Secondary Adv

REFAB Construction

 

Përshkrimi

Shoqëria “REFAB Construction” sh.p.k është themeluar qe prej vitit 2017 me aktivitet në tregun e ndërtimeve në Shqipëri, prej atëherë ka punuar në sipërmarrje të shumta e të larmishme ndërtimi te cilat kanë sjell ndryshime dhe siguri në ditët e sotme. Eksperienca e punës lidhet ngushtë me procese të ndryshme të ndërtimit dhe risitë e zhvillimet që kjo fushë përfshin. Stafi I kualifikuar I përbërë nga: inxhinier, arkitekt, ekonomistë etj. të cilët në bashkëpunimin dhe përkushtimin e tyre bëjnë që kjo shoqëri të eci përpara. Përparësia jonë kryesore është siguria.

 

Misioni yne

“Refab Construction” është një kompani që vijon aktivitetin e saj në fushën e ndërtimit prej viti 2017. Ne jemi gjithashtu të hapur për të përmbushur kërkesat e klientëve dhe për të bashkëpunuar në mënyrë efektive. Misioni ynë si kompani është të rrisim vazhdimisht cilësinë e përfaqësimit tonë në të gjitha drejtimet ku përfshihet zbatimi në standarte të larta i detajeve teknike të cdo projekti, numri dhe cilësia e fuqisë punetorë, mardhëniet me investitorët dhe me stafin e brendshëm.

 

Ekipi jone

Stafi ynë është një kombinim i një personeli me ekseriencë shumë vjecare në fushën e ndërtimit dhe një grupi të rinjsh me vizion dhe ide inovative, të fokusuar në përmbushjen me sukses të të gjitha projekteve të marra përsipër duke garantuar cilësi dhe respektim të limiteve kohore, duke mundësuar zgjidhje të sigurta dhe koordinim shumë të mirë.

Çfarë ofron

NDËRTIM

“REFAB Construction”sh.p.k, ofron shërbimet e saj si kompani ndërtimi në zbatim, duke përfshirë larmishmëri të proceseve të punës. Ndërtime civile dhe industriale, rikonstruksione dhe shtesa objektesh. Ne ofrojmë siguri, potencial dhe cilësi. Kompania jonë bëhet pjesë e të gjithë proceseve që mund të kërkohen dhe nga investitorë por edhe klientë të ndryshëm në bazë të parametrave të lejuar dhe të kërkuar nga pala. Rëndësia kryesore I kushtohet cilësisë së punimeve dhe plotësimit të të gjithë kushteve bazë.

ARKITEKTURA

“REFAB Construction” sh.p.k mundëson një larmishmëri të shërbimeve në funshën e arkitekturës dhe design-it, duke nisur nga projektim/zbatim arkitektonik. Në dakordësi me investitorët shoqëria jonë “Refab Construction” ofron përfshirjen në mbikqyrje të projektit nga arkitektët tanë në mënyrë që detajet të zbatohen në mënyrë korrekte. Në dakordësi me klientët ofron përfshirjen totale në projektimin arkitekonik të godinave private (shërbimi ose banimi) në plotësimin e të gjithë kushteve të kërkuara.

 

INTERIOR DESIGN

“REFAB Construction” sh.p.k operon dhe ne fushën e design-it, mobilim/interiordesign si për objekte banimi ashtu edhe biznesi të cilat bien në dakodësi me klientët. “Refab Construction” ofron gjithashtu asistencë në ide inovative dhe në zgjidhje që përshtaten me ambientet tuaja. Rëndësi I jepet përshtatjes me kërkesat, kombinimi I ngjyrave, vendosja përballë e elementeve të ndryshëm, larmishmëria e materialeve dhe gërshetimi I tyre. Arkitekët tanë mundohen të japin zgjidhje të shpejta, të sakta dhe të kënaqshme. MANGALEM 21 MANGALEM 21 "LONG HILL" RESIDENCES "LONG HILL" RESIDENCES VILAT "FOREST".

Nënkontraktorë – vecanërisht në proceset e rifiniturave:
- Suvatime të mureve të brendshëm e të jashtëm
- Patinime muresh & tavanesh
- Bojatisje ambiente të brendshme & të jashtme
- Procese të ndryshme termoizolimi dhe hidroizolimi

 
Sipermarrës punimesh në objekte të vogla private
Apartamente (sistemime te brendshme )
Godina private (banimi dhe shërbimi)


Krenar, pasi pjesë të këtyre viteve na është bashkuar zhvillimi, përparësia dhe organizimi për të arritur në fund qëllimin…

Shërbime

 Zbatim punimesh ndertimi per projekte
Zbatim punimesh ndertimi per projekte
Ndertim komplekse me vila
Ndertim komplekse me vila
Ndertime me celesa ne dore
Ndertime me celesa ne dore
Nenkontraktor per punime ne objekte private
Nenkontraktor per punime ne objekte private
Nenkontraktor per punime ne objekte shteterore
Nenkontraktor per punime ne objekte shteterore
Aplikim Nenshtresash
Aplikim Nenshtresash
Aplikime autonivelant
Aplikime autonivelant
Bojatisje te jashtme dhe te brendshme
Bojatisje te jashtme dhe te brendshme
Dysheme industriale
Dysheme industriale
Fasada me grafiato
Fasada me grafiato
Izolim me lesh guri per fasada
Izolim me lesh guri per fasada
Izolim tarracash
Izolim tarracash
Muratura betoni
Muratura betoni
Punime catie dhe vendosje tjegullash
Punime catie dhe vendosje tjegullash
Punime elektrike per apartamente, godina civile, zyra
Punime elektrike per apartamente, godina civile, zyra
Punime gipsi
Punime gipsi
Punime izolimi
Punime izolimi
Punime elektrike
Punime elektrike
Punime me polisterol per izolim fasade
Punime me polisterol per izolim fasade
Punime per sistem kapot
Punime per sistem kapot
Punime per sisteme izolimi
Punime per sisteme izolimi
Punime per tavane gipsi dhe ndertim mure gipsi
Punime per tavane gipsi dhe ndertim mure gipsi
Punime per vila
Punime per vila
Restaurim fasadash
Restaurim fasadash
Rinovime te brendshme
Rinovime te brendshme
Shtrim dhe Veshje pllake
Shtrim dhe Veshje pllake
Shtrime dyshemeje me autonivelant
Shtrime dyshemeje me autonivelant
Termoizolim fasade
Termoizolim fasade
Punime per shtrim linjash elektrike dhe ndricimi
Punime per shtrim linjash elektrike dhe ndricimi
Veshje me gure dekorativ
Veshje me gure dekorativ

Punë të kryera

Godina banimi private
Godina banimi private
Kompleksi 2NK
Kompleksi 2NK
Kompleksi Green Tarrace.jpg
Kompleksi Green Tarrace.jpg
Kompleksi Kaimi
Kompleksi Kaimi
Kompleksi Mangalem 21
Kompleksi Mangalem 21
Kompleksi Marga and Siri
Kompleksi Marga and Siri
Long Hill Residences
Long Hill Residences
Spitali QSUT
Spitali QSUT
Vilat Forest
Vilat Forest