Secondary Adv

SOLARON SH.P.K

 

Përshkrimi

SOLARON shpk - shndërroni fuqinë e diellit

 

Solaron shpk është kompania e parë në Shqipëri që ofron shërbime projektim-zbatimi të teknologjisë fotovoltaike (inxhinieri-prokurim-ndërtim). Ne projektojmë dhe implementojmë zgjidhje fotovoltaike për të gjithë nevojat tuaja të lidhura me energjinë.

Nëse objektivi juaj është një investim në teknologjinë fotovoltaike, rritje të ardhurash, ulje shpenzimesh, burime energjie të besueshme, sisteme energjie të rinovueshme dhe efiçente, ne do të ishim të kënaqur t’ju asistonim në vendimmarrje dhe të siguronim zgjidhje fotovoltaike të personalizuara, të tipit ‘me-çelësa-në-dorë’. Sistemet fotovoltaike rrjetlidhur, jashtë rrjetit ose hibride të instaluara në rezidenca, objekte tregtare ose industriale janë ato që njohim më së miri!

 

Ne i konsiderojmë teknikat tona të projektimit dhe shërbimet konsulente, një risi në sektorin energjetik fotovoltaik lokal. Ne jemi tepër entuziastë që po sjellim në Shqipëri disa prej markave të mirënjohura dhe të çertifikuara në industrinë e fotovoltaikëve. Standartet tona të instalimit janë ato të përcaktuara nga IEC dhe që ndjekin rekomandimet ndërkombëtare të instalimit dhe mirëmbajtes së sistemeve FV.

LLOGARITESI SOLARON

Doni të kuptoni sa panele ju duhen dhe sa kursen prej tyre?!

Përdorni Llogaritësin online dhe merrni ofertën tuaj. 

 

Solaron sh.p.k. ju fton të përdorni llogaritësin diellor për të kuptuar se si mund të reduktoni shpenzimet e energjisë elektrike në shtëpinë ose biznesin tuaj, duke vetë-prodhuar energjinë elektrike përmes Sistemeve Fotovoltaike.

SOLARON, Distributor zyrtar i AIKO

PANELI FOTOVOLTAIK MË EFICENT NË BOTË, TASHMË NË SHQIPËRI

Shërbime

Implementues sistemesh fotovoltaike
Implementues sistemesh fotovoltaike
Instalim sistemesh fotovoltaike sipas projekteve
Instalim sistemesh fotovoltaike sipas projekteve
Sistemeve Fotovoltaike me celesa ne dore
Sistemeve Fotovoltaike me celesa ne dore
Zgjidhje te personalizuara per sisteme fotovoltaike
Zgjidhje te personalizuara per sisteme fotovoltaike
Modelim 3D per Analize Hijezimi
Modelim 3D per Analize Hijezimi
Post parkime Fotovoltaike
Post parkime Fotovoltaike
Module FV te teknologjise Mono-kristalore, PERC, bifaciale
Module FV te teknologjise Mono-kristalore, PERC, bifaciale
Mini shina me gomine per cati sanduic
Mini shina me gomine per cati sanduic
Profesioniste dhe detajiste ne montim panelesh
Profesioniste dhe detajiste ne montim panelesh
Optimizim sistemesh fotovoltaike
Optimizim sistemesh fotovoltaike
Sisteme fotovoltaike hibride
Sisteme fotovoltaike hibride
Sistem i mbrojtjes nga renia
Sistem i mbrojtjes nga renia
Kabell diellor 6mm2
Kabell diellor 6mm2
Akesore per Montim Moduli FV
Akesore per Montim Moduli FV
Implementime fotovoltaike ne industri
Implementime fotovoltaike ne industri
Implementime fotovoltaike ne vila private
Implementime fotovoltaike ne vila private
Invertera Diellore
Invertera Diellore
Aksesi ne funksion te instalimeve FV
Aksesi ne funksion te instalimeve FV
Instalim sistemesh fotovoltaike ne cati tjegulle
Instalim sistemesh fotovoltaike ne cati tjegulle
Kanalina ne funksion te instalimeve FV
Kanalina ne funksion te instalimeve FV
Zgjidhje te personalizuara per montim panelesh ne vend-parkimi
Zgjidhje te personalizuara per montim panelesh ne vend-parkimi
Impiante fotovoltaike per fabrika, magazina, impiante prodhimi
Impiante fotovoltaike per fabrika, magazina, impiante prodhimi
Sisteme montimi per fotovoltaike dhe aksesore
Sisteme montimi per fotovoltaike dhe aksesore
Matje dhe Testime me instrumenta profesionale
Matje dhe Testime me instrumenta profesionale
Invertera te markave superiore
Invertera te markave superiore
Distributor zyrtar i panelit fotovoltaik me eficient ne bote
Distributor zyrtar i panelit fotovoltaik me eficient ne bote
EPC, Implementime Fotovoltaike
EPC, Implementime Fotovoltaike
Instalime elektrike profesionale
Instalime elektrike profesionale
Riparime te sistemeve fotovoltaike te keq instaluara
Riparime te sistemeve fotovoltaike te keq instaluara
Distributor zyrtar i AIKO Energy ne Shqiperi dhe Rajon
Distributor zyrtar i AIKO Energy ne Shqiperi dhe Rajon

Punë të kryera

Projekti Dajti Ekpres, Faza I
Projekti Dajti Ekpres, Faza I
Projekti FIA Confezione
Projekti FIA Confezione
Projekti Futur Plast sh.p.k
Projekti Futur Plast sh.p.k
Projekti Qendra Don Bosco Shkoder
Projekti Qendra Don Bosco Shkoder
Projekti Tirana Due Sh.p.k
Projekti Tirana Due Sh.p.k
Projekti Maxi Marbles Sh.p.k
Projekti Maxi Marbles Sh.p.k
Projekti A. Toto sh.p.k.
Projekti A. Toto sh.p.k.
Projekti Albsteel sh.p.k.
Projekti Albsteel sh.p.k.
Projekti Cekrezi Metal sh.p.k
Projekti Cekrezi Metal sh.p.k
Projekti Dajti Ekspres, Faza II
Projekti Dajti Ekspres, Faza II
Projekti Papmetal sh.p.k.
Projekti Papmetal sh.p.k.
Instalim i paneleve fotovoltaike Dajti Ekspres, Faza III
Instalim i paneleve fotovoltaike Dajti Ekspres, Faza III
Instalim i panelit fotovoltaik AIKO,Oneda Granit dhe Mermer shpk
Instalim i panelit fotovoltaik AIKO,Oneda Granit dhe Mermer shpk

Partnere

solaron-contact-italiasolaron-dmegc-solarsolaron-eneracksolaron-kbesolaron-refu-solsolaron-sma-invertersolaron-sofarsolaron-sflexSolaron-Aiko

Video