Secondary Adv

XPERT SYSTEMS

 

Përshkrimi

XPERT SYSTEMS, e themeluar në vitin 2011, ka zgjeruar me shpejtësi shtrirjen e saj dhe ka krijuar një prani të fortë në Shqipëri dhe Kosovë në tregun e teknologjisë së informacionit duke ofruar zgjidhje dhe shërbime shumë konkurruese. Si një kompani e teknologjisë së informacionit, XPERT SYSTEMS u krijua për të ofruar shërbime për biznese të ndryshme dhe për të ofruar shërbimet e saj për një gamë të gjerë klientësh. Kompania është shumë e specializuar në integrimin e sistemit, duke ofruar zgjidhje, implementim dhe shërbime mbështetëse për organizatat e të gjitha madhësive, duke filluar nga e vogla në të mëdha.

Selia e XPERT SYSTEMS ndodhet në Tiranë, kryeqyteti i Shqipërisë, me zyra të tjera përfaqësuese të vendosura në Kosovë dhe Maqedoni. Me një ekip prej mbi 15 punonjësish shumë të aftë dhe të certifikuar, XPERT SYSTEMS u shërben klientëve në industri të ndryshme si Arsimi, Qeveria, Banka, Hotelet dhe më shumë, duke ofruar vazhdimisht shërbime dhe zgjidhje cilësore për të përmbushur nevojat e tyre specifike. Stafi i XPERT SYSTEMS është i përkushtuar të krijimit të një sistemi informacioni kompleks që mund të përfshijë projektimin ose ndërtimin e një arkitekture ose aplikacioni të personalizuar, integrimin e tij me harduer të ri ose ekzistues, softuer të paketuar dhe të personalizuar dhe komunikime.

Çfarë ofron

Sisteme CCTV

Avantazhet e perdorimit te ketyre sistemeve jane te njohura dhe te testuara boterisht. Ato sigurojne nje ruajtje dhe kontroll total te prones tuaj, te permasave dhe rendesive te ndryshme

 

Sisteme Elektrike

Ne kemi nje departament te dedikuar per projhektimin dhe zbatimin e sistemeve elektrike ne objekte civile, industriale dhe infrastrukture.

 

Sisteme Parkimi

Ne mund te projektojme sisteme parkimi me ose pa operator, me nje shumellojshmeri menyrash aksesi. 

Dhoma Serveri

Ne projektojme, instalojme, konfigurojme dhe mirembajme servere duke siguruar funksionalitet dhe siguri optimale per biznesin tuaj.

 

Network

Sherbimet tona te rrjeteve shkojne shume pertej kabllove fizike, duke perfshire dizejnimin e rrjetit, planifikimin e rrjetit dhe konfigurimin e rrjetit.

 

Sisteme Sigurie

Ne ofrojme sherbime sigurie si dhe data recovery, te krijuara per te mbrojtur mjedisin tuaj te IT-se nga demtimi. Tekniket tane jane plotesisht te trajnuar me vite pervoje ne lidhje me suportin dhe zgjidhjen e problemeve.

 

Sisteme Alarmi dhe Dedektore

XPERT projekton, instalon dhe miremban sisteme te alarmeve te zjarrit dhe dedektore tymi te teknologjive te ndryshme.

 

Sisteme kunder Zjarrit

Stafi yne ka njohurite dhe ekspertizen per t'i dhene biznesit tuaj siguri dhe funksionalitet te plote.

 

Sisteme HVAC

Tekniket tane jane te mire pergatitur ne fushen e ngrohjes, ventilimit dhe kondicionimit te ajrit ne ndertesat e banimit dhe industriale ne perputhje  me ndryshimet dhe perparimet e shkences dhe teknologjise.

 

Sisteme te Akses-Kontrollit

Sistemet e kontrollit te aksesit bazohen ne teknologji te ndryshme, me shkalle te ndryshme sigurie, nga kartat pa kontakt tek hyrja nepermjet telefonit tek siguria kibernetike dhe pajisjet mbyllese.

 

Zhvillim Software dhe Ndertim Faqe Interneti

Ne do te kujdesemi qe te krijojme faqen tuaj te internetit ose aplikacionin duke e shnderruar idene tuaj ne nje projekt real dhe te forte, ne gjendje qe te rriteni, konsolidoheni dhe te arrini objektivat tuaja te biznesit

 

Shërbime

Instalime sisteme CCTV
Instalime sisteme CCTV
Projektim dhe Zbatim sisteme elektrike
Projektim dhe Zbatim sisteme elektrike
Projektim Sisteme Parkimi me ose pa operator
Projektim Sisteme Parkimi me ose pa operator
Projektim, Instalim, Konfigurim, Mirembajtje Dhoma Serveri
Projektim, Instalim, Konfigurim, Mirembajtje Dhoma Serveri
Sherbime Rrjeti
Sherbime Rrjeti
Sherbime Sigurie IT
Sherbime Sigurie IT
Sisteme alarmi dhe dedektore tymi
Sisteme alarmi dhe dedektore tymi
Sisteme mbrojtje nga zjarri
Sisteme mbrojtje nga zjarri
Sisteme ngrohje, ventilimi dhe kondicionimi
Sisteme ngrohje, ventilimi dhe kondicionimi
Sisteme te kontrollit te aksesist
Sisteme te kontrollit te aksesist
Zhvillim Software dhe Faqe Interneti
Zhvillim Software dhe Faqe Interneti

Partnere