Secondary Adv

Warm Fire Sh.p.k

 

Përshkrimi

Warm Fire Sh.p.k prej vitit 2015 ofron prodhimin e peletit per ngrohje ne tregun e Shqiptar dhe ate te jashtem. Peleti ofron energji e rinovueshme, impakt minimal në mjedis. Cilësia e peletit në fabrikë është e përsosur dhe e garantuar, duke përdorur teknologji të fundit dhe burime natyrore të zgjedhura me kujdes për të siguruar produktet më të mira për klientët tanë. Ne jemi të përkushtuar për cilësinë më të mirë të produktit. Prodhimi ynë përputhet me standardet më të larta evropiane të cilësisë. Peleti prodhohet nga mishela e drurit cilësor të ahut dhe bredhit, pa lëvore gjë që ndikon në fuqi kalorifike maksimale dhe mbetje hiri në minimum. Produktet e fabrikës tonë janë të standardizuara për të siguruar efikasitet në përdorimin e tyre.

Çfarë ofron

- Produktet e fabrikës tonë janë të standardizuara për të siguruar efikasitet në përdorimin e tyre.
- Fabrikë me standarte europiane
- Një staf i shkëlqyeshëm është motori i suksesit tonë
- Bashkëpunime me kompani të huaja
- Transport i peleteve te drurit

Shërbime

Eksport pelleti
Eksport pelleti
Fabrik per prodhim peleti
Fabrik per prodhim peleti
Fabrike per export pelleti
Fabrike per export pelleti
Furnizim me pelet
Furnizim me pelet
Kompani per prodhim peleti
Kompani per prodhim peleti
Pelet Ekologjik ne shitje
Pelet Ekologjik ne shitje
Pelet i cilesise se larte
Pelet i cilesise se larte
Pelet i paketuar per eksport
Pelet i paketuar per eksport
Pelet druri Made in Albania
Pelet druri Made in Albania
Pelet druri per ngrohje
Pelet druri per ngrohje
Pelet Shiptar
Pelet Shiptar
Pellet cilesor
Pellet cilesor
Pellet me shumice dhe pakice
Pellet me shumice dhe pakice
Shitje peleti me shumice
Shitje peleti me shumice
Prodhim peleti ne Shqiperi
Prodhim peleti ne Shqiperi
Prodhim peleti per jashte
Prodhim peleti per jashte
Prodhim peleti shiptar per vendet e BE
Prodhim peleti shiptar per vendet e BE
Pelet me thase ne shitje
Pelet me thase ne shitje
Transport peleti ne destionacion
Transport peleti ne destionacion
Tregti peleti
Tregti peleti