Secondary Adv

ScreenON

 

Përshkrimi

ScreenON shpk  eshte pjese e tregut europian  me nje experience  prej 15 vitesh  ne fushen e Sistemeve te Integruara (  Sisteme Audio, Video  dhe Smart).  Kjo pervoje mundesoi ofrimin e produkteve  cilesore me  standarte Europiane ne fushen e Home Cinema, Building Automation dhe Sistemeve Audio ne tregun Shqipetar. Ne ofrojmë zgjidhje për të përmirësuar përvojën e audio&vizive në ambiente të ndryshme. Vizioni ynë është të transformojmë mënyrën se si njerëzit perceptojnë  dhe përjetojnë teknologjinë audiovizuale në ambientet e tyre. Synojmë të sjellim risi dhe kreativitet, duke ofruar produkte me kualitet te larte.

ScreenON eshte Distributor I kompanive  ScreenLine, Epson, VAVA, Loxone, Quadral, Sonus Faber, Sonance etj. Larmishmeria e produkteve  ne secilin prej sektoreve shoqerohet me konsulencen, analizen e projektit, instalimin e tyre nga ana e stafit tone. Ne kemi një ekip të përkushtuar që punon me pasion për të siguruar që çdo projekt të realizohet me sukses dhe të plotësojë nevojat e klientëve tanë.

Pse duhet te zgjidhni ScreenON ?
•    Produkte inovative
•    Cmime konkurruese
•    Eksperience shumevjecare
•    Larmishmeri produktesh 

Çfarë ofron

Bashkepunimi me partneret  tanë, si: ScreenLine ( i specializuar ne sektorin e prodhimit te ekraneve specifike per video-projektim) Epson dhe VAVA (te specializuar ne sektorin e video-projektimit te tekonoligjise se fundit laser 4K  ); Loxone (i specializuar per sistemet Building Automation); Quadral, SonusFaber dhe Sonance (te specializuar per Sistemet Audio), mundëson  krijimin dhe plotësimin e nevojave specifike te klientit.

Ofrojmë:

● Projektore të avancuar

● Ekrane me madhesi te ndryshme

● Zgjidhje te specializuar dhe te personalizuar për sistemet e kinemave në shtëpi

● Sisteme Audio

● Sisteme të menaxhimit të Building Automation, 

             -automatizimin e ndriçimit 

             -automatizimin e temperaturës

             -automatizimin e sigurisë 

             -kontrolli  i paisjeve të ndryshme nëpërmjet sistemeve smart.

● Instalojme sisteme ze absorvues moderne

Ekipi ynë I specializuar ne secilin sector është i gatshëm të ndihmojë klientët në projektimin, instalimin dhe konfigurimin e sistemeve audiovizuale dhe smart.

ScreenON është zgjidhja e duhur  për në ambiente si: Vila rezidenciale, apartamente,  bare, restorante, hotele, qendra multifunksionale, salla konferencash etj. Ju ftojmë të na kont.aktoni për të mësuar më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve tona dhe për të gjetur zgjidhjen e përshtatshme për nevojat tuaja.

Shërbime

Bokse per audio te brendshme
Bokse per audio te brendshme
Bokse me muzike te jashtme per ambiente shtepie, bare dhe restorante
Bokse me muzike te jashtme per ambiente shtepie, bare dhe restorante
Instalim Biznes TV per reklamim produktesh
Instalim Biznes TV per reklamim produktesh
Instalime boksesh ne mur ose tavan
Instalime boksesh ne mur ose tavan
Instalim ekrani dhe projektori ne qendra kulturore
Instalim ekrani dhe projektori ne qendra kulturore
Ashensor i motorizuar per projektore
Ashensor i motorizuar per projektore
Instalim i sistemeve Building Automation
Instalim i sistemeve Building Automation
Instalim kinema e jashtme ne zona bregdetare
Instalim kinema e jashtme ne zona bregdetare
Instalim projektor dhe ekran ne qendra kursi profesionale
Instalim projektor dhe ekran ne qendra kursi profesionale
Instalime per sisteme Smart Home
Instalime per sisteme Smart Home
Instalim te sistemit Audio Multi-Room Vila
Instalim te sistemit Audio Multi-Room Vila
Instalim Televizore Smart  dedikuar hoteleve
Instalim Televizore Smart dedikuar hoteleve
Instalime per sisteme Home Cinema
Instalime per sisteme Home Cinema
Montim ekran, instalim projektor+ashensorin e tij ne tavan
Montim ekran, instalim projektor+ashensorin e tij ne tavan
Instalime ekranesh Invisible Penthouse
Instalime ekranesh Invisible Penthouse
Montim ekrani ne ambjente auditoriumi
Montim ekrani ne ambjente auditoriumi
Montim ekrani per ambiente zyrash
Montim ekrani per ambiente zyrash
Montime ekranesh per salla konferencash
Montime ekranesh per salla konferencash
Instalim Projektori UST Laser 4K UHD
Instalim Projektori UST Laser 4K UHD
Montime projektoresh ne pozicione dhe kende te ndryshme
Montime projektoresh ne pozicione dhe kende te ndryshme

