Secondary Adv

RRUGA URA ASFALTIM NR. 2

 

Përshkrimi

CILËSI DHE STANDARTE EVROPIANE

 

"Rruga Ura Asfaltim Nr. 2 Elbasan" Sh.a është kompani me mbi 23- vite eksperiencë në treg. Veprimtaria dhe portofoli i kompanisë është i shtrirë në disa sektorë të ndryshëm si infrastrukturë publike, ndërtime civile, ndërtime veprash energjitike, shërbime transporti, industria prodhuese dhe shërbime hotelerie.

 

“Rruga Ura Asfaltim Nr.2 Elbasan” Sh.a është një kompani shqiptare që merret me ndërtime, rikonstruksione civile e industriale ne sektorin publik dhe privat, ne sektorin e prodhimit dhe tregtisë së materialeve të prodhuara si beton, asfaltobeton, polisterol, materiale inerte.

 

Pika e fortë e kompanisë është akoma bashkimi midis dy gjeneratave që kanë nje qasje të ndryshme, por plotesues dhe arrin të mbajë ndërtimet e saja në drejtimin e duhur midis tradites dhe inovacionit

Shoqëria “Rruga Ura Asfaltim Nr.2 Elbasan” Sh.a rritet dhe hulumton zgjidhjet e përditëshme për projektet dhe materialin bazë për prodhim, pikë kyçe dhe efektive, për përmbushjen e nevojave të konsumatorit në aspektin e cilësisë, funksionalitetit, qëndrueshmërisë, kostove dhe kohës së realizimit dhe i suportuar nga një staf i specializuar dhe i trajnuar për të dhënë efiçencë të lartë

Çfarë ofron

-Infrastrukture

Vepra qe i kane rezistuar viteve

Ndërmarrja “Rruga Ura” është krijuar menjëherë pas çlirimit të vendit, ku fillimet i ka qysh nga viti 1969, si një domosdoshmëri për ndërtimin dhe rikonstruksionin e shumë veprave rrugore dhe urave të shkatërruara nga lufta e II-të botërore. Sot Shoqëria “Rruga Ura Asfaltim nr.2 numëron mbi 23-vite eksperiencë. Me vepra infrastrukturore që mbajnë autorësinë e kompanisë, të cilat i kanë rezistuar viteve dhe kanë krijuar besimin tek emri i kompanisë. Me mbi 1200 km rrugë nacionale dhe ndërqytetëse mbajnë autorësinë e kompanisë tonë

 

-Ndertime Civile

Duke nisur nga viti 2006 kompania u fokusua edhe në ndërtimin e objekteve civile duke ndërtuar komplekse dhe ndërtesa me një kapacitet të konsiderueshëm. Synimi kryesorë ishtë plotësimi i të gjitha standarteve europiane të ndërtimit dhe në koherencë të plotë me kërkesat e tregut, sa i përket projektimit dhe cilësisë.

-Vepra Hidroenergjitike

Investime ne energji

Kompania Rruga Ura Asfaltim nr 2 ka nisur investimet e saj në fushën e veprave hidronenergjitike. Aktualisht janë në fazën e avancuar dy projekte HEC-esh, “HEC KULOTË” dhe “HEC TËRFOJË”.

 

HEC KULOTA

Rajoni në të cilin do të ndërtohet “HEC KULOTA” gjendet në zonën malore veri- lindore të Shqipërisë dhe pranë kufirit Shqiptaro - Maqedonas. Ky rajon përfshin malet që kalojnë ne lindje të luginës së Drinit të Zi si dhe të vargmaleve Lume dhe Korab.

 

HEC TËRFOJE

Zona në të cilin do të ndërtohet “HEC TËRFOJE” gjendet në Komunën Grykë-Çajë pjesë e Bashkisë Kukës me qendër fshatin Fshat që shtrihet ndërmjet dy lumenjve që derdhen në Drinin e zi.

-Skrap & Hekur

Kompani kryesore ne mbledhjen e skrapit

Tregetim Skrapi & Hekuri

Është një nga kompanitë kryesore në mbledhjen e skrapit ne territorin shqiptar dhe falë divizionit të transportit, me një numër të konsiderueshëm kamionësh të vënë në dispozicion, arrin të jetë konkurruese në treg. Korrektësia dhe bashkepunimi me çdo pikë të vogël mbledhëse nga ana e kompanisë ka sjellë krijimin e raporteve dhe besueshmërisë ndërmjet palëve.

-Asfaltobeton | Inerte | Beton

AlbStone është një nën-kompani e kompanisë mëmë Rruga Ura që merret me prodhimin e Asfalto-Betonit dhe Inerteve për perdorim vetjak dhe për shitje tek të trete. Nje treg i konsoliduar tashmë prej vitesh si në Elbasan dhe rrethet po ashtu dhe në Tiranë, Durrës etj. Me linjat moderne dhe me standarte Europiane, Albstone ofron shërbime të shpejta, korrekte dhe me cilësi. Me një kapacitet të fuqishëm në makineri dhe linja prodhimi Albstone është kthyer në një emër që associohet me cilesinë në fushën e ndërtimit. Gjithashtu Albstone në vitet e fundit është zhvilluar dhe në sektorin e shërbimit.

-Thermalite - materiale termoizoluese

Objektivi i Thermalite është të ofrojë zgjidhjet më të mira për izolim me standarte, materiale cilësore të testuara në laborator duke ju siguruar klienteve; cilësi, asistencë teknike dhe çmime konkurruese. Me teknikët e specializuar në fushën e ndërtimit, Thermalite siguron termoizolimin e të gjithë ndërtesës tuaj në kohë rekord, me standard të lartë dhe çmim konkurrues në treg.

