Secondary Adv

GE CONSTRUCTION GROUP

 

Përshkrimi

GE Construction, ofron shërbime të ndryshme në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të projekteve. Me një staf te specializuar dhe angazhuar totalisht për punimet e sferes së ndertimit, GE Construction synon të jetë lider në industrinë e ndërtimit dhe të ofrojë zgjidhje inovative dhe të qëndrueshme në ndërtim. 

 

Kompania GE Construction ofron të gjitha punimet ndërtimore, punime me celësa në dorë, gjithashtu dhe rikonstruksion të godinave civile dhe industriale. Eksperienca disa vjeçare në ndërtim, përkushtimi dhe vemendja maksimale në çdo detaj, bën që të ofrojmë pune cilësore dhe ndërtime moderne, që e bëjnë jetën tuaj më të thjeshtë dhe komode.

 

Si një partner i besueshem, GE Construction u shërben klienteve të saj duke u ofruar ndershmeri, seriozitet dhe profesionalizem, duke plotesuar kështu nevojat e tyre me efikasitet maksimal. Njohuria dhe përvoja jonë na lejon të vendosim afate të sakta për çdo ide të ndërtuar nga projekti në projekt. 

Çfarë ofron

GE Construction është e specializuar në fusha të ndryshme si: 

- Gërmime, Punime armature ose karpenteri;

- Punime lidhje hekuri, Punime betoni dhe murature; 

- Punime finiture si suvatime, punime finoje, punime gipsi, mure gipsi dhe tavane të varur, punime patinimi, bojatisje ose lyerje; 

- Shtrime pllakash dhe parketi;

- Punime fasade, sisteme kapote për vila;

- Hidroizolime strukturash, themelesh;  

- Punime dekorative me allci; 

- Restaurime, Rikonstruksione dhe ndërtime nga themeli.

Shërbime

Kompani rikonstruksioni
Kompani rikonstruksioni
Nenkontraktor punimesh ndertimi
Nenkontraktor punimesh ndertimi
Punime te pergjithshme ndertimi
Punime te pergjithshme ndertimi
Sipermarres punimesh ndertimi
Sipermarres punimesh ndertimi
Ndertim vilash me celesa ne dore
Ndertim vilash me celesa ne dore
Hedhje betoni, Punime betoni per themele
Hedhje betoni, Punime betoni per themele
Hidroizolime strukturash
Hidroizolime strukturash
Ndertim catiash
Ndertim catiash
Ndertim mure gipsi dhe Punime dekorative
Ndertim mure gipsi dhe Punime dekorative
Ndertim pishinash me celesa ne dore
Ndertim pishinash me celesa ne dore
Punime dekorative allcie
Punime dekorative allcie
Punime armaturash
Punime armaturash
Punime strukturash betonarme
Punime strukturash betonarme
Punime bojatisje ose lyerje
Punime bojatisje ose lyerje
Punime dhe Transport dherash
Punime dhe Transport dherash
Punime fasadash te jashtme
Punime fasadash te jashtme
Punime finiture te brendshme per apartamente, vila, zyra
Punime finiture te brendshme per apartamente, vila, zyra
Punime finoje
Punime finoje
Punime germimi
Punime germimi
Punime hidroizolimi
Punime hidroizolimi
Punime karpenterie
Punime karpenterie
Punime lidhje hekuri per projekte ndertimi
Punime lidhje hekuri per projekte ndertimi
Punime me eskavator
Punime me eskavator
Punime me zgara hekuri
Punime me zgara hekuri
Punime murature per objekte ne ndertim
Punime murature per objekte ne ndertim
Punime patinimi
Punime patinimi
Punime per restaurim objektesh
Punime per restaurim objektesh
Punime per tavane te varura gipsi
Punime per tavane te varura gipsi
Punime per veshje me mermer
Punime per veshje me mermer
Punime shtresash, Betonime dyshemeje
Punime shtresash, Betonime dyshemeje
Punime sisteme kapote
Punime sisteme kapote
Restaurim catish
Restaurim catish
Restaurime tualetesh
Restaurime tualetesh
Shtrim parketi
Shtrim parketi
Shtrime pllakash
Shtrime pllakash

Punë të kryera

Ndertim vile me celesa ne dore
Ndertim vile me celesa ne dore
Projektim dhe zbatim projekti ndertimi
Projektim dhe zbatim projekti ndertimi
Punime dekorative per apartament
Punime dekorative per apartament
Punime murature per objekte ne ndertim
Punime murature per objekte ne ndertim
Punime per garazhe
Punime per garazhe
Punime rikonstruksion vile
Punime rikonstruksion vile
Punime shtresash per vile
Punime shtresash per vile
Punime te pergjithshme per apartament
Punime te pergjithshme per apartament
Punime totale per vile
Punime totale per vile
Restaurim apartamenti
Restaurim apartamenti
Restaurim catie
Restaurim catie
Rikonstruksion total apartamenti
Rikonstruksion total apartamenti
Rikonstruksion total vile
Rikonstruksion total vile
Rikonstruksion zyre
Rikonstruksion zyre
Zbatim punimesh per projekt kompleksi vilash
Zbatim punimesh per projekt kompleksi vilash