vogla dore me stretch film
Plasmas paketimi per kutia dhe paleta
Plasmas paketimi per kutia dhe paleta
Plasmas paketimi per perdorim me dore
Plasmas paketimi per perdorim me dore
Prodhim bobine plasmasi per paketim me dore
Prodhim bobine plasmasi per paketim me dore
Stretch film minirolls
Stretch film minirolls
Film amballazhimi per fabrika
Film amballazhimi per fabrika
Filma amballazhimi per materiale ndertimi dhe mobileri
Filma amballazhimi per materiale ndertimi dhe mobileri
Stretch film per fasoneri
Stretch film per fasoneri
Stretch film per mjekesi dhe farmaci
Stretch film per mjekesi dhe farmaci
Stretch film per paketim ne industrine ushqimore
Stretch film per paketim ne industrine ushqimore

Foto nga procesi i prodhimit

Certifikime