Secondary Adv

Elite Hidrosanitare

 

Përshkrimi

Elite sh.p.k operon ne tregun e materialeve hidrosanitare dhe ndricuesve qe prej vitit 2006. Duke u bazuar ne  filozofine  “STIL,INOVACION,KREATIVITET,TRADITE DHE DIZAJN.” ELITE beson se suksesi afatgjatë varet nga aftësia për të përmbushur kërkesat , nevojat e shprehura dhe të nënkuptuara të klientit. Për të arritur këtë qëllim kompania jonë  ka sjelle ne treg produkte me cilesi te larte dhe sherbim korrekt ndaj klienteve.Produktet qe kjo kompani sjell ne treg jane te markave presigjioze europiane.

 

Çfarë ofron

Tek Elite Ndricues & Hidrosanitare do te gjeni: 

1. Mobilje per tualete ,ne materiale  WOOD,PVC,MDF  te dimensioneve dhe koloreve te ndryshme

2. Materiale  hidrosanitare  ( Gabina dushi xhami,vaska hidromasazh )

3. Ndricues  ( chandelier) 

4. Rubineteri & aksesore tualeti

Specifikim per aksesoret

Aksesor Italian te nje cilesie te larte me profil ne accaio dhe brass  I kombinuar perfekt me kristalin transparent ose satinat vijne per konsumatorin ne ngjyra te ndryshme duke filluar nga tendencat e fundit e arte antike,bronz,chrome i kombinuar me gold qe jane produktet elitare dhe duke vazhduar me ngjyren gri me shkelqim dhe opak  ,pa lene pas te zezen dhe te bardhen opake.

Nese nuk deshironi te prishni imazhin e pllakave te tualetit tuaj qe e keni dekoruar sipas shijes mund te perdorni  aksesoret  stand by,”te gjithe ne nje piantane te vetme”ose aksesoret me ngjitje per koleksione te percaktuara.

Shërbime

Hidrosanitre italiane
Hidrosanitre italiane
Mobilje klasike per banjo
Mobilje klasike per banjo
Mobilje luksoze per tualet
Mobilje luksoze per tualet
Mobilje moderne per tualet
Mobilje moderne per tualet
Paisje hidrosanitare me kapje ne mur
Paisje hidrosanitare me kapje ne mur
Rubineta italiane per tualet
Rubineta italiane per tualet
Sauna per shtepi
Sauna per shtepi
Set mobilje hidrosanitare
Set mobilje hidrosanitare
Vaska dushi me hidromasazh
Vaska dushi me hidromasazh
Gabina dushi te gatshme
Gabina dushi te gatshme
Rubinete klasik
Rubinete klasik
Vaska dushi moderne
Vaska dushi moderne
Lavamane te ndryshem prej qeramike Made In Italy
Lavamane te ndryshem prej qeramike Made In Italy
Mishelatore kuzhine, marka italiane
Mishelatore kuzhine, marka italiane
Mishelatore modern per lavamane kuzhine
Mishelatore modern per lavamane kuzhine
Rubineta dhe mishelator te ndryshem
Rubineta dhe mishelator te ndryshem
Set hidrosanitaresh Made In Italy
Set hidrosanitaresh Made In Italy
Wc, Bide, Lavaman Made In Italy
Wc, Bide, Lavaman Made In Italy
Aksesore hidrosanitare
Aksesore hidrosanitare
Lavamane unik per tualete
Lavamane unik per tualete
Abazhur te varur antik
Abazhur te varur antik
Abazhure dhome me dizajn te vecante
Abazhure dhome me dizajn te vecante
Ambazhure komedine
Ambazhure komedine
Llampadare me kristale
Llampadare me kristale
Ndricuesa kristali
Ndricuesa kristali
Ndricuesa modern per apartamente, zyra etj
Ndricuesa modern per apartamente, zyra etj
Ndricuesa mural per ambiente te brendshme dhe jashtme
Ndricuesa mural per ambiente te brendshme dhe jashtme
Ndricuesa mural per kopshte, oborre, veranda etj
Ndricuesa mural per kopshte, oborre, veranda etj
Ndricuesa toke per shtepi
Ndricuesa toke per shtepi
Ndricuesa unik per hotele
Ndricuesa unik per hotele

Katalogu

Katalog Elite Hidrosanitare

Partnere

omp-teaorionrtm-rubinet