Secondary Adv

ZEEGA

 

Përshkrimi

ZEEGA (Bojra Arreghini dhe Bojra Pellachrom) është një emer i ri në tregun shqiptar por i krijuar mbi një experiencë shumë të konsoliduar prej më shumë se 10 vitesh në sektorin e ndërtimit. Kompania ka një vizion dhe qëllim shumë të qartë dhe të fokusuar drejt ofrimit të zgjidhjeve me innovative për çdo proçes të ndërtimit.

E organizuar që në start me një staf të kompletuar me njerëz energjik me dëshirë dhe vullnet për të ofruar një standard të ri të shërbimit në ndërtim, duke u angazhuar që në fazat e para të projektimit me asistence profesionale, si dhe ndjekjen e të gjithë ecurisë së projektit. Kjo mundëson që kompania të këtë një avantazh shumë konkurues për projekte të cilat i merr përsipër bashkë me zbatimin e projektit në tërësi, duke e dorëzuar me çelësa në doreë. Në këtë mënyrë kompania garanton dhe menaxhon më së miri të gjitha proçeset duke optimizuar kostot dhe duke rritur maksimalisht efiçensën e sistemeve për të përfituar performancë dhe standartet më te larta të cilësisë së projektit, për të gjithëe klientët dhe bashkëpunëtoret e saj.

 

 

Çfarë ofron

Pjesë e gamës së shërbimeve që Zeega ofron, janë nder të tjera: Punime ndërtimore të përgjitshme, punime strukturale beton-arme dhe konstruksione metalike, fasada xhami dhe etalbond, fasada te ventiluara, fasada termike (etics), punime dhe instalime impiante hidraulike, ngrohje-ftohje, instalime elektrike, prodhim dhe montim dyer dritare, sisteme për dysheme me parket druri, laminat, pllaka si dhe decorative mikrocimento dhe rezine, punime gipsi, punime rifiniturash me fokus në patinime lyerje dhe punime derkorative të të gjitha llojeve dhe sistemeve. Zeega bashkëpunon me një rrjet të zgjeruar kompanish të cilët janë shumë të specializuar në fusha të ndryshme të ndërtimit me eksperienca specifike dhe afatgjate duke rritur në mënyre të konsiderueshme nivelin dhe standartet e ofruara të produkteve dhe shërbimit.

 

Shërbime

Astar antimyk per mure
Astar antimyk per mure
Bojera profesionle antimyk dhe antialge
Bojera profesionle antimyk dhe antialge
Bojera te brendshme dekorative
Bojera te brendshme dekorative
Bojera me efekt rere per dekor
Bojera me efekt rere per dekor
Bojera dekorative druri
Bojera dekorative druri
Bojera per fasada
Bojera per fasada
Bojera hidromat
Bojera hidromat
Bojera te ndryshme interior dhe eksterior
Bojera te ndryshme interior dhe eksterior
Bojera dekorative me efekt
Bojera dekorative me efekt
Bojera me larje antimyk
Bojera me larje antimyk
Bojera cilesore per hidroizolim
Bojera cilesore per hidroizolim
Bojera profesionale per kartonxhes, suva gipsi
Bojera profesionale per kartonxhes, suva gipsi
Bojera per termoizolim
Bojera per termoizolim
Bojera plastike Italiane
Bojera plastike Italiane
Bojera rezistente per fasade
Bojera rezistente per fasade
Bojera akrilike me kuarc per fasada
Bojera akrilike me kuarc per fasada
Bojera Italiane
Bojera Italiane
Bojera te brendshme dhe te jashtme Italiane.jpg
Bojera te brendshme dhe te jashtme Italiane.jpg
Bojera transpirante dekorative
Bojera transpirante dekorative
Tretesa boje dhe Diluent
Tretesa boje dhe Diluent
Grafiato profesionale per sistem kapot
Grafiato profesionale per sistem kapot
Primer profesionale per lyerje
Primer profesionale per lyerje
Stuko travertino
Stuko travertino
Stuko veneciane per hapsira te brendshme
Stuko veneciane per hapsira te brendshme
Smalto
Smalto

Katalogu

Katalog ZEEGA
Katalog ZEEGA
Katalog ZEEGA

Partnere

caparreghinipellachromgraniti