Secondary Adv

ALBA SHPK

 

Përshkrimi

Subjekti ALBA SHPK është themeluar në Maj të vitit 1994. Aktiviteti ynë nisi me prodhimin e dyerve, dritareve dhe grilave të ndryshme të aluminit.

 

Në vitin 2000, subjekti ynë filloi importimin e Profileve dhe Aksesorëve të Sistemit Uno Italian nga Bologna e Italisë, duke e tregtuar si pikë shumice kudo në Shqiperi. 

 

ALBA SHPK është partner zyrtar i Alumil, Rehau, Lika Company si dhe shumë firmave të tjera.

 

Gjatë kësaj periudhe, ALBA SHPK ka bashkpunuar me firma të ndryshme, serioze dhe nga më të mirat në Shqipëri dhe jashtë vendit duke kryer punime të ndryshme.

 

Që prej vitit 2006 ALBA SHPK është e licensuar dhe në fushën e ndërtimit.

Vizioni ynë

Synojmë të jemi partnerë të besueshëm për klientët dhe bashkëpunëtorët tanë duke garantuar mbulim maksimal të tregut në këtë fushë. Synojmë të jemi gjithmonë pjesë në një proçes drejt risive dhe inovacioneve të reja. 

 

Synojmë të jemi një staf profesional dhe i motivuar. Të ruajmë vlerat tona bazë që janë integriteti dhe ekselenca.

 

Shërbimi më i mirë

Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë një shërbim të përkryer.  Klienti prioriteti ynë.

Çfarë ofron

Prej vitesh ALBA SHPK ka zgjeruar aktivitetin e saj në prodhimin dhe montimin e:

 

- Shërbime alumini dhe PVC

- Përpunim xhami

- Fasada xhami

- Fasada Strukturale, Gjysëm Strukturale

- Sisteme hijëzimi

- Kangjella dhe Vetrata, Grila

- Kabina dushi etj. 

Shërbime

Prodhim dyer dritare alumini ne Durres
Prodhim dyer dritare alumini ne Durres
Dritare termike alumin dhe dru
Dritare termike alumin dhe dru
Dyer te brendshme dhe te jashtme alumini
Dyer te brendshme dhe te jashtme alumini
Furnizim objektesh me dyer dritare
Furnizim objektesh me dyer dritare
 Import Export profile alumini per dyer dritare
Import Export profile alumini per dyer dritare
Prodhim dyer alumini dhe PVC
Prodhim dyer alumini dhe PVC
Projektim dhe montim fasadash xhami
Projektim dhe montim fasadash xhami
Veshje fasadash me panele kompozit
Veshje fasadash me panele kompozit
Prodhim dhe montin fasada xhami gjysem strukturale
Prodhim dhe montin fasada xhami gjysem strukturale
Kangjella shkallesh prej xhami
Kangjella shkallesh prej xhami
Cati xhami, Mbulesa
Cati xhami, Mbulesa
Fasada xhami strukturale
Fasada xhami strukturale
Grila alumini dhe persiane
Grila alumini dhe persiane
Kabina dushi me porosi
Kabina dushi me porosi
Kangjella xhami dhe alumini per rrethime
Kangjella xhami dhe alumini per rrethime
Pergola automatike te motorrizuara
Pergola automatike te motorrizuara
Pergola Bioclimatike
Pergola Bioclimatike
Perpunim xhami
Perpunim xhami
Prodhim tenda xhami me tirande
Prodhim tenda xhami me tirande
Rrjeta insektesh per dyer dritare
Rrjeta insektesh per dyer dritare
Sisteme hijezimi Brise Soleil
Sisteme hijezimi Brise Soleil
Vetrata fikse xhami
Vetrata fikse xhami
Vetrata xhami me palosje dhe rreshkitje
Vetrata xhami me palosje dhe rreshkitje
Vetrata xhami per mbyllje ambientesh
Vetrata xhami per mbyllje ambientesh
Vetrata xhami termike
Vetrata xhami termike

Punë të kryera

Alba Mer
Alba Mer
Amara Hotel and SPA
Amara Hotel and SPA
Aqua Park
Aqua Park
Atlantik 3 Shpk
Atlantik 3 Shpk
Auto Ceti
Auto Ceti
Autoccasioni Plepa Durres
Autoccasioni Plepa Durres
Blead Shpk
Blead Shpk
Dedauto, Pescara Itali
Dedauto, Pescara Itali
Epidamn Hotel
Epidamn Hotel
Fasade pallati projektim dhe zbatim
Fasade pallati projektim dhe zbatim
Fly Bar Veranda
Fly Bar Veranda
Glass Roof, Hotel Leonardo Kavaje
Glass Roof, Hotel Leonardo Kavaje
Godine sherbimesh
Godine sherbimesh
Green Coast Villas
Green Coast Villas
IMI Farma
IMI Farma
Ixhem Parafabrikat
Ixhem Parafabrikat
KMPK
KMPK
Lura Resort and Spa
Lura Resort and Spa
Market Indriti
Market Indriti
Mobileri Kiand
Mobileri Kiand
Pallat banimi, Durres
Pallat banimi, Durres
Prestige Home
Prestige Home
Prestige Resort
Prestige Resort
Qerret, Vila private
Qerret, Vila private
Shkolla Adem Gjeli
Shkolla Adem Gjeli
Shkolla Xhelal Shtufi
Shkolla Xhelal Shtufi
Vetrata Termike dhe Grila Presiane
Vetrata Termike dhe Grila Presiane
Vile moderne
Vile moderne
XV Rooftop
XV Rooftop
Hotel Imperiale
Hotel Imperiale

Partnere

albashpk-alumilalbashpk-rehau

Video