Secondary Adv

VINI KLIMA

 

Përshkrimi

VINI KLIMA është një kompani e themeluar në vitin 2002. Ne ofrojme per ju projektim-zbatim-aspirim-kondicionim-sisteme qendrore-chiller-VRF-multi sistem -panele diellore - FAN COIL.

 

Kondicioner të një cilësie shumë të lartë dhe efikase për ambjentet tuaja nga partneret me te mire ne treg, General Inverter, MIDEA Inverter ,Haier Inverter etj. Kompania përbëhet nga punonjës të kualifikuar të cilët kryejnë punën me profesionalizëm dhe përkushtim. Fokusi është tek cilësia dhe bashkëpunim të përhershëm.

Çfarë ofron

Kompania Vini Klima ofron per tregun:

-Shitje-montim

-Aspirim-kondicionim

-Sisteme qendrore

-Chiller

-VRF

-Multisistem

-Panele diellore

-FAN COIL

-Mbushje me gaz

-Servis

 

Qëllimi ynë është të plotësojmë nevojat e klientëve duke u bazuar gjithmonë edhe në raportin cilësi-çmim. Misioni ynë është komforti dhe rehatia juaj, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh të çertifikuar sipas standarteve Evropiane.

Shërbime

Projektim, shitje, servis kondicionerash
Projektim, shitje, servis kondicionerash
Sisteme multi split Inverter
Sisteme multi split Inverter
Kondicionere tokesore General
Kondicionere tokesore General
 Shitje dhe montim kondicionerash
Shitje dhe montim kondicionerash
Sisteme ngrohje ftohje - Ventilim
Sisteme ngrohje ftohje - Ventilim
Servis kondicioneri, pastrim pakete, mbushje me gaz
Servis kondicioneri, pastrim pakete, mbushje me gaz
Kondicionere cilesore per shtepi dhe biznese
Kondicionere cilesore per shtepi dhe biznese
Sisteme Chiller dhe VRF
Sisteme Chiller dhe VRF
Kondicionere Midea, General, Daikin, Haier etj
Kondicionere Midea, General, Daikin, Haier etj
Njesi te jashtme dhe te brendshme kondicionimi
Njesi te jashtme dhe te brendshme kondicionimi
Sisteme kondicionimi dhe aspirimi per ambjente industriale
Sisteme kondicionimi dhe aspirimi per ambjente industriale
Asistence teknike e perhershme
Asistence teknike e perhershme
Kondicionere per dhomen e femijeve
Kondicionere per dhomen e femijeve
Kondicionim aspirim ventilim
Kondicionim aspirim ventilim
Mirembajtje per sisteme kondicionimi dhe aspirimi
Mirembajtje per sisteme kondicionimi dhe aspirimi
Sisteme chiller te pershtatshem per cdo ambjentet
Sisteme chiller te pershtatshem per cdo ambjentet
Kondicionere Kollone
Kondicionere Kollone
Set kondicioneresh tokesore, mural, kanalore
Set kondicioneresh tokesore, mural, kanalore
Kondicionere Multi Split
Kondicionere Multi Split
Kondicionere me kontrate mirembajtje deri ne 5 vjet
Kondicionere me kontrate mirembajtje deri ne 5 vjet

Punë të kryera

Daku dental
Daku dental
Kompleksi Kenaqesia
Kompleksi Kenaqesia
Kompleks Kenaqesia
Kompleks Kenaqesia
Hotel Restorant Emblema
Hotel Restorant Emblema
Kulla ne Rinas
Kulla ne Rinas
Orio bar
Orio bar
Palestra Activ
Palestra Activ
Xhogu Restaurant
Xhogu Restaurant
Restorant Zani
Restorant Zani
Tuba inox prodhim-montim Aspirim kuzhine
Tuba inox prodhim-montim Aspirim kuzhine
Crystal Hotel, Durres
Crystal Hotel, Durres
Hoteli i kompletuar me kondicionere Midea ,Mitsubishi ne Spille
Hoteli i kompletuar me kondicionere Midea ,Mitsubishi ne Spille
Klajdi Wedding Hall
Klajdi Wedding Hall
Bashkia Divjake
Bashkia Divjake
Kondicionim Zyra dhe Dyqane, Zero Absolute
Kondicionim Zyra dhe Dyqane, Zero Absolute