Shërbime

Ndertim dhe rikonstruksion rrugesh dhe urash te shkaterruara
Ndertim dhe rikonstruksion rrugesh dhe urash te shkaterruara
Asfaltim rrugesh
Asfaltim rrugesh
Furnizim dhe Punime beton arme per ura dhe vepra arti
Furnizim dhe Punime beton arme per ura dhe vepra arti
Kompani per mirembajtje rrugesh
Kompani per mirembajtje rrugesh
Ngritje traresh per ura
Ngritje traresh per ura
Prodhim dhe sherbim asfalti
Prodhim dhe sherbim asfalti
Rikonstruksion rrugesh dhe rikualifikim urban
Rikonstruksion rrugesh dhe rikualifikim urban
Rrjeta per mbrojtje shpatesh nga rreshqitja e dherave
Rrjeta per mbrojtje shpatesh nga rreshqitja e dherave
Sistemim dhe Asfaltim
Sistemim dhe Asfaltim
Zbatim punimesh per ndertim ura dhe Vepra arti
Zbatim punimesh per ndertim ura dhe Vepra arti
Godina civile dhe komerciale ne shitje
Godina civile dhe komerciale ne shitje
Ndertim godinash banimi
Ndertim godinash banimi
Ndertim magazinash
Ndertim magazinash
Ndertime civile dhe sherbimi
Ndertime civile dhe sherbimi
Nenkontraktor punimesh ndertimi
Nenkontraktor punimesh ndertimi
Instalim transformatoresh ne fabrika te ndryshme
Instalim transformatoresh ne fabrika te ndryshme
Ndertime hidroenergjitike
Ndertime hidroenergjitike
Punime digash hidrocentralesh
Punime digash hidrocentralesh
Rikonstruksion i stacioneve te ujesjellsit
Rikonstruksion i stacioneve te ujesjellsit
Rinovim i linjave elektrike dhe transformatoreve
Rinovim i linjave elektrike dhe transformatoreve
Grumbullim skarpatesh dhe metaleve te ndryshme
Grumbullim skarpatesh dhe metaleve te ndryshme
Kompani e specializuar ne industrine e riciklimit
Kompani e specializuar ne industrine e riciklimit
Kompani skrapimi ne Shqiperi
Kompani skrapimi ne Shqiperi
Mbledhje, tregtim skrapi dhe hekuri
Mbledhje, tregtim skrapi dhe hekuri
Pika Skrapi ne Shqiperi
Pika Skrapi ne Shqiperi
Fabrike per prodhim asfalti
Fabrike per prodhim asfalti
Fabrike prodhimi betoni
Fabrike prodhimi betoni
Linje e prodhimit te asfaltit
Linje e prodhimit te asfaltit
Prodhimi rere mali, granil 1, granil 2, stabilizant, cakull
Prodhimi rere mali, granil 1, granil 2, stabilizant, cakull
Linje prodhimi betoni markat m150 m200 m250 m300 m350 m450
Linje prodhimi betoni markat m150 m200 m250 m300 m350 m450
Aksesore dhe rrjeta per izolim
Aksesore dhe rrjeta per izolim
Dekore dhe Korniza polisteroli per fasada dhe ambjente te brendshme
Dekore dhe Korniza polisteroli per fasada dhe ambjente te brendshme
Prodhim polisteroli kokrrize
Prodhim polisteroli kokrrize
Prodhim polisteroli per kolona, soleta. tarraca, mes mureve
Prodhim polisteroli per kolona, soleta. tarraca, mes mureve
Prodhim polisteroli XPS dhe EPS
Prodhim polisteroli XPS dhe EPS

Punë të kryera

220KV Komsi - Shumat
220KV Komsi - Shumat
Hec Koman
Hec Koman
Hidrocentrali Terfoje Kukes
Hidrocentrali Terfoje Kukes
Ndertim Civil ne Linze
Ndertim Civil ne Linze
Ndertim civil pallati Kinostudio
Ndertim civil pallati Kinostudio
Ndertim magazine dhe asfaltim, Rinas
Ndertim magazine dhe asfaltim, Rinas
Ndertim rruge, Vlore
Ndertim rruge, Vlore
Objekt banimi 7 kate me bodrum, Kamez
Objekt banimi 7 kate me bodrum, Kamez
Rikonstruksion i rrugeve ne bashkine Perrenjas
Rikonstruksion i rrugeve ne bashkine Perrenjas
Rikonstruksion i Stacioneve te Pompimit UKT
Rikonstruksion i Stacioneve te Pompimit UKT
Rikonstruksion i vazhdimit te rruges Rinia
Rikonstruksion i vazhdimit te rruges Rinia
Rikonstruktion i rrjetit te ujesjelles- kanalizimeve
Rikonstruktion i rrjetit te ujesjelles- kanalizimeve
Rikualifikim i shesheve, Elbasan
Rikualifikim i shesheve, Elbasan
Rruga Rinia Elbasan
Rruga Rinia Elbasan
Rikonstruksione rrugesh
Rikonstruksione rrugesh

Partnere

albstone shpk-logobashkia elbasan-logocurri shpk-logoecf-logoegeproses-logogemix-logoibn-logo-logoizogrup-logokurum-logoloyal group-logolura group-logostudent center-logothermalite-logotrema engineering2-logoukt-logo

Certifikime & Licensa