Secondary Adv

Hydro Group

 

Përshkrimi

Përjetoni lehtësi maksimale vetëm me Hydro Group Shpk! Sepse ne kemi gjithçka ju duhet për projektin tuaj të ri… 

 

Zbuloni një gamë të plotë zgjidhjesh thelbësore që plotësojnë të gjitha nevojat tuaja. Nga sistemet e ngrohjes-ftohjes, ventilimit dhe kondicionimit deri te sistemet efikase hidraulike dhe hidrosanitare, për të mos lënë pa përmendur sistemet moderne të pompës së nxehtësisë dhe një gamë të gjerë aksesorësh instalimi.

Hydro Group Shpk tregton më shumë se 20 marka të njohura, duke siguruar që ju të merrni vetëm produkte të cilësisë më të lartë. Si distributor zyrtar i CLIVET, Airstar, Nova Clima & Senio Clima për Shqipërinë dhe pikë e Aprovuar Shitje e Mitsubishi Electric, ne garantojmë besueshmëri dhe përsosmëri në çdo projekt.

Çfarë ofron

Cilësi dhe Garanci e pa diskutueshme është ajo çfarë Hydro Group ofron, përveç pafundësisë së zgjedhjeve të plotë për çdo aplikim të mundshëm: nga sistemet e thjeshta (për apartamente; vila; zyra); tek ato më komplekse për: hotele, restorante, banka, muze apo qëndra shëndetësore dhe tregtare. Hydro Group ju siguron shërbim të plotë që nga konsulenca & projektimi tek transporti - montimi dhe servisi.

 Sistemet e kondicionimit dhe produktet e ofruara jane:

- Sisteme Kondicionimi Monosplit

- Sisteme Kondicionimi MULTI-INVERTER

- Sisteme për zona të ftohta (-25 °C)

- Sisteme Kondicionimi per Ambiente Tregtare

- Sistemet VRF

- Sisteme Hydronic VRF

- ECODAN Sistem Ngrohje - Ftohje dhe Uji të ngrohtë sanitar

- Sisteme me pompë nxehtësie

- Sisteme me chiller

- Sisteme Ventilimi

- Tharëse duarsh JET TOWEL

- Sisteme ftohje për Server

- Sisteme Kontrolli të avancuara

- Pastrues Ajri

- Sistem filtrimi për pastrimin e ajrit

Shërbime

Kondicionere murale MSZ-LN, varianti i kuq
Kondicionere murale MSZ-LN, varianti i kuq
Kondicionere murale MSZ-LN, varianti i zi
Kondicionere murale MSZ-LN, varianti i zi
Kondicionere murale MSZ-LN, varianti gri
Kondicionere murale MSZ-LN, varianti gri
Sisteme kondicionimi murale MSZ-LN, varianti i bardhe
Sisteme kondicionimi murale MSZ-LN, varianti i bardhe
Kondicionere murale MSZ-AP per shtepi
Kondicionere murale MSZ-AP per shtepi
Kondicionere murale MSZ-EF, variant i zi
Kondicionere murale MSZ-EF, variant i zi
Kondicionere murale, modeli MSZ-EF te bardhe
Kondicionere murale, modeli MSZ-EF te bardhe
Kondicioner mural MSZ-EF,ngjyre gri
Kondicioner mural MSZ-EF,ngjyre gri
Kondicionere MSZ-HR per mure
Kondicionere MSZ-HR per mure
Kondicioner per mure MSZ-SF
Kondicioner per mure MSZ-SF
Kondicioner per mure MSZ-DM
Kondicioner per mure MSZ-DM
Instalim kondicioneresh murale MSZ-HJ
Instalim kondicioneresh murale MSZ-HJ
Kondicioner dysheme MFZ-KT
Kondicioner dysheme MFZ-KT
Kondicioner MLZ-KP me nje drejtim
Kondicioner MLZ-KP me nje drejtim
Kondicioner Kasete SLZ-M me 4 drejtime
Kondicioner Kasete SLZ-M me 4 drejtime
Kondicioner kanalor SEZ-M
Kondicioner kanalor SEZ-M
Kondicioner me 4 drejtime PLA
Kondicioner me 4 drejtime PLA
Kondicioner Kanalor Pead
Kondicioner Kanalor Pead
Kondicioner Mural PKA
Kondicioner Mural PKA
Kondicioner per tavane PCA-KA
Kondicioner per tavane PCA-KA
Kondicioner Tavanor PCA-HA per kuzhina
Kondicioner Tavanor PCA-HA per kuzhina
Kondicionere kanalore PEA
Kondicionere kanalore PEA
Kondicioner kollone PSA-HA
Kondicioner kollone PSA-HA
Sisteme Inverter Multi-Split me 2-6 dalje MXZ
Sisteme Inverter Multi-Split me 2-6 dalje MXZ
Sisteme Multi-Split Inverter me 2-3 dalje MXZ-HA
Sisteme Multi-Split Inverter me 2-3 dalje MXZ-HA
Sistem Multi-split me 2-11 dalje PUMY
Sistem Multi-split me 2-11 dalje PUMY
Sisteme Multi-Split ZUBADAN per zona te ftohta
Sisteme Multi-Split ZUBADAN per zona te ftohta
Sistem Multi Inverter 25 grade MXZ-VFHZ
Sistem Multi Inverter 25 grade MXZ-VFHZ
Ecodan Hydrobox
Ecodan Hydrobox
ECODAN HYDROTANK
ECODAN HYDROTANK
Ngrohje ftohje uje i ngrohte sanitar
Ngrohje ftohje uje i ngrohte sanitar
Filter per pastrimin e ajrit-Plasma Quad Connect
Filter per pastrimin e ajrit-Plasma Quad Connect
Pompe nxehtesie i-BX-N
Pompe nxehtesie i-BX-N
Sisteme Fan Coil i-LIFE2 Slim
Sisteme Fan Coil i-LIFE2 Slim