Punë të kryera

Ekran, Projektor, Sistem audio dhe video per Home cinema
Ekran, Projektor, Sistem audio dhe video per Home cinema
Ekrane per hoime sinema
Ekrane per hoime sinema
Ekrane per projektore
Ekrane per projektore
Integrim i Sistemeve inteligjente
Integrim i Sistemeve inteligjente
Projektore per salla konferencash
Projektore per salla konferencash
Vendosje ekrane, projektor dhe sistem audio per zyre
Vendosje ekrane, projektor dhe sistem audio per zyre
Ekran i motorizuar + projektor Bar Koperativa
Ekran i motorizuar + projektor Bar Koperativa
Ekran i motorizuar- Vile
Ekran i motorizuar- Vile
Ekran Kinema e jashtme Open Air Tirana
Ekran Kinema e jashtme Open Air Tirana
Ekran+ Projektor Qendra Kulturore Permet
Ekran+ Projektor Qendra Kulturore Permet
Ekran+ Projektor Shisha Room
Ekran+ Projektor Shisha Room
Ekran+ Projektor+ Audio tek MK Hotel
Ekran+ Projektor+ Audio tek MK Hotel
Ekran+Projektor Safe Security Albania
Ekran+Projektor Safe Security Albania
Festivali per femije te Shkolles Servete Maci - Ekran dhe Projektor
Festivali per femije te Shkolles Servete Maci - Ekran dhe Projektor
Instalim ekran+projektor Il Paese Boutique
Instalim ekran+projektor Il Paese Boutique
Instalim Projektor dhe ekran- Instituti Kulinar Neranxi
Instalim Projektor dhe ekran- Instituti Kulinar Neranxi
Instalim projektor dhe ekran- Rezidence banimi
Instalim projektor dhe ekran- Rezidence banimi
Instalim projektori tek Trajnimi MNF tek Ermal Mamaqi
Instalim projektori tek Trajnimi MNF tek Ermal Mamaqi
Instalim TV Hotelerie- IL Paese Boutique
Instalim TV Hotelerie- IL Paese Boutique
Kinema e brendshme- Black Box Film
Kinema e brendshme- Black Box Film
Kinema e jashtme Green Coast
Kinema e jashtme Green Coast
Kinema e jashtme- Kinomer Durres
Kinema e jashtme- Kinomer Durres
Kinema OutDoor- Bashkia Tirane
Kinema OutDoor- Bashkia Tirane
Panele akustike ze absorvuese Tirana Bussines Park
Panele akustike ze absorvuese Tirana Bussines Park
Projektor Vava + Ekran ALR  Tirana Bussines Park
Projektor Vava + Ekran ALR Tirana Bussines Park
Projektor-Qendra Kulturore Berat
Projektor-Qendra Kulturore Berat
Shkolla Servete Maci- Event Bashkia Tirane
Shkolla Servete Maci- Event Bashkia Tirane
Showroom-Tirana Bussines Park
Showroom-Tirana Bussines Park
Tulla Center - Ekran+ Projektor
Tulla Center - Ekran+ Projektor
VAVA+Ekran Bar Kafe
VAVA+Ekran Bar Kafe
Kinema e jashtme Tirane
Kinema e jashtme Tirane
Instalim ashensori per projektor- Showroom
Instalim ashensori per projektor- Showroom
Bokse Outdoor ASTER, Vile Rezidenciale Tirane
Bokse Outdoor ASTER, Vile Rezidenciale Tirane
Ekran Projektimi me kembeza 4 m, Plaza Hotel
Ekran Projektimi me kembeza 4 m, Plaza Hotel
Ekran VideoProjektimi + Projektor 4k Epson, Teleperformance Tirane
Ekran VideoProjektimi + Projektor 4k Epson, Teleperformance Tirane
Monitor Biznesi  Hikvison, Restorant Rossini
Monitor Biznesi Hikvison, Restorant Rossini
Monitor Profesional 43 inc Philips, Real Estate Myslym Shyr
Monitor Profesional 43 inc Philips, Real Estate Myslym Shyr
Sistem Audio, Video Projektim dhe VR Meta Quest, Microfolie Tirane Piramida
Sistem Audio, Video Projektim dhe VR Meta Quest, Microfolie Tirane Piramida
Sistem Home Cinema, San Pietro Rezidence
Sistem Home Cinema, San Pietro Rezidence
Sistem VideoProjektimi Screen Mekano 4m dhe Projektor 4K Epson, Flumen Park
Sistem VideoProjektimi Screen Mekano 4m dhe Projektor 4K Epson, Flumen Park
Sistem Video-Projektimi, Anzotika Peze
Sistem Video-Projektimi, Anzotika Peze