Secondary Adv

ALBACO SHOES shpk - COFRA

 

Përshkrimi

Cofra S.r.l. është një kompani lider në sektorin e pajisjeve të mbrojtjes individuale, me përvojë 85 vjeçare në prodhimin e këpucëve. Gama e produkteve përfshin këpucë sigurie, veshje pune, doreza dhe syze për përdorim profesional, pajisje mbrojtëse të frymëmarrjes dhe mbrojtje nga rënia. Marka COFRA njihet në të gjithë Evropën dhe në pjesën tjetër të botës, falë një rrjeti të madh shpërndarjeje në më shumë se 80 vende.

Ajo është e pranishme në Shqipëri me një fabrikë prodhimi që nga viti 1993. Albaco Shoes Shpk, me bazë në autostradën TR-DR, Km 5, prodhon 10,000 palë këpucë në ditë.

Shërbime

Pajisje sigurie Cofra
Pajisje sigurie Cofra
Kepuce pune COFRA
Kepuce pune COFRA
Kepuce punetori me hekur
Kepuce punetori me hekur
Kepuce mbrojtese per industrine e rende
Kepuce mbrojtese per industrine e rende
Doreza mbrojtese per punetore
Doreza mbrojtese per punetore
Doreza mbrojtese per saldatore
Doreza mbrojtese per saldatore
Doreza pune per mbrojtje
Doreza pune per mbrojtje
Jeleke sigurie fosforeshente
Jeleke sigurie fosforeshente
Kominoshe pune per elektricista, mekanike etj
Kominoshe pune per elektricista, mekanike etj
Kostume shiu
Kostume shiu
Maska kundra gazit dhe agjenteve kimike
Maska kundra gazit dhe agjenteve kimike
Mbrojtese per rruget e frymemarrjes
Mbrojtese per rruget e frymemarrjes
Paisje kunder renies
Paisje kunder renies
Pajisje mbrojtese per pune ne lartesi
Pajisje mbrojtese per pune ne lartesi
Pantallona fosforeshente per punetore
Pantallona fosforeshente per punetore
Syze mbrojtese per punonjes
Syze mbrojtese per punonjes
Veshje mjekesore stafi
Veshje mjekesore stafi
Veshje pune te thjeshta, Uniforma
Veshje pune te thjeshta, Uniforma
Veshje sigurie
Veshje sigurie
Xhaketa pune dimerore
Xhaketa pune dimerore

Video