Katalogu

Katalog Hydro Group
Katalog Hydro Group
Katalog Hydro Group
Katalog Hydro Group
Katalog Hydro Group
Katalog Hydro Group

Punë të kryera

Derrigal
Derrigal
Pallati i kultures, Durres
Pallati i kultures, Durres
Hotel Xhoi, Shengjin
Hotel Xhoi, Shengjin
Hotel Privilege, Tirane
Hotel Privilege, Tirane
Hotel Prestige
Hotel Prestige
Shkolla e larte jopublike, Luarasi
Shkolla e larte jopublike, Luarasi
Ashel Market
Ashel Market
Hotel Britania
Hotel Britania
Hotel Soleo
Hotel Soleo
Stela Resort
Stela Resort
Hotel Delta
Hotel Delta
Hotel Eler
Hotel Eler
Royal Hill,Tirane
Royal Hill,Tirane
Hotel Mustang
Hotel Mustang
Devolli Hidropower
Devolli Hidropower
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Black Diamond Hotel
Black Diamond Hotel
Spitali Covid 4 (Ish-qendra Kristal)
Spitali Covid 4 (Ish-qendra Kristal)
Ambasada Greke
Ambasada Greke
Hotel Ylli
Hotel Ylli
Gral Medical
Gral Medical
Residencat Prestigj
Residencat Prestigj
Tridal
Tridal
Xhamia e Namazgjase
Xhamia e Namazgjase
Shkolla Tes
Shkolla Tes
AlbTelecom Data Center
AlbTelecom Data Center
Big Market
Big Market
Hotel Bonita, Durres
Hotel Bonita, Durres
Hotel Xhoi
Hotel Xhoi
Hysenbelliu Group
Hysenbelliu Group
News 24
News 24
Palma, Fruta te Thata
Palma, Fruta te Thata
Prestige Resort
Prestige Resort
Qendra fetare dhe kulturore Korce
Qendra fetare dhe kulturore Korce
Resort Lura 1 dhe Lura 2
Resort Lura 1 dhe Lura 2
Resort Prive
Resort Prive
Stadiumi Loro Borici
Stadiumi Loro Borici
Tirana Cash and Carry
Tirana Cash and Carry
Tirana Ring Center
Tirana Ring Center

Partnere

hydro group-uni klimahydro group-cpahydro group-mitsubishi electrichydro group-mitsubishihydro group-air starhydro group-alcahydro group-climavenetahydro group-clivethydro group-esbehydro group-fiorinihydro group-hidroshydro group-hisensehydro group-ivarhydro group-k flexhydro group-nova climahydro group-rchydro group-repolenhydro group-sanicahydro group-senio clima